Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak záleží, co by tě bavilo. Já bych teda měla větší klid na ten administrativě.
Musíš si vybrat sama.
Znám ve svém okolí školu. Je to malá vesnická škola. Malotřídní. Kde mají jednu jedinou AP a ta dělá i hospodářku/administrativní pracovníci ve škole. Dokonce pomáhá, když se vydávají obědy. Tím získala možnost, že si zvedla příjem. Původně dělala v té škole léta jen tu administrativní pracovnici.
@nicjjohnddd píše:
Poradíte mi, co byste vzaly? Případně kdo dělá administrativní práce ve škole, jaké jsou vaše zkušenosti. Moc děkuji za pomoc pri rozhodovani, jede mi to v hlavě stále dokola .
. . . . .
Dočasně bych si vybrala AP a rozšířila bych si kvalifikační možnost, aby byl přesun do družiny. Nechtěla bych totiž dělat ve školní jídelně.
@Kelsey píše:
Dočasně bych si vybrala AP a rozšířila bych si kvalifikační možnost, aby byl přesun do družiny. Nechtěla bych totiž dělat ve školní jídelně.
Kancelář je sice u jídelny, ale není to vaření ani vydávání obědu. Spíše vybírání peněz, zdravé svačinky do škol, evidence sociálně slabších, kteří mají obědy dotované atd.
@Serpentini píše:
Brala bych administrativu.
v CV je to takové odbornější
@Anonymní píše:
Prosím anonymně, je to kvůli zamestnani
Po mateřské mám dvě nabídky, první prace asistentky pedagoga, nevím zatím přesně v které třídě a u jakého dítěte, úvazek 0,5 - 0,7 hodin, do budoucna možnost odpoledne i do družiny. Nikdy dříve jsem tuto práci nedělala, vzdělání ale mám. No a ve druhé škole paní ředitelka potřebuje administrativni pracovnici, na 0,5 úvazek. Práce pro školní jídelnu, ne ale vedoucí, plus nejake další věci, nevím přesně. Praxi v administrative mam dlouhodobou. Prioritou je pro mě zatim co nejkratší úvazek, volné prázdniny by byly příjemný bonus, ale není to hlavní. Administrativa není pedagog.prac, takže bez prázdnin, ale asi to léto je takové volne, neumim si představit, co se tak v létě ve škole dělá, jako něco určitě ano, ale asi ne jako plný provoz. Finančně jsou ty dvě místa téměř totožné, AP možná neco více skrz vyšší úvazek. Já sama mám ID 1.stupne, malé dítě a rada bych práci, kde bych měla klid, tim nemyslím nedělat nic, ale prostě nenosit si práci domu a aby nebyla míč stresová. Poradíte mi, co byste vzaly? Případně kdo dělá administrativní práce ve škole, jaké jsou vaše zkušenosti. Moc děkuji za pomoc pri rozhodovani, jede mi to v hlavě stále dokolaPříspěvek upraven 27.05.23 v 19:59
Citovat
Musíš vědět, co by tě víc bavilo…já bych brala tu administrativu, být každý den mezi dětmi ve třídě by mě trefil šlak… ![]()
@Monchichik píše:
Musíš vědět, co by tě víc bavilo…já bych brala tu administrativu, být každý den mezi dětmi ve třídě by mě trefil šlak…
To já právě nevim, mezi dětmi jsem denně ještě nepracovala. Ale ve své vlastní kancelari to asi fakt bude víc o klidu. A ve té skole snad nejsou stresy jak v soukromé firmě. Aspoň doufám. Navíc kdyby AP zkrouhli, jak stále vyhrožují, tak toto místo mi zůstane…
@Anonymní píše:
To já právě nevim, mezi dětmi jsem denně ještě nepracovala. Ale ve své vlastní kancelari to asi fakt bude víc o klidu. A ve té skole snad nejsou stresy jak v soukromé firmě. Aspoň doufám. Navíc kdyby AP zkrouhli, jak stále vyhrožují, tak toto místo mi zůstane…
No je to tak…bůh ví jak to s asistenty bude…já nemám ani trpělivost a ani takový vztah k dětem…takže u mě by byla volba jasná…
@Anonymní píše:
Brala bych jednoznačně administrativu. U nás jsou v práci týden v červenci a týden v srpnu, zbytek HO a dovolená. Asistenti mají pozici nejistou. Co se týče vychovatelky družiny, rozmysli se, jestli je to to pravé pro Tebe. Jsem ráda, že jsem tu příležitost dostala.
Jen mě to utvrdilo v tom, že už nikdy víc a obecně pedagogika volného času není nic pro mě, působit v ní dál nechci ![]()
Ale zkušenosti jsou v tomto směru nepřenosné.
Držím pěsti, ať se rozhodneš správně.
Prosím anonymně, je to kvůli zamestnani
Po mateřské mám dvě nabídky, první prace asistentky pedagoga, nevím zatím přesně v které třídě a u jakého dítěte, úvazek 0,5 - 0,7 hodin, do budoucna možnost odpoledne i do družiny. Nikdy dříve jsem tuto práci nedělala, vzdělání ale mám. No a ve druhé škole paní ředitelka potřebuje administrativni pracovnici, na 0,5 úvazek. Práce pro školní jídelnu, ne ale vedoucí, plus nejake další věci, nevím přesně. Praxi v administrative mam dlouhodobou. Prioritou je pro mě zatim co nejkratší úvazek, volné prázdniny by byly příjemný bonus, ale není to hlavní. Administrativa není pedagog.prac, takže bez prázdnin, ale asi to léto je takové volne, neumim si představit, co se tak v létě ve škole dělá, jako něco určitě ano, ale asi ne jako plný provoz. Finančně jsou ty dvě místa téměř totožné, AP možná neco více skrz vyšší úvazek. Já sama mám ID 1.stupne, malé dítě a rada bych práci, kde bych měla klid, tim nemyslím nedělat nic, ale prostě nenosit si práci domu a aby nebyla míč stresová. Poradíte mi, co byste vzaly? Případně kdo dělá administrativní práce ve škole, jaké jsou vaše zkušenosti. Moc děkuji za pomoc pri rozhodovani, jede mi to v hlavě stále dokola
Příspěvek upraven 27.05.23 v 19:59