Argumenty nevěrníka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.8.18 23:34

A kolik toho lubrikantu tam teda je? Podle toho zjistis pravdu. Jestli tam fakt je skoro cela lahvicka a chybi jen troska ‚na prst‘ nebo jestli je lahvicka poloprazdna… Tomu obleceni bych i verila, lubrikant.. tezko rict, ale proc by to schovaval v aute, se kterym jezdis i ty, pokud by to fakt chtel ukryvat?

• Citovat
  • Upravit
806
29.8.18 07:52

Ač jsem technicky zdatná a jezdím vlastním autem, tak zrovna rezerva je místo, kam dobrovolně nejdu. A pokud potřebuju něco zanechat čisté, je v autě dostatek jiných míst, kde ty věci mám.

Takže zdejší pánové mohou dodat zkušenosti, k čemu by ten lubrikant potřebovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.8.18 08:53

Jako bude to vypadat, že se snažím hájit kolegu chlapa :D ale já bych mu to věřil. Kterej vůl by to vozil v rezervě auta, který sdílí i manželka? A milenka nepotřebuje lubrikovat, to spíš ta doma, kterou to už nebaví ;) nebo zadeček. Zkus mu nabídnout zadeček a hned poznáš, jestli to dělá poprvé, nebo ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
29.8.18 09:08

Nevěřím, že mu tu báchorku věříš :mrgreen: Spíš to kvůli zachování svého psychického zdraví neřešíš, což chápu. Přijde mi, že tu historku měl připravenou předem pro případ odhalení. Jak píše @darka15 , netipoval, že by ses sama pustila do výměny kola. Na té historce mi nesedí několik věcí: on předem věděl, že půjde k zubaři, ale zapomněl si doma náhradní oblečení, pak si jde jen tak pro zábavu koupit lubrikační gel, a pak to vše hodí k rezervě, aby se to neušpinilo, přitom to mohl dát třeba na sedačku :zed: A pak ti z fleku vysekne celou událost jako kdyby se to stalo včera. Většině lidem by trvalo, než by si vzpomněli, co a jak se stalo, zvlášť pokud, jak tvrdí, zapomněl, že ty věci tam má. Ale zas můžeš ocenit, že je schopen se kvůli tobě vybičovat k takové epické tvořivosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12564
29.8.18 09:28
@Anonymní píše:
Ahoj holky, předem říkám, že si nejdu pro radu. Snad jen chci situaci zlehčit a věřit manželové verzi, nechte mě u toho prosím nebo to vemte jako příspěvek pro pobavení.

Takže…jedu si autem, píchnu kolo, vlezu do rezervy a tam najdu lubrikant a manželovo nové oblečení. Oblečení jsem v životě neviděla, nezmínil se, že si něco koupil, o lubrikantu jsme doma mluvili jen teoreticky. Takže co mi prolítlo hlavou tady vůbec nemá smysl psát…lubrikant otevřený, v džínách kapesník- to neobhájíš!!!

A teď se chci podělit o odpověď jak manžel celou situaci vysvětlil. Ano, věřím tomu, abych se z toho nezbláznila :D Prý to tam vozí skoro rok, jenže na to jaksi zapomněl a už to nevytáhl z toho auta. Jednou měl jít hned z práce k zubaři, jenže pracuje v montérkách a nestihl to domů 40 km otočit pro čisté oblečení. Takže šel do obchoďáku a koupil si hadříky. No a v tom obchoďáku šel kolem sexshopu, kam ho zvědavost zahnala, a aby tam nebyl jako čumil, koupil si lubrikant. Ještě než došel k autu, otevřel ho a zkusil na prst kvalitku, prý ho prodavačka moc vychvalovala :roll: celou tašku hodil do kufru, převlékl se, šel k zubaři, převlékl se a zase pracoval. Pak údajně nějakou dobu vozil tašku volně položenou v kufru. Po pár dnech měl u mých rodičů něco špinavého naložit do kufru, nechtěl si to zašpinit, tak zvedl dekl kufru a tašku hodil prostě do rezervního kola 8o no a údajně na to už zapomněl. Já to nepochopím, ale vem to čert už. No a několik měsíců na to píchnu a toto najdu!!! No a po pár hádkách mu to prostě věřím.
Slunce, seno…„já jsem si hned myslela, že by se ten můj moula na to nezmoh“-ale v tom filmu se na to zmoh :pocitac:
Holky, musíme se s těma chlapama tak trápit? :pocitac:

No typuji ze je milovnik analu a nebo mluvi pravdu, s milenkou lubrikant tezko potrebuje, pri ance dlanovove taky ne, u prostitutky tezko,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
29.8.18 09:42
@Anonymní píše:
Ahoj holky, předem říkám, že si nejdu pro radu. Snad jen chci situaci zlehčit a věřit manželové verzi, nechte mě u toho prosím nebo to vemte jako příspěvek pro pobavení.

Takže…jedu si autem, píchnu kolo, vlezu do rezervy a tam najdu lubrikant a manželovo nové oblečení. Oblečení jsem v životě neviděla, nezmínil se, že si něco koupil, o lubrikantu jsme doma mluvili jen teoreticky. Takže co mi prolítlo hlavou tady vůbec nemá smysl psát…lubrikant otevřený, v džínách kapesník- to neobhájíš!!!

A teď se chci podělit o odpověď jak manžel celou situaci vysvětlil. Ano, věřím tomu, abych se z toho nezbláznila :D Prý to tam vozí skoro rok, jenže na to jaksi zapomněl a už to nevytáhl z toho auta. Jednou měl jít hned z práce k zubaři, jenže pracuje v montérkách a nestihl to domů 40 km otočit pro čisté oblečení. Takže šel do obchoďáku a koupil si hadříky. No a v tom obchoďáku šel kolem sexshopu, kam ho zvědavost zahnala, a aby tam nebyl jako čumil, koupil si lubrikant. Ještě než došel k autu, otevřel ho a zkusil na prst kvalitku, prý ho prodavačka moc vychvalovala :roll: celou tašku hodil do kufru, převlékl se, šel k zubaři, převlékl se a zase pracoval. Pak údajně nějakou dobu vozil tašku volně položenou v kufru. Po pár dnech měl u mých rodičů něco špinavého naložit do kufru, nechtěl si to zašpinit, tak zvedl dekl kufru a tašku hodil prostě do rezervního kola 8o no a údajně na to už zapomněl. Já to nepochopím, ale vem to čert už. No a několik měsíců na to píchnu a toto najdu!!! No a po pár hádkách mu to prostě věřím.
Slunce, seno…„já jsem si hned myslela, že by se ten můj moula na to nezmoh“-ale v tom filmu se na to zmoh :pocitac:

s milenkou by lubrikant nepotřeboval ;) a když eventuálně zapírá a jiné problémy nejsou, tak v pohodě :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
29.8.18 10:15

:mrgreen: Půvabná historka. Nicméně pro milenku by snad nepotřeboval lubrikant. ;)

• Citovat
  • Upravit
26747
29.8.18 10:27

to je fakt! kolik zbývalo lubrikantu??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5498
29.8.18 10:28
@honzek86 píše:
Jako bude to vypadat, že se snažím hájit kolegu chlapa :D ale já bych mu to věřil. Kterej vůl by to vozil v rezervě auta, který sdílí i manželka? A milenka nepotřebuje lubrikovat, to spíš ta doma, kterou to už nebaví ;) nebo zadeček. Zkus mu nabídnout zadeček a hned poznáš, jestli to dělá poprvé, nebo ne :mrgreen:

Milenka možná ne, štětka od cesty… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
29.8.18 10:32
@Anonymní píše:

Pobavilo, dlouho jsem se tak nezasmála!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.8.18 10:44
@rozand píše:
Milenka možná ne, štětka od cesty… :roll:

Na tu není třeba žarlit, spíš něco spravit doma :) ty lepší štětky mají snad lubrikanty a kondomy v ceně a ty horší … no … ty si nepředstavuju :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
29.8.18 10:45

Tak profesionálky maj svoje vybavení, jsou na práci připravené a budou vyžadovat kondom. Tedy gel není třeba.

A to že je to nacpaný u rezervy - proboha, kdo tam leze když nemusí? To ty věci hodim na zadní sedačku nebo do kufru, ale cpát je k rezervě? Jedině, kdyby je chtěl schovat.

A kamioňáci maj tu nejlepší pověst - buď ty nejlevnější lehký holky z parkoviště, nebo ruční práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
29.8.18 10:46
@honzek86 píše:
Na tu není třeba žarlit, spíš něco spravit doma :) ty lepší štětky mají snad lubrikanty a kondomy v ceně a ty horší … no … ty si nepředstavuju :poblion:

Všechny maj kondomy - je to pracovní ochranná pomůcka. Jako i ten nejtupější ukrajinskej kopáč má pracovní rukavice, když kope krumpáčem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5498
29.8.18 10:47

Mě by zajímalo, proč ty věci v tašce nehodil na zadní sedadlo nebo ke spolujezdci, když chtěl do kufru nacpat něco špinavýho :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
29.8.18 10:48
@rozand píše:
Mě by zajímalo, proč ty věci v tašce nehodil na zadní sedadlo nebo ke spolujezdci, když chtěl do kufru nacpat něco špinavýho :lol: .

V kufru nebylo místo. Byla tam mrtvá prositutka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria