Autonehoda a úraz - jak vymáhat náhradu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
5.3.11 20:16

Soldi-tady je zbytečná snaha cokoliv vysvětlovat :roll:

Tady se pozná co je člověk zač,že mu prachy vynahradí pomazlení s dítětem,nebo jeho zdraví a smrt 8-o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
5.3.11 20:16
soldi píše:
Crystal87 píše:
soldi píše:
jaaaj, zeny, skoda reci s vami, skuste sa niekedy na vec pozriet aj z druhej strany.

dostane peniaze od poistovne. co viac chce?

mne do brucha minule v obchode narazila nejaka nepozorna tetka, som tiez mala od nej pytat bolestne za modrinu, co mi urobila?

kazda situacia ma dve strany. nepoznate poriadne ani jednu, ale budete tu kvakat a rozohnovat sa.

ako dieta som tiez prezila autonehodu a ziadnu traumu nemam.
tak ty třeba ne ale co ostatní…znám spoustu co ano.....a já na to kuokám i z druhé stránky…když někomu něco způsobím tak musím platit!a žduchnutí do břicha to snad nemyslíš vážně to je ěnoc úplně jiného proboha :roll:

a preto si ludia platia poistky, aby to poistovna zaplatila, lebo vzdy sa moze nieco stat.
cize v konecnom dosledku to ta pani plati z vlastneho vrecka :wink:

proste mi pride divne, ze je po autonehode, kde sa defacto nikomu nic nestalo a ona ako prve riesi, ze kolko by na tom mohla vytrieskat- tu vidim ten hyenizmus.

som v 31tt, co keby mi tym narazom sposobila odrthnutie placenty? mam ju na prednej stene. nikdy by ma nenapadlo od nej pytat bolestne.

tak já nad ničím takovým přemýšlet nemusel a doufám že nebudu muset ale třeba pokud by se mi stalo něco jako to odtržení placenty tak bych se tea rvala…já neím asi kdyby šlo jen o mě tak by mi to bylo celkem šumák jenže jak o děti rvala bych se…já sice řidičák mám ale nejezdím i kdžy budu muset mám strach když tu denně vidím ty prasata na silnicích…od doby co jsem máma to beru jinak dřív mi to bylo jedno a nezaobíala jsem se takovýma věcma ale ted i manžela buzeruju jak řidí :mrgreen: a běda jak potkáme nějakýho extra blbečka :oops: byhc mu nejradši něco hodila pod kola a že jich je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
5.3.11 20:19
verenika píše:
Soldi-tady je zbytečná snaha cokoliv vysvětlovat :roll:Tady se pozná co je člověk zač,že mu prachy vynahradí pomazlení s dítětem,nebo jeho zdraví a smrt 8-o :zed:

nevynahradí…proč by taky mělo tady jde o něoc jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.3.11 20:21
Crystal87 píše:
verenika píše:
Soldi-tady je zbytečná snaha cokoliv vysvětlovat :roll:Tady se pozná co je člověk zač,že mu prachy vynahradí pomazlení s dítětem,nebo jeho zdraví a smrt 8-o :zed:

A o co?Raději to ani nechci vědět :-?že si aspoň namastím kapsu? 8-o

Příspěvek upraven 05.03.11 v 20:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.3.11 20:23

crystal, keby sa mi skutocne odtrhla placenta a ohrozilo by to moje dieta, tak peniaze by boli tou poslednou vecou, na ktoru by som myslela.

a skus pochopit, mozes jazdit hocijako opatrne a aj tak sa moze stat, ze tu nehodu proste sposobis.

a ked sa nieco skutocne stane, tak ziadne peniaze na svete by Ti predsa to dieta nezaplatili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
5.3.11 20:28
soldi píše:
crystal, keby sa mi skutocne odtrhla placenta a ohrozilo by to moje dieta, tak peniaze by boli tou poslednou vecou, na ktoru by som myslela.

a skus pochopit, mozes jazdit hocijako opatrne a aj tak sa moze stat, ze tu nehodu proste sposobis.

a ked sa nieco skutocne stane, tak ziadne peniaze na svete by Ti predsa to dieta nezaplatili.

to je jasné taky to není myšleno že peníze jako náhrada za dítě to by se lidi nedoplatili.....prostě na tohle mám jiný pohled než ty a za tím si stojím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
5.3.11 20:31
verenika píše:
Crystal87 píše:
verenika píše:

A o co?Raději to ani nechci vědět :-?že si aspoň namastím kapsu? 8-o

Příspěvek upraven 05.03.11 v 20:26

Ne třeba o to že si lidi začnou setsakra dávat majzla a nebudou jezdit jak prasata copak ono vyplnit papíry a takový aby to šlo z pojistky to nikomu nic neudělá že ale kdyby chodili osobně a viníci by se jim museli dívat do očí a na zranění tak by se některým třeba v hlavě rozsvítilo jezdili by opatrněji…chápeš jak to myslím?Ted nemluvím o nehodách kde se prostě sejde špatná souhra náhod ale o tom když někdo jezdí fakt nebezpečně nebo nedává pozor a takové případy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.3.11 20:36

Crystal- já ti rozumím,ale tohle se NIKDY nezmění.Nezměnil to bodový systém,kamery,radary…Jsou vyráběný takový auta tak tak lidi jezdí :roll: Samo,že mi to taky vadí.Dají se vyrušit omezovače rychlosti…a milion dalších věcí…Alkohol za volantem,drogy..To už ale řeší policie…

Víš co by to zanmenalo soudních stání,průtahů atd…

Taky bych žalovala,kdyby mě nebo nedej bože moje dítě někdo zmrzačil…

Dítě na smrt pajištěné nemám-ani ho pojistit na smrt nešlo.NIc a nikdo by mi ho nikdy nevynahradil.

Příspěvek upraven 05.03.11 v 20:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.3.11 20:37
verenika píše:
Gina108 píše:
Jé, já taky nemyslím, aby ji žalovala o miliony, jen si dokážu představit ty problémy, co jí paní způsobila. Už jen ten oser handrkovat se s pojišťovnou, která nebude chtít samosebou zaplatit celou opravu vozidla, auto už nebude nikdy jako před nehodou, lítat po doktorech a vůbec, to všechno co zakladatelka popsala snad jako důvod stačí.

prosím tě jaký handrkování s pojišťovnou? 8-o Měla jsi poslední dobou nějakou nehodu?Asi ne co?Plnění se vyplácí velice rychle a i ceny odpovídají.

Děláte tady z toho kovbojku :roll:

Je mi líto těch co mají trauma z nehody,taky jsem se bála co do mě ta kr… nabořila,ale už je to v pohodě-je to 2 roky.

Od toho si člověk platí povinné ručení aby tyto připady měl pokrytý.já osobně si nedovedu představit,že jdu k někomu domů a žádám peníze za to že jsem si pohmoždila nohu,ruku,krk,záda.....

Naštěstí nee, to by asi ten viník nepřežil :mrgreen: A co když je to totálka? Zaplatí ti aspoň nákup podobně ojetého auta? Pochybuju. :nevim: Proč chodit hned k někomu domů, stačí poslat prostředníka, nejlépe advokáta a žádat jen to, na co mám opravdu nárok. Nikoli morální, na to bude každý prdět, ale právní, který lze vymáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
5.3.11 20:41

Jistě advokáta, chtěla bych vidět toho,kterej by se tímhle chtěl zabývat. Nevim co tady řešíte. Dostane od pojišťovny peníze za auto a to je celé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.3.11 20:43

Gino- nejsem pojišťovák :lol: :lol: :lol: oni to berou tabulkově.Co je třeba vyměnit napočítaj novou cenu,co se dá opravit tak mají tabulky kolik to stojí.Když je to totálka(což předpokládám tady není) tak je tot aky tabulkově,rok výroby,prodejní cena,tachometr…

My měli peníze vždy tak do 2-3 týdnů na účtě.Nebo ti to nechají opravit oni…

A ten advokát taky něco bude stát,aby mu za krk nedala paní 1tis. kč a ten si rovnou nenenchal :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.3.11 20:49
denca29 píše:
Jistě advokáta, chtěla bych vidět toho,kterej by se tímhle chtěl zabývat. Nevim co tady řešíte. Dostane od pojišťovny peníze za auto a to je celé…

Tak koukej - stačí zagůglit :wink:
http://odskodne.webnode.cz/
http://brigady.hyperinzerce.cz/…ii--nabidka/
 http://www.odskodneni-dopravni-nehody.cz/

atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
5.3.11 20:51
Gina108 píše:
denca29 píše:
Jistě advokáta, chtěla bych vidět toho,kterej by se tímhle chtěl zabývat. Nevim co tady řešíte. Dostane od pojišťovny peníze za auto a to je celé…

atd.

No jak myslíte, v čr nemá šanci uspět. Jasný na netu toho najdu milion. Ale realita je jinde. Ukaž příklad to podobný spor u soudu vyhrál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
5.3.11 20:52
denca29 píše:
Gina108 píše:
denca29 píše:

atd.
No jak myslíte, v čr nemá šanci uspět. Jasný na netu toho najdu milion. Ale realita je jinde. Ukaž příklad to podobný spor u soudu vyhrál.

Tohle jsou firmy,který ti naslibujou hory doly vytáhnou prachy a čau. Korektní advokát ti řekne ať to neřešíš, že nemáš šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
5.3.11 20:56

No vzhledem k tomu, že došlo k ublížení na zdraví, bude vedeno trestní stíhání, takže s požadavkem na náhradu škody nad rámec vyplacné pojistky je možné se připojit k trestnímu stíhání a bude o něm rozhodovat trestní soud, pokud k němu nedojde, je možné se se svým požadavkem obrátit na soud civilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák