Autonehoda a úraz - jak vymáhat náhradu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
5.3.11 16:29

tak ja napisem z druhej strany.

raz sa mi tiez podarilo takto naburat do felicie a ta naburala este do avie.
mala som 18 rokov, isla som 40tkou a auto, na ktorom som sla nebolo moje.

auta prudko zastali, ja som tiez dupla na brzdy, ale neubrzdila som.

bola som v totalnom soku. uplne vyklepana. nastastie sa nikomu nic nestalo.

ked si predstavim, ze by chcel po mne niekto este bolestne- napr. ze utrpel soku, no dakujem pekne :roll: dostatocny trest bola moja vlastna psychicka ujma plus penazna pokuta plus rozbite auto.

chcelo by to trosku ludskosti, damy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
5.3.11 16:31
soldi píše:
tak ja napisem z druhej strany.

raz sa mi tiez podarilo takto naburat do felicie a ta naburala este do avie.
mala som 18 rokov, isla som 40tkou a auto, na ktorom som sla nebolo moje.

auta prudko zastali, ja som tiez dupla na brzdy, ale neubrzdila som.

bola som v totalnom soku. uplne vyklepana. nastastie sa nikomu nic nestalo.

ked si predstavim, ze by chcel po mne niekto este bolestne- napr. ze utrpel soku, no dakujem pekne :roll: dostatocny trest bola moja vlastna psychicka ujma plus penazna pokuta plus rozbite auto.

chcelo by to trosku ludskosti, damy.

a jaké t asi muselo být pro matku když vezla své malé dítě a někdo do ní -vinou toho někoho naboural,že?A co to dítě?Jasně já tě chápu ale chápu taky zakladatelku jako matka …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.3.11 16:45

crystal, nehoda sa proste stane, cloveka to mrzi, Ty nevies kto a preco do nej nabural. mozno tej pani prislo zle. alebo sa dozvedela nejaku zlu spravu. v konecnom dosledku sa nic hrozne nestalo. za cely zivot si clovek prezije x milion takychto sokov. dieta je v poriadku. matka je v poriadku. vsetko bude mat preplatene. preco chce za kazdu cenu nieco naviac?

preco chce od tej pani peniaze navyse z jej vlastneho vrecka?

mne to pride ako hyenizmus. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.3.11 17:01

Souhlasím se Soldi,ale už to nebudu rozepisovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
5.3.11 19:18

Ano tentokrát se nic nestalo ale na druhou stranu pokud člověk není ok nemá lézt za volant!!!A co když ta dotyčná už něco za sebou má?
Moje teta přišla o syna devítiletého…jeli domů odbočovali samo házeli blinkr a pitomej kamionák ze zadu to do nich napálil,bratránek na místě mrtvý!A ted řidič?Se na místě smál(prý šok) dostal podmínku a nazdar!Prý si jich nevšimnul…
Zakladatelka měla obrovské štěstí,ale co takhle truma z toho a co když bude mít dítko trauma?Jako bezdětná jsem tohle vnímala jinak ale co mám děti jsem na tohle hrozná!
Hodně záleží kde se stala chyba…pokud to byla nehoda ok ale pokud nepozornost druhé strany tak jednoznačně at platí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
5.3.11 19:34

Mě přijde naprosto normální chtít odškodné. Mám následky, nemůžu vše dělat tak jako dřív…za chyby se platí. Se mnou se taky nikdo nes..e tak proč bych měla já? Nic nechutného na tom nevidím. ˇUraz=výdaje + bolest. Kdo leze za volant musí počítat s tím, že když něco pos..e bude za své chyby odpovídat! V situaci zakladatelky bycvh to určitě nenechala být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.3.11 19:47

jaaaj, zeny, skoda reci s vami, skuste sa niekedy na vec pozriet aj z druhej strany.

dostane peniaze od poistovne. co viac chce?

mne do brucha minule v obchode narazila nejaka nepozorna tetka, som tiez mala od nej pytat bolestne za modrinu, co mi urobila?

kazda situacia ma dve strany. nepoznate poriadne ani jednu, ale budete tu kvakat a rozohnovat sa.

ako dieta som tiez prezila autonehodu a ziadnu traumu nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.3.11 19:49

Jé, já taky nemyslím, aby ji žalovala o miliony, jen si dokážu představit ty problémy, co jí paní způsobila. Už jen ten oser handrkovat se s pojišťovnou, která nebude chtít samosebou zaplatit celou opravu vozidla, auto už nebude nikdy jako před nehodou, lítat po doktorech a vůbec, to všechno co zakladatelka popsala snad jako důvod stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
5.3.11 19:55
soldi píše:ako dieta som tiez prezila autonehodu a ziadnu traumu nemam.

No vidíš, já šla v 18-ti do autoškoly a při první jízdě to do mě napral ožrala. Od té doby se bojím při každé jízdě, potím se a je mi zle.Předjíždět se mnou nikdo nemůžu, mám záchvaty panyky. A řidičák nemám ani 11let po té. Nejsem holt takový borec jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
5.3.11 19:55
soldi píše:
jaaaj, zeny, skoda reci s vami, skuste sa niekedy na vec pozriet aj z druhej strany.

mne do brucha minule v obchode narazila nejaka nepozorna tetka, som tiez mala od nej pytat bolestne za modrinu, co mi urobila?

kazda situacia ma dve strany. nepoznate poriadne ani jednu, ale budete tu kvakat a rozohnovat sa.

ako dieta som tiez prezila autonehodu a ziadnu traumu nemam.

tak ty třeba ne ale co ostatní…znám spoustu co ano.....a já na to kuokám i z druhé stránky…když někomu něco způsobím tak musím platit!a žduchnutí do břicha to snad nemyslíš vážně to je ěnoc úplně jiného proboha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
5.3.11 20:07

Pokud by to bylo něco vážného sama policie, by to musela vyšetřovat jako tresný čin - ublížení na zdraví. Jelikož jsi byla u dr. tak to tak asi neklasifikovali - tudíž nemáš na náhradu šanci.

Příspěvek upraven 05.03.11 v 20:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.3.11 20:07
mishka2 píše:
soldi píše:ako dieta som tiez prezila autonehodu a ziadnu traumu nemam.
No vidíš, já šla v 18-ti do autoškoly a při první jízdě to do mě napral ožrala. Od té doby se bojím při každé jízdě, potím se a je mi zle.Předjíždět se mnou nikdo nemůžu, mám záchvaty panyky. A řidičák nemám ani 11let po té. Nejsem holt takový borec jako ty.

to uz je ale velky rozdiel, ked nabura ozran a ked nabura starsia pani.
a je mi luto, ze si natolko traumatizovana :-(

ja mam za sebou autonehod viacero, tak uz mi to tak nepride, aj ked som vzdy potom nejaky cas vydesena.

mam z aut velky respekt, je to zbran. jazdim velmi opatrne, totalne koncentrovane, dodrziavam uzkostlivo vsetky predpisy. a predsa sa mi podarilo naburat. niekedy je to proste suhra negativnych okolnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.3.11 20:10
Crystal87 píše:
soldi píše:

ako dieta som tiez prezila autonehodu a ziadnu traumu nemam.
tak ty třeba ne ale co ostatní…znám spoustu co ano.....a já na to kuokám i z druhé stránky…když někomu něco způsobím tak musím platit!a žduchnutí do břicha to snad nemyslíš vážně to je ěnoc úplně jiného proboha :roll:

a preto si ludia platia poistky, aby to poistovna zaplatila, lebo vzdy sa moze nieco stat.
cize v konecnom dosledku to ta pani plati z vlastneho vrecka :wink:

proste mi pride divne, ze je po autonehode, kde sa defacto nikomu nic nestalo a ona ako prve riesi, ze kolko by na tom mohla vytrieskat- tu vidim ten hyenizmus.

som v 31tt, co keby mi tym narazom sposobila odrthnutie placenty? mam ju na prednej stene. nikdy by ma nenapadlo od nej pytat bolestne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.3.11 20:13
Gina108 píše:
Jé, já taky nemyslím, aby ji žalovala o miliony, jen si dokážu představit ty problémy, co jí paní způsobila. Už jen ten oser handrkovat se s pojišťovnou, která nebude chtít samosebou zaplatit celou opravu vozidla, auto už nebude nikdy jako před nehodou, lítat po doktorech a vůbec, to všechno co zakladatelka popsala snad jako důvod stačí.

prosím tě jaký handrkování s pojišťovnou? 8-o Měla jsi poslední dobou nějakou nehodu?Asi ne co?Plnění se vyplácí velice rychle a i ceny odpovídají.

Děláte tady z toho kovbojku :roll:

Je mi líto těch co mají trauma z nehody,taky jsem se bála co do mě ta kr… nabořila,ale už je to v pohodě-je to 2 roky.

Od toho si člověk platí povinné ručení aby tyto připady měl pokrytý.já osobně si nedovedu představit,že jdu k někomu domů a žádám peníze za to že jsem si pohmoždila nohu,ruku,krk,záda.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.3.11 20:16

Soldi-tady je zbytečná snaha cokoliv vysvětlovat :roll:

Tady se pozná co je člověk zač,že mu prachy vynahradí pomazlení s dítětem,nebo jeho zdraví a smrt 8-o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák