Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak to máš ještě dobrý, sejde z očí sejde z mylsi…pokud si teda nevyměníte čísla
podle mě to je klasická reakce na domácí stereotyp…mě zase pořád straší v hlavě můj bejvalej…a nejen v hlavě…po pěti letech se ozval..já mezitím žiju v manželství
je to těžké a odolat je zkouška ![]()
@Kallkapa píše:
https://www.emimino.cz/…vana-110659/
tak tokový to opravdu teda není ![]()
Já jsem s mužem 20 let a taky mám roupy
Ale mám jasno. Moje štěstí je, že chlapi, který by mě zajímali, bez odezvy. Nech to jen v sobě. Ven to nepouštěj.
@Bersaba píše:
Nějaký erupce na Slunci nebo co? Nebo se letos v květnu musí zbláznit každá? Čeká mě to taky? Založím o tom diskuzi? A co na to Jon Bon Jovi?
Jaro…
![]()
Já jsem se zase zakoukala do svého nového gynekologa
Aspoň můžu říct, že máme „vztah“ více než platonický
![]()
@Petiik píše:
Já jsem se zase zakoukala do svého nového gynekologaAspoň můžu říct, že máme „vztah“ více než platonický
![]()
![]()
to mně se loni strááášně líbil můj porodník ![]()
Ahoj. Já tohle měla taky. Těšila jsem se do práce, až ho uvidím, když jsme se začali přátelit, nemohla jsem se dočkat, až někam půjdeme (s partou). Zdálo se mi o něm a celkově to bylo jak z telenovely
Pak jsem otěhotněla a z práce musela odejít. Je to dva roky a sny o něm mám dodnes, když napíše jsem nejšťastnější na světě. Mám přítele 3roky, taky ho asi miluju, je hodnej, milej… nedokážu si představit život bez něj, ale tamtoho nemůžu pustit z hlavy a poblázněnost to asi nebude, jelikoř to trvá dýk dýl jak dva roky. ![]()
@Anonymní píše:
tak to máš ještě dobrý, sejde z očí sejde z mylsi…pokud si teda nevyměníte číslapodle mě to je klasická reakce na domácí stereotyp…mě zase pořád straší v hlavě můj bejvalej…a nejen v hlavě…po pěti letech se ozval..já mezitím žiju v manželství
je to těžké a odolat je zkouška
Mě sešel z očí na dva roky, ale z mysli ne. Neni den, abych si na něj nevzpoměla
![]()
Peta
jejda holky nestrašte mě, sice je to příjemný ale těším se až ho nebudu vídat
@Petiik píše:
Já jsem se zase zakoukala do svého nového gynekologaAspoň můžu říct, že máme „vztah“ více než platonický
![]()
@Black_Orchids píše:![]()
to mně se loni strááášně líbil můj porodník
To mi připomíná mě. Jela jsem v 9tt do nemocnice s vědomím,že mě asi jen vyčistí a půjdu domů. No a tam byl tak krásnej doktor,řekl mi,že je vše ok,jen nějaký nález a mimi v pohodě. No protahovala jsem konverzaci co to dalo,on ochotně povídal
. Pak jsem ho potkala znova ve 32 tt při odtékající PV,no to už mě hnal do pražské nemocnice,že u nich rodit nemůžu.