Avon Lady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kaštinka
19.9.12 11:31

Mě registrovala kamarádka a pomáhala mi. I nyni si, kdyz je potreba, vypomahame. Přes net jsem se neregistrovala.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
19.9.12 11:33

Mamka se registrovala přes net a pak ji volala koordinátorka Avonu, navštívila jí, popovídali si o tom, všechno jí vysvětlila a bylo to. Ta koordinátorka je pořád k dispozici v případě nějakých potíží

• Citovat
  • Upravit
Misuldy
19.9.12 11:37

U Oriflame je 30 procent sleva hned po registraci a je jedno jestli máš obj za 200, nebo za 1500 kč :-) Já tam ještě registrovaná jsem, ale už tak 7 měsíců jsem nic neobjednala. Katalogy mi chodí. Jinak Avon kosmetika není ani trochu kvalitní. Je hodně parfemovaná a mě nedělalo dobře víc věcí. Třeba po sprcháčích jsem se škrábala a byla úplně suchá, to samé krémy… jinak odstín očních stínů nebo rtěnky mi přišel pokaždý jiný než bylo uvedeno v katalogu ( vůbec to neodpovídalo). S Oriflame jsem neměla nikdy žádný problém…

• Citovat
  • Upravit
teresa20
19.9.12 11:48

U Avonu myslím musíš objednat alespoň jednou za tři měsíce nebo tak nějak. Je tam nějaké omezení, ale my objedáváme každou kampań.
Co se týče tý kvality, tak to je silně individuální, máme kolem 8-10 stálých zákaznic a sem tam si objedná někdo cizí, nikdy jsme nic nevraceli ani si nikdo nestěžoval, jedna paní je zase dokonce alergička, které naopak tyhle věci vyhovují. Takže se myslím nedá šmahem odsoudit, jestli je to dobré nebo špatné :nevim: Každému vyhovuje něco jiného.
A je teda fakt, že s odstíny tam problém je, někdy barvy (nejčastěji laků na nehty a rtěnek) neodpovídají, ale to samé se mi stalo i s oriflame. Obecně je těžký převést věrně odstín na papír

• Citovat
  • Upravit
6653
19.9.12 11:50

Ahoj, já jsem avonka a pokud si budete chtít objednávat přeze mě tak vám to prodám s tou slevou, kterou dostanu na faktuře :D pisněte mi soukromou zprávu a můžeme se domluvit. Není problém to poslat i poštou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
19.9.12 12:15

@rosolina a proč by jsi to dělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
19.9.12 12:24

Kvůli obratu předpokládám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
712
19.9.12 12:36

Jenže platit si 150kč poštovný.. to mi moc nepomůže :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
19.9.12 12:53

Poštovné už by si zaplatila ta holčina sama nebo bych to poslala z práce, to taky není problém, pokud by to nebyl giga balík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
19.9.12 12:58

Kdyz ma AL větší obrat, dostává např. nove testery vůni apod. Ale třeba tím maminka, ktera tu nabízí za fakturovou cenu výrobky avonu, tím žije. Mě to taky velmi bavi. Objednavam pro sousedku se dvemi detmi. Myslím, že i u oriflamu bych měla sve oblíbené výrobky. A ano, Avon sprchace nesedí kazdemu. Já sama používám sprchové oleje (kremy a lippio sera) firmy Karel Hadek. Vlasovou kosmetiku od Alterny. Pro mě je objednávat z Avonu výhodné z časových a finančních důvodů. Jejich rasenky jsou moc fajn, i kamarádky si objednavaji, např. i superShockMax. Jsem ráda, že můžu mít doma vždy nějakou drobnost, ktera potěší, kdyz někdo nečekaně přijde na návštěvu.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
19.9.12 13:57

Tak testery vůní nevím jestli mamka dostává, ale od obratu se pak odvíjí motivační kampaně pro AL, co vím, tak takhle mamka dostala buď úplně zadarmo nebo za pakatel spoustu parfémů, nějaké propagační předměty s logem avonu, hodinky…

• Citovat
  • Upravit
kaštinka
19.9.12 14:19

Však jsem napsala např. Mě naposledy došel tester na novy krém. Někdy jsou výhody na výrobky, to jsem úplně zapomněla. Uz déle mě nic neoslovilo z motiv. programu pro avonky. Vzpomněla jsem si na dobu cca před rokem, kdy mi chodily testery vůní, taky nejaka rtenka. A taky se mi podařilo ze zacatku plnit obraty pro zacinajici AL a byly pěkné darecky od rasenky, krém, vůni s rozprasovacem apod. Nyni objednávám jednou, max. dvakrat za kampaň. Někdy ani neobjednam, ale těším se na vánoční nabídky, loni to bylo moc fajn. Manžel ocenil, že nemusel řešit zádné dárky pro širokou rodinu.

• Citovat
  • Upravit
Janulachytilova
5.11.13 09:45

Avon dluh

Dobrý den chtěla by jsem prosím vás od vás pomoct a poradit. Když sem chodila do 8 třidy mě bylo zrovna 14 let tak mě jedne paní od nás přemluvila dělat avonj jelikož mě nebylo 18 let tak to muselo být napsaný na tatku který je mým zakoným zástupcem. Avon jsem objednávala jen do 15 let a potom sem ho přestala dělat uplně, přestala sem s něj objednávat. Vždy sme vše zaplatili tak jak má být. Vetšinou to byli objednávky jen do 400 kč. Nedávno mě zastavila paní jestli by nechtěla dělat avon říkám že ne že sem ho dělala na základce a ona prej našla že tam máme jeden konečný nezaplacený dluh že by sme ho nemohli ani dělat jelikož sme blobký protože sme to nezaplatili. Určitě to byla částa tak do 400 set nebo mín ale nikdy nám nedošel žádný upozornění ani upomínka prostě nic ani po tom co to bylo čerstvě nezaplacený nikdy nic sme do schránky nedostali kdyby sme dostali nějakou upomínku tak to samozdřejmě uhradíme hned. Ale už je to 8 let a nikdy nic nám nedošlo ani hned na začátku ani ted tak by se chtěla zeptat jestli s toho nebude nějaký průser bojím se toho strašně moc nikdy se nám tohle nestalo že by sme si nebyli vědomí že sem nějakou fakturu neuhradili vždy sme uhradili vše do termínu poctivě aa kdyby nám hned došla upomínka tak to hned zaplatíme to by sme tak nenechali ale jelikož je to 8 let tak nevím co máme dělat. Bojím se že tam budou nehorázné penále třeba i sto tisíc za ty roky nebo že dojde na nás ekzekuce nebo tak. Myslíte že to je v pořádku že s toho nic nebude? Nebo se to ještě vyklube nějaký velký finanční problém pro nás s tatkou. Já jen říkám že sme vždy platili tak jak se má každou kampan ale tuhle nevím jak se to mohlo stat že sme ji neuhradili bud já nebo tatka to ted nevím který s nás to nezaplatil zapoměnky je už to moc roku opravdu moc ale určitě víc jak 400 kč to není. Ale nikdy nám nic nedošlo kdyby došla hned do týdne upomínka tak by se to zaplatilo to by sme tak nenecahli ale nikdo nic nezaslali a po celou dobu 8 let nic sme nedostali ale ted se teho tak bojím :(. A já sem právě mluvila s jednou paní o tom a ona říkala že kdyby chtěl někdo dělat avon třeba já nebo někdo odemě s rodiny tak by nemohl musel by zaplatit dlužnou částku nebo kdyby sme chtěla já tak by to musela uhradit aby mě odblokovali a mohla by dále dělat avonku ale prej to nemám rešit to mě řekla paní co dělá avonku už dlouho tak nevím co mm dělat prosím moc o radu že mi pomužte a poradíte děkuji moc Chytilová

• Citovat
  • Upravit
1
14.12.13 19:16

avon dluh

Ahoj, vyřešila jsi nějak Váš dluh vůči AVONu? Určitě bych nedělala mrtvého brouka - zavolej si na zákaznickou linku 296396363 a informuj se i u nich. Určitě bude možná domluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.2.14 10:56

Ahoj, je tu nějaká avon lady co má letošní staré katalogy? Objednávaly jsme se sestrou věci, asi z únorového, vím všechno, kolik co stálo, akorát nevím cenu sestry černého skládacího deštníku s baterkou. Kamarádka má teď zdravotní trable, nechce se mi ji s tím otravovat. Normálně posílá papírek, asi jsem ho někde vytratila :roll:.
Díky :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat