Až 16 procent žen žije s utajeným gayem

325
16.7.17 07:47

Až 16 procent žen žije s utajeným gayem

Četla jsem už několikrát, že gayů v populaci přibývá a v současnoti se blíží jejich zastoupení až na 20 procent. Potvrzují to i výzkumy v ČR, například i výzkum sexuálních preferencí a sexuálního chování Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy. I zde zjitili, že 20 procent mužů to zkusilo s mužem: http://tn.nova.cz/…pruzkum.html
A tady na emiminu, když čtu témata v sekci Manželství a pertnerství, mám dojem, že s gayem žije polovina z nás. :D Zahraniční výzkumy ukazují, že i když procento gayů neustále roste a pohybuje se někde kolem 20 procent, tak přiznaných gayů, co si projdou coming outem stále zůstává jen 4 procenta. Těch zbývajících 16 procent gayů nikdy coming outem neprojdou a snaží se za každou cenu žít se ženami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11395
16.7.17 07:52

A co jako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
16.7.17 07:58

Jo studie jo :mrgreen: :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.7.17 08:17

To ze neco zkusis z tebe nedělá gaye nebo lesbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
16.7.17 08:22

No jo, ale tady se okamžitě dozvíš, že když si chlap něco strká do zadku nebo to chce po ženský, tak to vůbec, ale vůbec není utajenej teplouš, ale je to prý jen „normální sexuální praktika“.

Zaplať bohu, že já mám normálního, kterej po mně ani nechce anál.

Všichni chlapi do jednoho, který znám, mi řekli, že žádnej normální chlap si na zadek sáhnout nenechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107033
16.7.17 08:31
@morgana1 píše:
No jo, ale tady se okamžitě dozvíš, že když si chlap něco strká do zadku nebo to chce po ženský, tak to vůbec, ale vůbec není utajenej teplouš, ale je to prý jen „normální sexuální praktika“.

Zaplať bohu, že já mám normálního, kterej po mně ani nechce anál.

Všichni chlapi do jednoho, který znám, mi řekli, že žádnej normální chlap si na zadek sáhnout nenechá.

milovnici panskeho analu jsou utajeni teplousi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
16.7.17 08:32
@Venetia píše:

Jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
16.7.17 08:34
@Venetia píše:

To tu bude zase dneska sranda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
16.7.17 08:41
@Tichošlápek píše:
To ze neco zkusis se stejným pohlavím z tebe nedělá gaye nebo lesbu.

Zaměňuješ příčinu a následek. Pokud chlap zkusí homosexuální styk s jiných chlapem, tak je každopádně gay, protože heterosexuála by takový experiment ani ve snu nenapadlo. Každý normální chlap by se při homosexuálním styku pozvracel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107033
16.7.17 08:44
@morgana1 píše:
Jo.

tak to jich teda mame… mozna vic jak tech dvacet procent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107033
16.7.17 08:45
@Tinuvien píše:
To tu bude zase dneska sranda. :mrgreen:

myslis, ze se nekdo prihlasi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SiriusGG
16.7.17 08:46
@Venetia píše:
@morgana1 píše:
Jo.

A žena připravujíci kuřecí prsa k obědu je utajený zoofilní-nekrofilní-pedofil… :zed:

• Citovat
  • Upravit
1336
16.7.17 08:52
@Pavelkowa píše:
Zaměňuješ příčinu a následek. Pokud chlap zkusí homosexuální styk s jiných chlapem, tak je každopádně gay, protože heterosexuála by takový experiment ani ve snu nenapadlo. Každý normální chlap by se při homosexuálním styku pozvracel.

Tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
16.7.17 09:04
@Pavelkowa píše:

To je ale hrozná blbost. To je stejně nesmyslné tvrzení, jako že každý normální gay by se pozvracel při heterosexuálním styku - a přitom kolik gayů, kteří kdysi neměli jinou možnost, než žít se ženami, s nimi normálně plodilo děti, že jo. To, že jsi schopna mít s někým sex, nemusí o tvé sexualitě vypovídat vůbec nic.

Sexuální chování nerovná se sexuální orientace. Pokud každý chlap, který má homoerotickou zkušenost, byl gay, tak by bylo na světě minimum heterosexuálů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107033
16.7.17 09:05
@SiriusGG píše:
A žena připravujíci kuřecí prsa k obědu je utajený zoofilní-nekrofilní-pedofil… :zed:

co je pak v tom samem pripade muz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria