Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PostrachUlice13 píše:
Babička vás má jiste rada, třeba si chce do večera povídat. Vím ze když děti usnout chcete klid, ale jsou Vánoce ❤️️
Babicka jim ten klid nedopreje ani o dovolene…
Taky si myslim, ze dva nebo tri dny vydrzite. Pak se babi nejspis vraci domu. A zas budete mit vse pro sebe.
@Hanka1 píše:
Babicka jim ten klid nedopreje ani o dovolene…
Tak si je o té dovolené chce užít. Sex mohou mít přeci v pokoji, až babička odejde spát. Nebo oni mohou jít do pokoje sami dřív, ne ![]()
@lucenka píše:
Tak si je o té dovolené chce užít. Sex mohou mít přeci v pokoji, až babička odejde spát. Nebo oni mohou jít do pokoje sami dřív, ne
Mne to je uplne jedno, jak to maji nebo jak si to udelaji…
Pokud zakladatelka nema pusu a nevykomunikuje si to, tak jeji problem…
@Hanka1 píše:
Mne to je uplne jedno, jak to maji nebo jak si to udelaji…
Pokud zakladatelka nema pusu a nevykomunikuje si to, tak jeji problem…
Tak proč tady neustále píšeš, jak je babička strašná, když je s nimi a nehlídá jim dítě, aby mohli mít sex? ![]()
Především, babičce je málo přes 50. To je ženská ve věku, kdy by měla mít spoustu kamarádů, koníčků, zájmů, a neměla by se věšet na dceru a její rodinu. Štědrý večer společně, a dost. Pokud chtějí pohlídat a jí to vyhovuje, ok. Jezdit s mladými na dovolenou a trávit u nich celé Vánoce je prostě obtěžující. A bude hůř.
Příspěvek upraven 27.12.20 v 09:15
@lucenka píše:
Tak proč tady neustále píšeš, jak je babička strašná, když je s nimi a nehlídá jim dítě, aby mohli mít sex?
Nic takovyho tady nepíšu, cituji zakladatelku. Pisu, ze kdyz to zakladatele tak strasne vadi, tak ze ji maji pozvat na vanoce na jednu noc a nebrat ji na dovolenou, takze laskave zase nepřekrucuj…
Navic v 55 letech neni babicka zadna nesvepravna stařenka, aby nepochopila, ze mladi chteji soukromí, zvlast kdyz ji to nikdo nerekne…
@Alriga píše:
Především babičce je málo přes 50. To je ženská ve věku, kdy by měla mít spoustu kamarádů, koníčků, zájmů a neměla by se vědět na dceru a její rodinu. Štědrý večer společně a dost. Pokud chtějí pohlídat a jí to vyhovuje, ok. Jezdit s mladými na dovolenou a trávit u nich celé Vánoce je prostě obtěžující. A bude hůř.
Tak jsem ráda, že mi máme doma vztahy jiné a věk nehraje roli v tom jestli a někým jedeme na dovolenou nebo ne ![]()
@lucenka píše:
Tak jsem ráda, že mi máme doma vztahy jiné a věk nehraje roli v tom jestli a někým jedeme na dovolenou nebo ne
Tak jo, vám to vyhovuje. Zakladatelce to vadí. Radíme tady jí, ne tobě.
@lucenka píše:
Tak jsem ráda, že mi máme doma vztahy jiné a věk nehraje roli v tom jestli a někým jedeme na dovolenou nebo ne
Nas tady nezajima, jak to mate vy doma. Ty nejsi zakladatelka diskuse, tobe to nevadi, zakladatelce ano…
@Alriga píše:
Tak jo, vám to vyhovuje. Zakladatelce to vadí. Radíme tady jí, ne tobě.
Tak mně ten tvůj příspěvek přijde obecný, na všechny mladé babičky. Ale holt pro někoho je sex důležitější než vlastní rodina.
@Hanka1 píše:
Nas tady nezajima, jak to mate vy doma. Ty nejsi zakladatelka diskuse, tobe to nevadi, zakladatelce ano…
A můžu ve veřejné diskuzi napsat svůj názor?
Nebo sintafy opětovně hraješ na moderátorku a určuješ, co se do diskuze smí napsat? ![]()
@Alriga píše:
Především, babičce je málo přes 50. To je ženská ve věku, kdy by měla mít spoustu kamarádů, koníčků, zájmů, a neměla by se věšet na dceru a její rodinu. Štědrý večer společně, a dost. Pokud chtějí pohlídat a jí to vyhovuje, ok. Jezdit s mladými na dovolenou a trávit u nich celé Vánoce je prostě obtěžující. A bude hůř.Příspěvek upraven 27.12.20 v 09:15
Tak na to snad maji mladi pusu ne? Nebo on je nekdo nuti babicku brat na dovolenou?
Ja pochopila, ze ji berou ze sve dobre vule.
@lucenka píše:
Tak mně ten tvůj příspěvek přijde obecný, na všechny mladé babičky. Ale holt pro někoho je sex důležitější než vlastní rodina.
Ano, obecně znám pár mladých babiček, sama jsemv jejich věku, a vím, že pokud se nastavily do modu"vse pro mladé ", dostaly brzy přes tlapu. My máme opravdu staré seniory v rodině, 85 a 93. Oba žijí sami, starají se o domácnost, vaří si, perou, mají svoje zájmy, přátelé. Uvítají návštěvu či pozvání, ale spát třeba chtějí vždy doma ve své posteli a nikoho svým životem neobtěžují. Pomocí a podpory se jim dostane že všech stran, kdykoli se jen zmíní. Ale život mají svůj. A o to jde.
Příspěvek upraven 27.12.20 v 09:28
S vasi rodinou tráví vanoce milenka otce nebo dedy? Přiznám se, ze moc jsem tento prispevek nepochopila…