Babička nechce dát dětem jíst ze svého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xpisk03
4.9.12 22:32

@Veveří to chce kuráž, máš moji podporu, ale ta tvoji finanční situaci nevyřeší, vím :(

• Citovat
  • Upravit
457
4.9.12 22:36

Tak to je fakt těžká situace, sama nevím jak bych tohle řešila. S těma financema je to blbý :-( Tak držím aspoň palce, i když to ti moc nepomůže :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
4.9.12 22:48

Tak ono to není tak o tchýni, ale o špatném manželství :roll: To je mi moc líto, ale já bych od manžela odešla. Předpokládám, že chodíš do práce, budeš mít od toho lakomce snad slušné alimenty a bude Ti líp. Držím palce a přeji hodně síly a štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
4.9.12 23:00

To fakt koukám jak někdo může být tak lakotnej a ještě na svojí vlastní krev.
Moje tchýně bydlí vedle taky jí teda moc nekupuje ale asi jen ze strachu že neví co malá může a co ne hlídání-Vzhledem k tomu ž mají v péči postiženou dceru je s hlídáním nechci obtěžovat ale tak bydlí hnedka vedle nás takže se vidí denně.
Za to moje mamak kupuje až moc ale zase nemá moc času hlavně proto že hlídá každou chvilku sestry o rok starší holčičku.
Njn nevybereme si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
4.9.12 23:21

My budeme v rodině první, takže na nás jsou všichni natěšení. tchýně bude hlídat každý týden zhruba od roka - já budu studovat a ona hlídat. je bez práce, ale pracovat nemusí, jsou an tom finančně celkem fajn a když zjistila, že jsem těhotná, řekla, že si práci ani hledat nebude, že se těší an hlídání. ještě nevim, jak to bude, ale tvrdí, že co nebudu chtít aby mimčo jedlo / dělalo, nebude dělat, tak jsem zvědavá. teď jsem celkem její miláček, tuhle manžel říkal, že i kdybych po ní chtěla na chalupě carpacio, objedná mi ho klidně z Prahy kurírem, jen aby bylo po mém - je na mě až moc hodná. manžel když si stěžuje, že jsme se pohádali, většinou stojí na mé straně :D takže já mám fakt strašný štěstí na tchýni a vlastně celou manželovu rodinu ;) jinak naši i rodiče manžela jsou takoví, že nabalí vždy ještě něco do zásoby s sebou. moje mamka ještě pracuje a dlouho ještě bude, takže hlídání opravdu poskrovnu, navíc pocházím z Pardubic a byldíme v Praze, takže to bude i takto složitější, nicméně se naši oba moc těší, sestra (13let) asi nejvíc :) jedinej, kdo hlídat opravdu nebude, je manželův pravý táta s novou manželkou - čekají mimčo ještě o půl roku po nás, ale tak co, budeme mít 2 hlídací babičky, tak nebude potřeba 3. ;)

• Citovat
  • Upravit
2331
7.9.12 17:05

Zas na druhou stranu, pokud žije sama a platí si eletriku atd tak se nedivím že otáčí každou kačku no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21515
11.9.12 09:51

Holky, mně moje vlastní MATKA nechce dát najíst ze svého :-D a to jsem ještě na prezenčním studiu a mám jenom příležitostné brigády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21515
11.9.12 09:56

.

Příspěvek upraven 28.10.24 v 12:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21515
11.9.12 10:15

Pro Veveří

.

Příspěvek upraven 28.10.24 v 12:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
11.9.12 11:27

Můj manžel je taky při mamince a když mu něco řeknu odpoví mi na to máma s tátou toho pro mě udělali hodně.
To takhle jednou přišel manža z práce a ještě sem dovářela knedlíky tak sem ho poprosila jestli až bude mít čas by mi sundal prádlo ze šnůry ten de sem toho měla docela dost on to chtěl udělat hned ještě jsem mu vynadala at počká aspon po jídle ale ne šel hnedka no a další den na mě tchýně. No koukala sem že kdyby ti Pepí nesundal prádlo ani bys mu nedala najíst co? Nevhodou je že oni bydlí hnedka vedle nás. A jako babička mi taky moc nepčíjde když jí povim jaký udělala naše Terka pokrok nikdy neřekne že je to šikulka ale no to Jaruška -její dcera to uměla dřív a mnohem líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.9.12 11:38
@Veveří píše:
Co mu řeknu? Že chci, aby byl se mnou a s dětmi dohromady. A on - je mu to fuk a parádně se se mnou zhádá. Občas si děti vezme s sebou, ale se mnou být nepotřebuje, je mu líp u rodičů, už jsem z toho unavená, nepomohlo bohužel, že jsme se odstěhovali ze společného domu, co jsme s tchánovci sdíleli. Vážně uvažuju o rozvodě, ale mám strach, že to finančně neutáhnu.

Tak tohle je prostě klasika českých holek. Taky jsem si to zažila. Vztah v háji a holej zadek. Čeká Tě kus práce. Začni ulejvat prachy a dej se dokupy se svou rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibis
5.10.12 15:22

Já si myslím, že je to fakt mazec :cert: Ale možná, že je lepší, když je lakomá, než kdyby dětem podstrojovala a pak tě všude pomlouvala, že nedáš svým dětem ani najíst :( Já takovou skorotchýni měla a není o co stát :(

• Citovat
  • Upravit
12640
5.10.12 15:32

Je to smutný, moje babička byla v tomhle opačná, tak si to neumím dost dobře představit… Myslím ale, že ji nijak nepřevychováš ani s tím nic moc neuděláš… Ber to jako „daň“ za to, že bez problémů pohlídá. :nevim: A povznes se nad to ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12640
5.10.12 15:39

@Honzuovka Ježiš teď se tu tlemim o sto šest, je to strašně vtipný, jak jsi to napsala :lol: :D :lol:

EDIT: Měla jsem na mysli ten příspěvek o babičce, co ujídá jídlo psovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
15.3.14 02:55
@dana59 píše:
V první řadě buď ráda za BEZPLATNÉ hlídání. :D Podle toho co píšeš, tak by Ti ho mohla naúčtovat :mrgreen:. Pokud je manžel po matce, tak bude při ní vždy, protože na tom nic divného nevidí. Vaše rodina je jiná a proto se tomu divíš :! Nechápu, ale proč se s manželovou matkou nedomluvíte. :nevim: Když hlídá, tak se zeptej, co k ní máš dcerce dát. Na tom není nic špatného. Třeba Tě překvapí a řekne, že nic. V opačném případě jí dáš ten rohlík a budeš v klidu, že nemá hlad. :lol: Obědy, na které tchýni zvete, ber jako platbu za hlídání a neřeš to. Jiné to nebude, tak se s tím smiř. Tady si postěžuj, protože doma to možné není.

Je to smutne, ale souhlasim s timhle nazorem. Ja osobnne taky davam detem vzdy svaciny s sebou. Sice nemusim, ale prece jen babicka neni povinna myslet na to, ze ma mit nejakou svacinu doma. CO se tyka obedu, tak to samozrejme nedavam, to se najedi spolecne a to resi uz babi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová