Asistent pedagoga nebo administrativní práce

Anonymní
27.5.23 19:39

Asistent pedagoga nebo administrativní prace

Prosím anonymně, je to kvůli zamestnani
Po mateřské mám dvě nabídky, první prace asistentky pedagoga, nevím zatím přesně v které třídě a u jakého dítěte, úvazek 0,5 - 0,7 hodin, do budoucna možnost odpoledne i do družiny. Nikdy dříve jsem tuto práci nedělala, vzdělání ale mám. No a ve druhé škole paní ředitelka potřebuje administrativni pracovnici, na 0,5 úvazek. Práce pro školní jídelnu, ne ale vedoucí, plus nejake další věci, nevím přesně. Praxi v administrative mam dlouhodobou. Prioritou je pro mě zatim co nejkratší úvazek, volné prázdniny by byly příjemný bonus, ale není to hlavní. Administrativa není pedagog.prac, takže bez prázdnin, ale asi to léto je takové volne, neumim si představit, co se tak v létě ve škole dělá, jako něco určitě ano, ale asi ne jako plný provoz. Finančně jsou ty dvě místa téměř totožné, AP možná neco více skrz vyšší úvazek. Já sama mám ID 1.stupne, malé dítě a rada bych práci, kde bych měla klid, tim nemyslím nedělat nic, ale prostě nenosit si práci domu a aby nebyla míč stresová. Poradíte mi, co byste vzaly? Případně kdo dělá administrativní práce ve škole, jaké jsou vaše zkušenosti. Moc děkuji za pomoc pri rozhodovani, jede mi to v hlavě stále dokola 8)

Příspěvek upraven 27.05.23 v 19:59

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.5.23 19:42

Vloženo dvakrát

Příspěvek upraven 27.05.23 v 19:57

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.23 19:43

Omlouvám se za překlepy, nedaří se mi editovat.

• Citovat
  • Upravit
4132
27.5.23 19:43

Tak záleží, co by tě bavilo. Já bych teda měla větší klid na ten administrativě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.5.23 19:51

Musíš si vybrat sama.
Znám ve svém okolí školu. Je to malá vesnická škola. Malotřídní. Kde mají jednu jedinou AP a ta dělá i hospodářku/administrativní pracovníci ve škole. Dokonce pomáhá, když se vydávají obědy. Tím získala možnost, že si zvedla příjem. Původně dělala v té škole léta jen tu administrativní pracovnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9078
27.5.23 19:52

Brala bych administrativu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.23 19:52

Poradíte mi, co byste vzaly? Případně kdo dělá administrativní práce ve škole, jaké jsou vaše zkušenosti. Moc děkuji za pomoc pri rozhodovani, jede mi to v hlavě stále dokola .
. . . . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.5.23 19:56
@nicjjohnddd píše:
Poradíte mi, co byste vzaly? Případně kdo dělá administrativní práce ve škole, jaké jsou vaše zkušenosti. Moc děkuji za pomoc pri rozhodovani, jede mi to v hlavě stále dokola .
. . . . .

Dočasně bych si vybrala AP a rozšířila bych si kvalifikační možnost, aby byl přesun do družiny. Nechtěla bych totiž dělat ve školní jídelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.23 20:01
@Kelsey píše:
Dočasně bych si vybrala AP a rozšířila bych si kvalifikační možnost, aby byl přesun do družiny. Nechtěla bych totiž dělat ve školní jídelně.

Kancelář je sice u jídelny, ale není to vaření ani vydávání obědu. Spíše vybírání peněz, zdravé svačinky do škol, evidence sociálně slabších, kteří mají obědy dotované atd.

• Citovat
  • Upravit
36504
27.5.23 20:02
@Serpentini píše:
Brala bych administrativu.

v CV je to takové odbornější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.5.23 20:04
@Anonymní píše:
Prosím anonymně, je to kvůli zamestnani
Po mateřské mám dvě nabídky, první prace asistentky pedagoga, nevím zatím přesně v které třídě a u jakého dítěte, úvazek 0,5 - 0,7 hodin, do budoucna možnost odpoledne i do družiny. Nikdy dříve jsem tuto práci nedělala, vzdělání ale mám. No a ve druhé škole paní ředitelka potřebuje administrativni pracovnici, na 0,5 úvazek. Práce pro školní jídelnu, ne ale vedoucí, plus nejake další věci, nevím přesně. Praxi v administrative mam dlouhodobou. Prioritou je pro mě zatim co nejkratší úvazek, volné prázdniny by byly příjemný bonus, ale není to hlavní. Administrativa není pedagog.prac, takže bez prázdnin, ale asi to léto je takové volne, neumim si představit, co se tak v létě ve škole dělá, jako něco určitě ano, ale asi ne jako plný provoz. Finančně jsou ty dvě místa téměř totožné, AP možná neco více skrz vyšší úvazek. Já sama mám ID 1.stupne, malé dítě a rada bych práci, kde bych měla klid, tim nemyslím nedělat nic, ale prostě nenosit si práci domu a aby nebyla míč stresová. Poradíte mi, co byste vzaly? Případně kdo dělá administrativní práce ve škole, jaké jsou vaše zkušenosti. Moc děkuji za pomoc pri rozhodovani, jede mi to v hlavě stále dokola 8)Příspěvek upraven 27.05.23 v 19:59

Citovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
27.5.23 20:05

Musíš vědět, co by tě víc bavilo…já bych brala tu administrativu, být každý den mezi dětmi ve třídě by mě trefil šlak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.23 20:16
@Monchichik píše:
Musíš vědět, co by tě víc bavilo…já bych brala tu administrativu, být každý den mezi dětmi ve třídě by mě trefil šlak… ;)

To já právě nevim, mezi dětmi jsem denně ještě nepracovala. Ale ve své vlastní kancelari to asi fakt bude víc o klidu. A ve té skole snad nejsou stresy jak v soukromé firmě. Aspoň doufám. Navíc kdyby AP zkrouhli, jak stále vyhrožují, tak toto místo mi zůstane…

• Citovat
  • Upravit
32193
27.5.23 21:06
@Anonymní píše:
To já právě nevim, mezi dětmi jsem denně ještě nepracovala. Ale ve své vlastní kancelari to asi fakt bude víc o klidu. A ve té skole snad nejsou stresy jak v soukromé firmě. Aspoň doufám. Navíc kdyby AP zkrouhli, jak stále vyhrožují, tak toto místo mi zůstane…

No je to tak…bůh ví jak to s asistenty bude…já nemám ani trpělivost a ani takový vztah k dětem…takže u mě by byla volba jasná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
27.5.23 21:33
@Anonymní píše:

Brala bych jednoznačně administrativu. U nás jsou v práci týden v červenci a týden v srpnu, zbytek HO a dovolená. Asistenti mají pozici nejistou. Co se týče vychovatelky družiny, rozmysli se, jestli je to to pravé pro Tebe. Jsem ráda, že jsem tu příležitost dostala.
Jen mě to utvrdilo v tom, že už nikdy víc a obecně pedagogika volného času není nic pro mě, působit v ní dál nechci :)
Ale zkušenosti jsou v tomto směru nepřenosné.

Držím pěsti, ať se rozhodneš správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová