Asistent pedagoga

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
1.10.17 10:53

Dobrý den, zapsala jsem na kurz asistent pedagoga v Teplicích. Má někdo zkušenosti z kurzem? Popřípadě děkuji za informace.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.21 15:21

V týdnu jdeme se synem do PPP kvůli žádosti o asistenta pedagoga do školy. Syn půjde do první třídy. V MŠ asistentku nemá, protože školka nechtěla.
Jakou máte čerstvou zkušenost s přiřazením AP k dítěti?

• Citovat
  • Upravit
22424
30.5.21 16:05
@Anonymní píše:
V týdnu jdeme se synem do PPP kvůli žádosti o asistenta pedagoga do školy. Syn půjde do první třídy. V MŠ asistentku nemá, protože školka nechtěla.
Jakou máte čerstvou zkušenost s přiřazením AP k dítěti?

Letos je to pry prisnejsi. Na logo vady se asistent uz asi nedostane. My dostali, ale do skolky. Nebyl s tim problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.21 16:09

@Oriseka právě teď mám kolem sebe tak 50:50, proto hledám širší vzorek. Vše je na vady řeči.
Loni mi říkali v PPP, že letos bude bez šance.

• Citovat
  • Upravit
66807
30.5.21 16:13

Osekaly se vydaje na inkluzi, nejvyssim vydajem jsou platy ap. PPP dostaly instrukce ap pridelovat co nejmene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22424
30.5.21 16:19
@Anonymní píše:
@Oriseka právě teď mám kolem sebe tak 50:50, proto hledám širší vzorek. Vše je na vady řeči.
Loni mi říkali v PPP, že letos bude bez šance.

Syn ma AP na poruchu chovani. Rikala mi pani z PPP, ze se setri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.21 16:27

@matkabagristy to vím, mně jde o konkrétní zkušenosti. Kamarádka má syna se stejnou diagnózou a kluk je na tom lépe než náš, jde do školy s 10 dětmi ve třídě a asistenta má. Druhá kamarádka má holčičku, co na tom je hůř a asistenta nemá. Takže to je i poradna od poradny a dítě od dítěte. @Oriseka syn má „jen“ vadu řeči, ale logopedka vidí i problém s pozorností, v pracovním tempu, grafomotorice…

• Citovat
  • Upravit
22424
30.5.21 16:47
@Anonymní píše:
@matkabagristy to vím, mně jde o konkrétní zkušenosti. Kamarádka má syna se stejnou diagnózou a kluk je na tom lépe než náš, jde do školy s 10 dětmi ve třídě a asistenta má. Druhá kamarádka má holčičku, co na tom je hůř a asistenta nemá. Takže to je i poradna od poradny a dítě od dítěte. @Oriseka syn má „jen“ vadu řeči, ale logopedka vidí i problém s pozorností, v pracovním tempu, grafomotorice…

Taky zalezi, jestli rodice/skola AP chce. Vada reci obvykle nebyva jen izolovana vada reci, ale souvisi to i s dalsi vecmi. Tak uvidite. Mit AP ma sve vyhody, ale i nevyhody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová