Avon perly bronzující a na tvář

9723
12.3.24 12:52

Avon perly bronzující a na tvář

Dobrý den, je tu někdo od Avonu nebo někdo, kdo si v poslední době kupoval bronzující nebo rozjasňující perly na obličej? Kdysi jsem je u Avonu kupovala a byla jich plná krabička. Teď v recenzích dvou obchodů čtu, že krabička obsahuje jen několik málo kuliček - lidi jsou naštvaní. Jak to tedy je? Váhám nad nákupem. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12.3.24 13:00

Já od nich nekupuji nic už roky. Ale to jen z mojí prefecence lepší kosmetiky. Pamatuju že ten pudr měl doma snad každý a mě to moc bavilo. Ale ted netuším. Pokud máte ale recenze jinde a je jich tam polovina, tak bych do toho nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
12.3.24 13:15

A nemáš třeba ještě od těch starých krabičku? ono by se to dalo odvodit od gramaze. Ty nové mají 28g. Ale jinak neporadím, tohle v mem okolí nikdo nekupuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
12.3.24 14:51
@LenkaPrášilka píše: Více

Taky od Avonu roky nic nekupuju, ale ty perly mě lákají, byly dobré. Kupovala jsem si bronzer od M. A.C. a nic moc, tak jsem si vzpomněla na avoňácké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
12.3.24 14:53
@Kriss Tina píše: Více

Budu hledat, už to nemám mezi používanou kosmetikou roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
12.3.24 15:03

Meteoritky od Guerlainu mají 25g a je jich tam opravdu dost (plná krabička) takže pokud má Avon 28g, nemůže to být jen několik kuliček. Vždycky se dá zboží doma zvážit a reklamovat žejo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
12.3.24 15:18
@MartinaCV píše: Více

Kamarádka je Avon Lady a cca před měsícem jsem si ty rozjasňující perly od ní objednala.
Krabička perel byla plná, ovšem přišlo mí, že byla menší než ta, kterou jsem si objednávala cca před rokem.
Uz ji doma nemám. Perly z Avonu přesypávám do krabičky od perel z Oriflame, tu mám asi 10 let a v té době ji vyráběli se zrcátkem, tak mi vyhovuje víc.

• Citovat
  • Upravit
9723
17.3.24 08:11
@Klopotkova píše: Více

Děkuju za reakci, tak já to asi risknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.3.24 08:13
@medvidka píše: Více

To pak vypadá, že by dotyčné obchody odsypaly, ale proč by to dělaly, když by neměly krabičku na ty odsypané.. :think: Ach jo, já to risknu, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák