Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@milami píše: Čtu, co psala zakladatelka:
„Mamka pořád zivala, tak jsem ji rikaka, ať jde klidne spát. nechtěla, že chce být s námi, tak jsme teda pustili TV, mamka na gauči u toho usla, jak se probrala, říkám jí „mami, vždyť spíš, nechceš už si jit lehnout?“ No nechtěla se hnout…“Oni ji přece nevyhazují, dcera se jí zeptala, zda si nechce jít lehnout, když stejně spí u TV. To snad dcera své mámě říct může. Upřímně, mně by bylo blbé a neslušné zůstávat v obýváku za každou cenu, když už bych usínala a chrupala.
Vsak jo, máma nechtěla tak nechtěla..
Ale tahle diskuse byla založena s otázkou jak ji z toho gauče dostat, ne?
to mi přijde ujetý, když si ji zvou..
Tak se můžete tuli a dívat na pohádky jiný den..
DO pondělí máte ještě dní na tulení…
U nás máma, když je tak se přes den věnuje dětem my si víc,, dětem, takže večer třeba u nsá by mě toto nenapadlo řešit,..že hohen šup, pryč, at máme večer klid.. Taky asi je ráda, že posedí třeba u vína s váma..
@Janasas píše:
Tak se můžete tuli a dívat na pohádky jiný den..DO pondělí máte ještě dní na tulení…
U nás máma, když je tak se přes den věnuje dětem my si víc,, dětem, takže večer třeba u nsá by mě toto nenapadlo řešit,..že hohen šup, pryč, at máme večer klid.. Taky asi je ráda, že posedí třeba u vína s váma..
Jenže ona usinala, nepovídali si u vínka
@Venetia noa le tak neni malé dítě ví, kdy má si jít lehnout, pokud nechtěla tak nechtěla no
tak chtěla mít prsotě společnost..
@Janasas píše:
@Venetia noa le tak neni malé dítě ví, kdy má si jít lehnout, pokud nechtěla tak nechtěla notak chtěla mít prsotě společnost..
no, moje prababicka takhle byla u mojí babičky a dědy každém den, bydlela ve stejný vesnici jen jinde, domů chodila až pozdě večer.. tam klidně v křesle spali všichni a nikdo nikoho nevyhazoval ![]()
my vnoučata tam přišly na návštěvu a babička s dědou i přes den klimbali v kreslech
normalka ![]()
@a12 jako můj táta k nám přijde a skloni hlavu klidně v 6 hodin má 65 let a směju se mu, že je jak slepice na bidle..
Ale jako podle popisu, dívat se na pohádky, pak předpokládám, že tam s nima neseděla do půlnoci..
ALe tak to je každého věc, ale já bych teda mámu nikde nezaháněla, tulit se klidně mohli do dvou do rána- jak my s mužem u filmu a stromku..
@Janasas píše:
@a12 jako můj táta k nám přijde a skloni hlavu klidně v 6 hodin má 65 let a směju se mu, že je jak slepice na bidle..
Ale jako podle popisu, dívat se na pohádky, pak předpokládám, že tam s nima neseděla do půlnoci..
ALe tak to je každého věc, ale já bych teda mámu nikde nezaháněla, tulit se klidně mohli do dvou do rána- jak my s mužem u filmu a stromku..
vsak jo, my ted o svatkach chodili každej den spát tak ve dvě i bez tuleni u telky ![]()
@Janasas píše:
U nas tchyne taky 🙂. A mam kamose, ktery klidne na akci lehnul na gauc nebo koberec a uprostred zabavy usnul. Nikdo ho nevyhazoval
.