Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Porod byl bez komplikaci? Těhotenství taky?
Co na mimco říkali pediatři v porodnici?
@pedigka Porod byl císařem,po prvním císaři jsem měla problemy s jizvou,proto volili i po druhé císaře. Nic doteď nikdo nerikal. Čtvrtý den nas z porodnice pustili domu. V papírech pro dr byli napsáno lehce nedonošený.
@Anonymní píše:
@pedigka Porod byl císařem,po prvním císaři jsem měla problemy s jizvou,proto volili i po druhé císaře. Nic doteď nikdo nerikal. Čtvrtý den nas z porodnice pustili domu. V papírech pro dr byli napsáno lehce nedonošený.
Aha, náš syn byl taky ve 3 měsících nedozrálý, chudokrevny, hypotonický a málo přibýval na vaze. První očkováníměl (hexa) měl ve 4 měsících.
Těhotenství bylo v pořádku, u porodu přišly komplikace, tomu pripisuju synův horší vstup do života a vysvětlení k jeho současnému zdravotnímu stavu.
Milé holky rada bych obnovila diskuzi. Ze začátku bych chtěla napsat,ze jsem jiný případ nez zakladatelka,nechci odkladat očkování. Takže k věci,dneska jsme byli se synem na tříměsíční kontrole,melo proběhnout i očkování, paní doktorka,ho odložila,syn se jí zdál nedozrali, hodně lekavý, takový prostě ještě miminkovsky,pry mu dame měsíc čas s tím,ze kdyby se to za měsíc nezlepšilo,tak nás posle na podrobnější vyšetření. Máte s tím holky nějaká zkušenost? Co nas může čekat a podobně? Syn se narodil ja začátku 37tydne. Moc Vám všem děkuji.