Babiš vs Pavel (anketa)

boricmytu
26.1.23 11:33

Babiš vs Pavel (anketa)

Jen, aby jsme věděli, jak jsou na tom uživatelé emimina :)

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
boricmytu
26.1.23 11:35

Každý má svého favorita, každý má nárok na svůj vlastní názor, tak prosím bez urážek :)

EDIT:
Takže výsledek ankety je jednoznačný, doufám, že pokud takto dopadnou i volby, tak, že se voliči Babiše nebudou ohánět tím, že byly volby zfalšovány.

Příspěvek upraven 26.01.23 v 15:18

• Citovat
  • Upravit
2523
26.1.23 11:40
@boricmytu píše:
Každý má svého favorita, každý má nárok na svůj vlastní názor, tak prosím bez urážek :)

Bohužel v dnešní době je jiný názor než většiny a médií, považován za špatný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
26.1.23 11:44
@xavierka píše:
Bohužel v dnešní době je jiný názor než většiny a médií, považován za špatný

Z toho jde hodně cítit, jak to myslíš, ale nevidím to stejně, třeba to, že p Babiš nedostane tolik prostoru v debatě? Ano zastavují ho, protože když se ho zeptají na A, tak on se k tomu A dostává od Z a nakonec se k němu ani nedostane, musí ho usměrňovat. Když se zeptají Pavla, tak věcně odpoví a je hotovo za minutu, tak proč by jej měl někdo zastavovat.

• Citovat
  • Upravit
10860
26.1.23 11:46

No vim, ze tohle neni zadne velke medium, ale uz zaclo moratorium na pruzkumy a ankety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
26.1.23 11:48
@boricmytu píše:
Z toho jde hodně cítit, jak to myslíš, ale nevidím to stejně, třeba to, že p Babiš nedostane tolik prostoru v debatě? Ano zastavují ho, protože když se ho zeptají na A, tak on se k tomu A dostává od Z a nakonec se k němu ani nedostane, musí ho usměrňovat. Když se zeptají Pavla, tak věcně odpoví a je hotovo za minutu, tak proč by jej měl někdo zastavovat.

Já to spis myslela tak, že voliči Babiše jsou těžce uráženi voliči Pavla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
26.1.23 11:49
@xavierka píše:
Já to spis myslela tak, že voliči Babiše jsou těžce uráženi voliči Pavla.

a v opačném případě se to neděje? :think: nikdy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9746
26.1.23 11:50

Dozvíš se v sobotu. Je nutné zakládat tisící pátou diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
26.1.23 11:51

Založila jsem podobnou diskusi - tipovačku (dokonce o cenu) -, ale zapadla a tipovačka se nerozproudila, tak kdybyste třeba chtěli. Myslela jsem jen tak pro zábavu… Omlouvám se, že sem lezu, a doufám, že tím tuhle anketu nijak nenarušuju.
 https://www.emimino.cz/…lasu-486708/

Jinak je mi jedno, kdo bude prezident. Zvládnou to oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20892
26.1.23 11:51
@xavierka píše:
Já to spis myslela tak, že voliči Babiše jsou těžce uráženi voliči Pavla.

Stačí se podívat do diskuzí a zjištíš, že je to ve velkém i naopak. V obou táborech jsou idioti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
26.1.23 11:52
@Keyllah píše:
a v opačném případě se to neděje? :think: nikdy? :think:

Jistě že ano. Ale víc je to znát naopak. Což mi celkove přijde hnus, ať je to z jakékoliv strany. Nedokážu pochopit, že lidé na sebe dokážou být tak hnusně jen kvůli tomu, koho budou volit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
26.1.23 11:52
@xavierka píše:

Nemyslim si, ze se da mluvit o “nazoru vetsiny”, kdyz prvni kolo dopadlo tak tesne a vysledky z druheho kola zatim nejsou. A na pruzkumy se tolik spolehat neda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4482
26.1.23 11:54

Včera jsem u dala spát dítě a čekala na manžela než přijde a pustíme si nějaký film.
Vykoukla na mě debata na Primě. Vydržela jsem to snad max. první půl hodiny. Upřímně nejsem extrémně nadšená ani z jednoho kandidáta, ale pořád mi do té funkce sedí lépe pan Pavel.
Babiš nedokázal pořádně reagovat, vypadal nevyrovnaně a hodně pod tlakem, neustále se vyhýbal otázkám, dost lhal, nedokázal odpovídat v časovém limitu, když nevěděl co, tak napadal Pavla (ten mu to pouze vracel, sám tuším nikdy v debatách nezačal), nedalo se na něj zkrátka koukat.
A ten má být prezidentem ČR? Toť můj názor. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
26.1.23 11:56
@xavierka píše:

ALe kdo nevolí Pavla je už dnes skoro disident:-)…i když k těm se běžní slušní lidé jako sprostá hovádka nechovali:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
26.1.23 11:56

No uvidíme, jak to dopadne v sobotu. Ať už je hlavně po všem a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová