Přítel je totálně na mol - co dělat?

63
16.7.17 01:48

Přítel je totálně na mol - co dělat?

Ahoj holky,

před cca hodinou jsem si domů přivezla přítele, který byl slavit rozlučku s kamarády.
Je totálně na mol. Už mi i zvracel do kýble, který jsem mu dala k posteli.
Neví, kdy má dost. Moc nepije a tak se snaží udržet krok s ostatními a pak to takhle dopadá.

Teď sedím v obýváku s otevřenými dveřmi do ložnice a občas nakouknu a kontroluji. Hraje mi tu televize, ale je vypnutý zvuk - abych slyšela, zda dýchá.

Zvracení šlo samo, nevyvolávali jsme. Teď teda spí. Co dělat víc?
Např. zítra? Ráno budu vařit česnečku, ale co víc, aby mu nebylo až tak zle?
Nejvíc mě naštvali ti kamarádi - vypadalo to, že z toho mají ještě srandu.

Asi to moje psaní nedává ani hlavu, ani patu, ale mám o něj strach a na druhou stranu jsem na něj pořádně nakrknutá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
597
16.7.17 02:04

Ahoj, teď v noci už nic neuděláš, nech ho spát. Případně občas kontroluj, jestli nezvrací a nedusí se tím.
Ráno bych se na čenečku vykašlala, mně nikdy na kocovinu nepomohla a asi bych ji ani nezvládla pozřít. Osobně mi nejvíc pomáhá nějaké nechutné a nezdravé jídlo - např. McDonalds. Ale každému vyhovuje něco jiného, takže bych to neřešila a přítel to nějak zvládne. A navíc pokud jsi naštvaná (což chápu), nevidím důvod, proč mu vyvařovat - přehnal to, tak ať si ponese další den následky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
16.7.17 02:14

Naštvaná ani ne. Spíš totálně nas**ná. Teď už aspoň komunikuje, když se ho na něco zeptám. Je mu i zima. Asi jak se s tím alkoholem to tělo vyrovnává. Nejvíc jsem naštvaná na souseda, který se zaručil, že na něj dá pozor a že přijedou spolu. Mám sto chutí mu zavolat, ať si toho poblijóna jde hlídat sám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
16.7.17 02:35

@Nelllies Zase bych to tolik nedramatizovala :mrgreen: Je to dospělý, svéprávný člověk, tak by snad měl sám sobě zajistit, aby tu noc přežil, ono to s těmi opilci zase tak vážné není. Na to, že seš na něj tak naštvaná, tak máš docela výdrž, já bych šla spát a nechala bych ho na pospas kýblu a svému osudu :).

A chlapům, co jdou někam slavit a svatosvatě se zaručují, že druhého dovedou domu, se opravdu nedá věřit :mrgreen: :palec:, poučení pro příště :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
16.7.17 02:59

@Nelllies pardon, ale přijde mi, že z něj děláš puberťáka a ty jsi jeho matka.. tak se zlil, no a co.. vyleží, vybleje a bude hej :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
16.7.17 03:00

Víš, všude na netu se dočteš, že opilý člověk si nedokáže pomoci, když mu jde o život. Nechci, aby se mi udusil nebo cokoliv a jelikož s ním žiju a miluju ho, tak o něj nechci přijít. Ty nervy mi ani nedovolí usnout. Chápeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
16.7.17 03:30

Dej ho lezet nabok, kdyby nahodou blil ze spani, at se tim nezadusi. Na kocovinu je super alkaselzer nebo tak nejak. I kdyz na alkoholu je „fajn“, ze te za tvoje „hrichy“ potresta sam, tak ja bych to s tou zitrejsi peci zas tak neprehanela ;)

• Citovat
  • Upravit
14010
16.7.17 04:55

@Nelllies ted uz nic moc. Kdyz se mi parkrat opil manzel, tak jsem ho osprchvala vlaznou vodou (byl to boj) a dala spat. K posteli dostal kybl a vodu. Rano sel opet do sprchy, pak polevka a potom uz neco normalniho k jidlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
16.7.17 06:24

Promin, ale přijde mi že to nějak moc hrotis. Tak se opil no a co. Je to snad dospělej chlap proc by ho mel nekdo hlidat.ma snad svoji hlavu. A každý se obcas i poblijr kdyz se to přežene. Prijde mi ze z neho delas malého kluka a ty si jeho maminka. A nečti kraviny na netu i opily člověk ma nějaký reflex takže aby se udusil musel by u toho spát a nesmelo by ho to probrat. Bych musela byt padla na hlavu abych byla vzhůru pokazde co se ten muj opije. A to ho miluju ale člověk nemůže myslet na to co by se mohlo stát. To ja bych pak se dvema detma nespala asi nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
16.7.17 06:36

Nám pomáhá chlazená Coca Cola :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
16.7.17 06:36

@Luss.r.m. to máš doma pěkného ignora :roll:
Já teda opilce nesnáším a muž si to teď ani nedovolí (2 děti), aby přišel totálně na sr…y.
Tak Pětkrát do roka jde s chlapama do hospody. Buď se něco slaví, nebo jen tak, a i když dřív s tou stejnou partou přišel dost namol (nikdy ne tak, že by ho přitáhli), tak teď ví, že mu bude druhej den blbě a děti ho nenechají odpočinout (byt 2+1).
Pokud to někdo toleruje, nebo to dokonce bere jako součást muže, tak to fakt nechápu :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
16.7.17 06:40

@amazon ale ja nepíšu ze chodí pít často :D ten muj jde ven max 2× za rok :) nechápu kde si vzala ze mam doma ignora a opilce. Si to asi blbe pochopila bylo to myšleno tak že kvůli opilemu chlapovi bych nebyla vzhuru celou noc kor když vstávám v noci ke dvěma detem a ráno musím fungovat. A on kdyz prijde tak v klidu po svých nikdo ho domů netahá. Lehne si a spí. A kdybych myslela na to co by kdyby tak se nevyspim vůbec to bych děti musela hlídat v noci neustále a nespala bych. Takto zo bylo myšleno a nr že bych nespala nikdy proto že chodi chlap opilej :D to ja bych mu netolerovala. Můj otec byl alkoholik a stačilo mi.

Příspěvek upraven 16.07.17 v 06:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
16.7.17 06:43
@Luss.r.m. píše:
Promin, ale přijde mi že to nějak moc hrotis. Tak se opil no a co. Je to snad dospělej chlap proc by ho mel nekdo hlidat.ma snad svoji hlavu. A každý se obcas i poblijr kdyz se to přežene. Prijde mi ze z neho delas malého kluka a ty si jeho maminka. A nečti kraviny na netu i opily člověk ma nějaký reflex takže aby se udusil musel by u toho spát a nesmelo by ho to probrat. Bych musela byt padla na hlavu abych byla vzhůru pokazde co se ten muj opije. A to ho miluju ale člověk nemůže myslet na to co by se mohlo stát.To ja bych pak se dvema detma nespala asi nikdy.

8) tak já reagovala na tuhle tvoji větu.
Tě nechci hodnotit, ale zaujalo mě, v negativním, co jsi napsala.
Hodně namol opilých zvracení nevzbudí a udusí se zvratky..znám minimálně 2 případy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
16.7.17 06:45

@Luss.r.m. no vidíš a zakladatelka psala, že jejího muže jí přitáhnul soused…že ani nekomunikoval..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
16.7.17 06:51

@amazon tak to přehnal no. Můj otec byl alkoholik vim jak to vypada když přijde chlap domu na srot. Kdyby se tohle stalo. Tak ho dám do postele a lehnu si k němu. A nebudu o nem vypisovat jak o pubertakovi kterého neuhlídali kámoši :D je snad dospely vi kolik toho vypil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí