Argumenty nevěrníka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
30.8.18 14:26
@Annne píše:
satyr neni stelesneni muzske sily, satyr je maly certik, kteri si rad uziva hudbu, jidlo a sex. ;)Příspěvek upraven 30.08.18 v 07:07

...... Ztělesňuje to, co Sigmund Freud nazval ve své teorii „ID“, tj. „To“. Temnější a animálnější stránku našeho bytí. Ačkoli jí vládne naše Ego, potažmo Superego, přesto nikdy nemohou Id zcela potlačit, umlčet ho. Naše Id jedná a uvažuje zcela dle svých přírodních pravidel, obdobně jako satyři. Touto naší temnější stránkou neustále toužíme po svobodě jednání, nespoutanosti,
divokosti a sexuální živelnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
30.8.18 14:26
@warita píše:
tak jak vis, jsem stara rasple a ty idealy mam stale. Taky se tomu rika moralka a na te ja trvam. Manzel je jeste zasadovejsi nez ja, takze my se hledali a nasli. Diky bohu za to, ze nemusim resit nevery… ani moje ani jeho.

No vždyť, v jeho věku jsem byl takhle strašně zásadovej taky :mrgreen: Akorát dneska tomu říkám „naivní“ :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
21111
30.8.18 14:28
@warita píše:
dost.

víc jak 3 ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.8.18 14:28
@Hroznej puberťák píše:
No vždyť, v jeho věku jsem byl takhle strašně zásadovej taky :mrgreen: Akorát dneska tomu říkám „naivní“ :jazyk:

na i v ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
30.8.18 14:31
@pohledzdruhestrany píše:
na i v ní

Na i v ní i pod i v ní :jazyk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
21111
30.8.18 14:44
@Hroznej puberťák píše:
Na i v ní i pod i v ní :jazyk: :mavam:

tvl tady se schyluje k básnickému souboji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
30.8.18 14:47
@Hroznej puberťák píše:
No vždyť, v jeho věku jsem byl takhle strašně zásadovej taky :mrgreen: Akorát dneska tomu říkám „naivní“ :jazyk:

aha, dobre. A k te ztrate idealu vedly spatne zkusenosti s zenami nebo to, ze jsi pricichl k zakazanemu ovoci a nedokazes si to odeprit? Protoze memu muzi se zadna krivda nedeje, tak proc by ztracel idealy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
30.8.18 14:48
@pohledzdruhestrany píše:
víc jak 3 ? :lol:

ano, rozhodne vic jako 3. Bozinku. Sice jsem se neprosukala statisticky relevantnim vzorkem pro opravdu vypovidajici studii, ale jakysi trend „velky chlap velke pero, maly chlap mensi pero“ se tam rozhodne rysoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
30.8.18 15:02
@warita píše:
aha, dobre. A k te ztrate idealu vedly spatne zkusenosti s zenami nebo to, ze jsi pricichl k zakazanemu ovoci a nedokazes si to odeprit? Protoze memu muzi se zadna krivda nedeje, tak proc by ztracel idealy.

No kvůli ženským, odepřel bych si to klidně, resp. bych ani neměl potřebu hledat… No a že se mu žádná křivda neděje mě rozesmálo, to by přeci odpřisáhla o tom „svém“ úplně každá :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
21593
30.8.18 15:39
@Hroznej puberťák píše:
No kvůli ženským, odepřel bych si to klidně, resp. bych ani neměl potřebu hledat… No a že se mu žádná křivda neděje mě rozesmálo, to by přeci odpřisáhla o tom „svém“ úplně každá :mrgreen: :mavam:

tak ja myslela to, ze ja mu nezahybam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.8.18 15:45
@Annne píše:
no ved, ale to nie je stelesnenie muzskej sily ;) .

je, tý animální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
30.8.18 16:03
@warita píše:
tak ja myslela to, ze ja mu nezahybam.

To je na tom všem ale asi to nejmíň podstatné, ačkoliv si řada lidí myslí opak. Mnohem větší vliv má to, jak to soužití celé funguje, to zahýbání je pak až ta poslední kapka.

• Citovat
  • Upravit
21593
30.8.18 17:58
@Hroznej puberťák píše:
To je na tom všem ale asi to nejmíň podstatné, ačkoliv si řada lidí myslí opak. Mnohem větší vliv má to, jak to soužití celé funguje, to zahýbání je pak až ta poslední kapka.

aha a ty neco o nasem souziti vis, ze se tak dobre smejes, jak se muj manzel ma? Nevim, co to do tebe veslo, ze me nazyvas starou raspli a vysmivas se memu manzelstvi, jako bys nam doma svitil. Treba mas i pravdu a ja jsem nesnesitelna, ale neznas me, tak jak to chces vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
30.8.18 18:06
@warita píše:
aha a ty neco o nasem souziti vis, ze se tak dobre smejes, jak se muj manzel ma? Nevim, co to do tebe veslo, ze me nazyvas starou raspli a vysmivas se memu manzelstvi, jako bys nam doma svitil. Treba mas i pravdu a ja jsem nesnesitelna, ale neznas me, tak jak to chces vedet.

Já to ale píšu obecně, nechápu, proč si to vztahuješ na sebe :roll:

• Citovat
  • Upravit
135
31.8.18 07:56
@pohledzdruhestrany píše: ...... Ztělesňuje to, co Sigmund Freud nazval ve své teorii „ID“, tj. „To“. Temnější a animálnější stránku našeho bytí. Ačkoli jí vládne naše Ego, potažmo Superego, přesto nikdy nemohou Id zcela potlačit, umlčet ho. Naše Id jedná a uvažuje zcela dle svých přírodních pravidel, obdobně jako satyři. Touto naší temnější stránkou neustále toužíme po svobodě jednání, nespoutanosti,
divokosti a sexuální živelnosti.

Freund měl pravdu, živelnost je v každém z nás a žídí naše životy, ať chceme, nebo nechceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí