Řeči - jen ať se nám nenarodí blbeček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
1.3.10 13:17

Ahoj anonymko, je mi líto přístupu tvé rodiny! já mám rodinu sice normální, ale přesto se těžko vypořádali už s jenom pravděpodobností postižení! I když jsem to vysvětlila, že s daným nálezem máme 0,2 % šanci že bude mít miminko Downův syndrom, tak jsem slýchala, že rodinný příslušníci mě už litovali, že budeme mít postižené dítě a jak to budeme zvládat, atd… I když pravděpodobnost postižení byla 0,2 %, tak mně posílali na amniocentézu s rizikem komplikací kolem 2% ! (nešla jsem, a opravdu to byl jenom planý poplach). hrozně mne to rozčilovalo!
Hlavně, zdůrazni členům své rodiny, že svoje miminko nebudeš půjčovat blbcům! Blbost je vysoce nakažlivá!
tak ať jste oba v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
1.3.10 13:18

Anonymní - já normálně zírám z otevřenou pusou 8-o , jak někdo a ještě k tomu vlastní rodina může něco takovýho vypustit z pusy :cert: . V mojí ani manželově rodině by něco takovýho nikdy nenastalo, ale kdyby jo, nikdy uiž bych s nima nepromluvila. To je taaak hnusný!!!
Tobě přeju hodně sil a zdravýho drobečka :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.10 16:20

Ahoj no co můžu… :nevim: to víte že jsem vznětlivá,ale dívaj se na mě jako na někoho bezmocného,co neumí za sebe rozhodnout…
Musím,ale napsat a to jsem ještě nenapsala,že třeba moji brátři stojí za mnou :palec: a vždyc :palec: ky se mě zastanou…ono s tím nic nenadělám,prostě si do huby nevidí,nebo nechcou vidět..potřebovala jsem se s jen vypovídat a hned je mi líp :dance:

• Citovat
  • Upravit
794
2.3.10 17:07

Víš, je to těžké, rodinu si člověk nevybírá. Nás taky naši rodiče nepodpořili, když jsme si nechali postižené dítě. Od doby, kdy jsme jim to řekli, neustále mleli o potratu, o mé těhotenství neřkuli o mimčo se okázale nezajímali. Ovšem hned po jejím narození to byla z jejich strany láska na první pohled - malá je tak dostala, že na babičky si nemůžu stěžovat - hlídají, mazlí, pořád něco kupují… Můj otec byl od začátku při nás, tchán si až teď začíná všímat, že má vnučku. Už jsme jim dávno odpustili, i když nerada na to období vzpomínám.
Zato se potrvdilo, že kamarády si člověk vybírá - nebyl jediný, který by nám nepomáhal, každý dle svých schopností. Takže nevím, jestli ta tvoje kamarádka je ta pravá.
Navíc, když jak píšet se mluví jen o minimálním riziku, nechápu jejich reakci. Spoustu už ti tu napsali ostatní - taky myslím, že to ignoruj, případně ostřeji odpověz, aby si uvědomili, o čem vlastně mluví. A nenech se jimi vystresovat, věřím, že mimčo bude zdravé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
2.3.10 17:19

Anonymko- já na plodovce taky byla a mám zdravou holčičku. Je to sice nepříjemný, ale to že tě tam dr. poslal, ještě nic neznamená. Já si myslím, že budeš mít to nejkrásnější a nejzdravější miminko na světě.

Co se týče blbců v rodině…je to smuntý, ale nedá se nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.3.10 18:16

pisarka: Připomněla jsi mně pořekadlo z minulého režimu - „Příbuzné, sousedy a spolupracovníky si nevybíráme“. Dneska si spousta z nás může spolupracovníky vybírat, i s těma sousedama se dá ledacos dělat, no ale ti příbuzní se nám ne a ne a nemění..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
2.3.10 18:22

je to kruté!!!!
podle mě mají IQ tykve :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.4.10 23:01
Anonymní píše:
Ahoj děkuji za reakce ( kladné :lol: ) no a jsem ráda,že nejsem jediná s takovou rodinou ( viz tatínek s tím potratem,ten je taky na pěst :-? ) Můj otec je něco podobnýho-ještě hází perly,že ženská by měla vědět kde je její místo ( u dřezu nebo v postely :pocitac: ) a když nemůže mít děti měla by se zastřelit ,protože ženská je stvořená k tomu,že musí rodit,nic víc by jí nemělo být povoleno.Já když jsem oznámila že jsem těhu tak mi na to řekl,že jsem spolnila občanskou povinost 8-o .. je to nižší inteligence…
Moc vám všem děkuji za podporu a přeji vám ať se s takovým jednáním neschledáte

Teda ve mě to bublá… Já jsem nemohla čtyři roky otěhotnět a tchán prohlásil, že on zajíce v pytli nekupoval, že si mámu nejprve vyzkoušel..... Museli se brát..... Nezapomenu mu to a i pro jiné řeči a věci co mi provedl ho nemám ráda, nerespektuju ho a nevážím si ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová