Babička o Vánocích s mladými

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61109
27.12.20 12:52
@lucenka píše:
Tak patrovém domě nejspíš mají víc prostoru, kde. mohou mít sex a nemusí jim vadit babička v obýváku ;)

Bože, ty, si naká chytrá.. Nejsou jen novostavby, jsou domy kde je dole obývák, kuchyn, koupelna, nahoře dva pokoje na spaní.. Nevím kde si viděla, že všechny domy musí být minimálně 4+1, fakt nemusí..
Ty mi kolikrát přijdeš jak z jinýho světa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.12.20 12:54
@a12 píše:
Bože, ty, si naká chytrá.. Nejsou jen novostavby, jsou domy kde je dole obývák, kuchyn, koupelna, nahoře dva pokoje na spaní.. Nevím kde si viděla, že všechny domy musí být minimálně 4+1, fakt nemusí..
Ty mi kolikrát přijdeš jak z jinýho světa..

Tak v každém domě je snad koupelna. Takže pokud tak touží po sexu, tak ho mohou mít tam ;)

• Citovat
  • Upravit
12884
27.12.20 13:00
@Leo44 píše:
Videt a být spolu je rozdíl. Ja se vidím s kanoskou taky kazdy tyden ale abych s ni vylozene byla je tak jednou za mesic. A oni jsou spolu tak 20× za roka uz ji to vadi. Vsadim se, ze kdyz se vidi tak to jr tak na hodinu max 2 a to opravdu nic neni.
Zakladatelka akorat mysli na sebe a babicku jenom využívá.

Není to trochu přehnané, „jen babičku využívá“ protože chce mít večer dvě hodiny klid? Mně to teda přijde jako normální životní potřeba, mít každý den chvíli pro sebe, není každý extrovert.

Příspěvek upraven 27.12.20 v 17:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
27.12.20 13:03
@lucenka píše:
Tak v každém domě je snad koupelna. Takže pokud tak touží po sexu, tak ho mohou mít tam ;)

no ne kazdy to ma jen o zasunu jako ty… autorka pise tuleni… uz vidim, jak sedi spolu na pracce a mazli se :mrgreen: zakladatelce slo o soukromi ne o zasun :zed: tak ci tak, pro nekoho je chovani autorky pochopitelne, pro nekoho nikoliv… kapisto? a fakt tva teorie o rodinnem dome me fakt pobavila… je videt, ze zijes cely zivot po najmech v bytech, dite mas snad i zavrene ve svem pokoji… ostatne, kdyz uz tu teoretizujes o detskem pokoji, uz vidim jak dva dospeli se smajchluji v detske postylce :zed:… kdyz uz chces byt neustale v opozici, pouzivej mozkovnu… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.12.20 13:05
@markytka3 píše:
no ne kazdy to ma jen o zasunu jako ty… autorka pise tuleni… uz vidim, jak sedi spolu na pracce a mazli se :mrgreen: zakladatelce slo o soukromi ne o zasun :zed: tak ci tak, pro nekoho je chovani autorky pochopitelne, pro nekoho nikoliv… kapisto? a fakt tva teorie o detskem dome me fakt pobavila… je videt, ze zijes cely zivot po najmech v bytech, dite mas snad i zavrene ve svem pokoji… ostatne, kdyz uz tu teoretizujes o detskem pokoji, uz vidim jak dva dospeli se smajchluji v detske postylce :zed:… kdyz uz chces byt neustale v opozici, pouzivej mozkovnu… :mavam:

Přitisknout se k sobě na gauči snad mohou i za přítomnosti mámy.
Jo a dost dlouho jsem bydlela v domě. Ale ty to stejně nepochopíš. A v tom dětském pokoji je snad zem, takže prostor pro sex a mazlení je.

• Citovat
  • Upravit
35
27.12.20 13:08

Vánoce jsou o lásce a babička chce určitě trávit čas s vámi, proč by také jezdila a snažila se být co nejdéle vzhůru. Není tam každý den a nikdy nevíte, kdy o ni můžete přijít. Naší bylo jen 58… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
27.12.20 13:09
@lucenka píše:
Jo a dost dlouho jsem bydlela v domě. Ale ty to stejně nepochopíš. A v tom dětském pokoji je snad zem, takže prostor pro sex a mazlení je.

opet spatne, umis snad cist? proste ne kazdy ma potrebu se vojizdet pred rodici… ale koukam, ze ty vubec asi nevis, o co jim slo… proste byt o vanocich chvilku sami, bez matinky za zadkem… chapu, ze u tebe je toto normalni, ale dospeli jedinci jsou obcas radi i bez rodicu… v tomto pripade selhala komunikace, mozna je mamka kapku natvrdla, zakladatelka (byt je to asi opet troll) ma taky maslo na hlave… vse jsou jen nase domnenky do kterych si kazdy projektuje to sve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.12.20 13:14
@markytka3 píše:
opet spatne, umis snad cist? proste ne kazdy ma potrebu se vojizdet pred rodici… ale koukam, ze ty vubec asi nevis, o co jim slo… proste byt o vanocich chvilku sami, bez matinky za zadkem… chapu, ze u tebe je toto normalni, ale dospeli jedinci jsou obcas radi i bez rodicu… v tomto pripade selhala komunikace, mozna je mamka kapku natvrdla, zakladatelka (byt je to asi opet troll) ma taky maslo na hlave… vse jsou jen nase domnenky do kterych si kazdy projektuje to sve.

Tak bez sexu snad dva dospělí lidé zvaldnou dva večery vydržet. A pokud nechtěli být s mámou, tak ji neměli zvát na tak dlouhou dobu.

• Citovat
  • Upravit
2324
27.12.20 13:29

Nepouštěla bych se do zakladatelky, že je nevděčná, že babičku chce zavírat v pokoji, že jí je přednější sex před rodinou apod. Kdyby tomu tak bylo, tak si ji asi nezvou. Babička večer spí u televize, ale za žádnou cenu si nechce jít lehnout, tak jakou to má cenu, že tam s nimi je? To proboha přece neznamená, že si ji pozvali a nejraději by ji měli někde zavřenou, vždyť jsou spolu celé svátky. Od zakladatelky je hezké, že mámu pozvala, ale vše má svou míru, a to i v tom, kdy se odebrat na kutě a kdy nechat druhým soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
27.12.20 13:43
@milami píše:
Nepouštěla bych se do zakladatelky, že je nevděčná, že babičku chce zavírat v pokoji, že jí je přednější sex před rodinou apod. Kdyby tomu tak bylo, tak si ji asi nezvou. Babička večer spí u televize, ale za žádnou cenu si nechce jít lehnout, tak jakou to má cenu, že tam s nimi je? To proboha přece neznamená, že si ji pozvali a nejraději by ji měli někde zavřenou,vždyť jsou spolu celé svátky.Od zakladatelky je hezké, že mámu pozvala, ale vše má svou míru, a to i v tom, kdy se odebrat na kutě a kdy nechat druhým soukromí.

ty to píšeš, jako by u nich byla babička nakvartýrovaná několik týdnů a ona je tam teprve druhý den :mrgreen: pokud je pro mě problém, snášet maminku pár dní u sebe doma, tak ji k sobě nezvu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
27.12.20 13:50
@Keyllah píše:
ty to píšeš, jako by u nich byla babička nakvartýrovaná několik týdnů a ona je tam teprve druhý den :mrgreen: pokud je pro mě problém, snášet maminku pár dní u sebe doma, tak ji k sobě nezvu :think:

Je fajn vybrat si z celého příspěvku kousek věty. Vánoční svátky jsou několik týdnů?
A ano, kdyby měla zakladatelka problém snášet maminku u sebe doma, tak si ji asi nezve. S tím problém nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
27.12.20 13:58
@lucenka píše:
Tak bez sexu snad dva dospělí lidé zvaldnou dva večery vydržet. A pokud nechtěli být s mámou, tak ji neměli zvát na tak dlouhou dobu.

no prave, ze jim asi neslo jen sex, to jsi sem zatahla ty, kde vsude se da po byte kukat, ale slo jim o soukromi, navic pokud nekdo mi nekdo spi u televize je i me obcas „neprijemne“ bo jsem ohleduplna a snazim se dotycneho neprobudit (ohleduplnost je asi taky pro tebe cizi pojem), a mit to po oba vanocni vecery, kdy si s partnerem nemuzu ani popovidat, by mi taky vadilo. ne kazdy ma vanocni vecer spojeny se sledovanim tv, kdy sporadane sedi bez hnuti u bedny, vis. navic, v 55ti letech neni zadna senilni babka a v ramci slusneho vychovani, kdyz vim, ze se mi chce spat, rozloucim se a jdu spat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
27.12.20 14:02
@lucenka píše:
Jo a dost dlouho jsem bydlela v domě. Ale ty to stejně nepochopíš. A v tom dětském pokoji je snad zem, takže prostor pro sex a mazlení je.
no zrejme chteji to soukromí , ne aby jim u toho asistovala
@lucenka píše:
Tak bez sexu snad dva dospělí lidé zvaldnou dva večery vydržet. A pokud nechtěli být s mámou, tak ji neměli zvát na tak dlouhou dobu.

no jo…ale zrovna o vanocich je hezké, dat si najevo náklonnost i tímto způsobem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
27.12.20 14:02

Jen by mě zajímalo, co byste (vy, které se do zakladatelky pouštíte) říkaly na to, kdyby se nejednalo o mámu, ale o tchýni. Zda byste byly z její několikadenní neustálé (i večerní) přítomnosti za zadkem taky tak nadšené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
27.12.20 14:03
@Keyllah píše:
ty to píšeš, jako by u nich byla babička nakvartýrovaná několik týdnů a ona je tam teprve druhý den :mrgreen: pokud je pro mě problém, snášet maminku pár dní u sebe doma, tak ji k sobě nezvu :think:

pokud by se bavili, ale jak bylo psáno, uz se nic neděje, spi u TV, ale k sobe nepůjde. jaky to ma význam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová