Autismus

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59358
26.11.13 21:22

@Sarael to je blbost, to by bylo autistů ještě víc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
26.11.13 21:34

K takové hovadině se ani nebudu vyjadřovat

• Citovat
  • Upravit
421
26.11.13 22:28

@Timinka No tak já si tu hovadinu ze své hlavy nevymyslela..
TAky jsem toho názoru, že to by muselo být snad každé třetí dítě autista.
Jen jsem byla zvědavá, jestli jste se někdo s takovým názorem ve svém okolí taky nesetkala. Tak díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
27.11.13 06:50

@Sarael no i kdyby co z takové informace budeš mít? :think: říká se spoustu věcí a co z toho.

• Citovat
  • Upravit
421
27.11.13 09:10

@Timinka No tak mě to třeba jedno není, jestli mě někdo obviní z toho, že jsem beztak v těhotenství nezdravě jedla, kdo ví, jaký styl života vedla a proto mám (možná) autistku. V takovém případě mám potřebu se bránit, nenechat si s. át na hlavu a zeptat se i jinde, jestli se jiní setkali taky s tímhle názorem. Nic víc v tom nehledám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
27.11.13 09:14

@Sarael proč by ses měla bránit? 8o Pokud je tvé dítě autista, tak je a blbé keci okolí ti ani nepohorší a i kdybys v ruce měla papír od doktora, že strava v těhotenství to nezpůsobila v ničem ti to nepomůže. Taky bys mohla napadnout očkování, taky se říká, že je to spouštěč autismu a k čemu mi to je? Dítě mi to nevyléčí.

• Citovat
  • Upravit
421
27.11.13 09:27

@Timinka Dobře, dobře..Takže to uzavřeme prostě s tím, že ty bys nad takovýma kecama mávla rukou a já jsem holt jiná, prostě mě to trápí no. I když taky moc dobře vím, že papír mi dítě nevyléčí, ale samozřejmě, že bych chtěla vědět, jak to vlastně u těch dětí vzniká a myslím si, že i hodně dalších rodičů by chtělo mít jasno, jak se to stalo..Nebo alespoň vědět, jestli se s tím ty děti už narodí nebo to vznikne až v průběhu života, v souvistlosti např. s očkováním.
Je mi ale jasné, že se to nejspíš nikdy nedovím. To je jen takové moje přání, čeho bych se chtěla dožít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
27.11.13 16:22

Dost nad tím přemýšlím…můj syn má vysoce funkční autismus, mám ho ze zkumavky, byl jako embrio půl roku zamražený…prý to nemá vůbec vliv, ale…co když.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
30.11.13 22:15

Chtěla jsem ještě poprosit, kdyby se tady našli lidi, kteří dojíždějí k doktorce Krejčířové, jestli by mi nemohli poslat SZ a vyměnit si jen pár zkušeností, názorů z vyšetření. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.12.13 18:04

@analoja Tak nemocnici mame officialne zasebou a hadejte :) na prdlacku prisli, mam se starat o to aby mel rezim blaablabal, samozrejmne o vse se snazim, dal bych cokoliv za normalni spanek, ale hold uz opravdu nevim co delat. Je to zvlastni, tydne mame jako matky autistu schuzky a nikdo takovy problem nema. Hold se s tim asi musim smirit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
19.12.13 07:23
@sophinka1 píše:
Hledám rodiče autistů ŠKOLNÍHO věku (dcera má aspergera) k výměně zkušeností a nápadů jak to přežít :mavam:

tu soooom :mavam: asperger v prvni tride :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
19.12.13 07:30
@Zuziky píše:
tu soooom :mavam: asperger v prvni tride :)

ahoj :mavam:,naše je ve čtvrté, přestala zvládat matiku, diagnostikovali jí těžkou dyskalkulii :roll:
Ale školu miluje, letos konečně začala komunikovat s dětmi a našla si i kamarádku :dance:

• Citovat
  • Upravit
17221
19.12.13 12:38

@Zuziky @sophinka1

Nechcete se zapojit do skupiny

https://www.emimino.cz/…eho-spektra/ ?

Jsou tam většinou maminky menších dětí, ale třeba se časem přidá víc maminek se školáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
19.12.13 12:49

@alifie Zuziky už u nás je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
20.12.13 21:05

Ahoj, jen se chci podělit o odkaz na náš nový osvětový projekt 2CETVĚT, jehož cílem je podpořit komunikaci mezi autisty a okolím. Budeme vděční za každého, kdo se připojí bez ohledu na věk a prosíme o sdílení s kýmkoli, koho by to mohlo zajímat:
 http://www.adventor.org/dvacetvet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect