Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
To mi povídej, já z mýho porodníka byla mimo celý šestinedělí
sakryš, neměly jsme stejnýho ![]()
ten můj je ale takovej fešák, že s ním byl dokonce teď rozhovor v časopise Esquire ![]()
@Black_Orchids píše:
sakryš, neměly jsme stejnýho
ten můj je ale takovej fešák, že s ním byl dokonce teď rozhovor v časopise Esquire
Asi ne, ten můj zas takový fešák nebyl, ale to charisma, TO CHARISMA ![]()
@Petiik píše:
Já jsem se zase zakoukala do svého nového gynekologaAspoň můžu říct, že máme „vztah“ více než platonický
![]()
Já se teda do toho svýho nezakoukala, ale je to ten zakoukávací typ
Navíc můj typ
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Já tohle měla taky. Těšila jsem se do práce, až ho uvidím, když jsme se začali přátelit, nemohla jsem se dočkat, až někam půjdeme (s partou). Zdálo se mi o něm a celkově to bylo jak z telenovelyPak jsem otěhotněla a z práce musela odejít. Je to dva roky a sny o něm mám dodnes, když napíše jsem nejšťastnější na světě. Mám přítele 3roky, taky ho asi miluju, je hodnej, milej… nedokážu si představit život bez něj, ale tamtoho nemůžu pustit z hlavy a poblázněnost to asi nebude, jelikoř to trvá dýk dýl jak dva roky.
Skoro vidím sebe. Byl mým šéfem,já do něj byla blázen. On to nevěděl,já pak otěhotněla a po 3 letech ho potkala na jedné otevíračce a ještě tu noc NEVĚRA. No mele se to dodnes a to ho znám už 9 let,ale spali jsem spolu tam 5×
. Sice už to není tak horké,mám teď svých starostí dost,ale myslím na něj i se mi o něm zdá. Někdy více někdy méně. On teď nějak pořád volá,že mě chce vidět,no asi to bude tím,že měl tento týden 40 a asi si říká,že už je starý
Ale nechtěla bych ho pro život,není to vhodný typ. On má svou rodinu a já tu svou. Je to taková tajná láska,ale spíš vysněná než reálná.
To mi povídej, já z mýho porodníka byla mimo celý šestinedělí