Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Maminky, nemáte někdo doma baby anabel s růžovýma dupačkama, která pije jen vodu? Mám problém s tím, že i dyž je v ní dostatek vody, tak nepláče (netečou jí slzy), kamarádka koupila tu samou a prej jí také neteřou slzy, nemáte s tím někdo zušenost jak na to? Díky
Velmi často bývá problém v bateriích. V první řadě zkontrolujte, zda máte opravdu kvalitní alkalické baterie (ne žádné levné šunty
)
.
Jsou to klasické z normálního obchodu ne od vietnamců. Ona jinak povídá pláče, kdyby byli špatné baterie tak nedělá ani to. Jen ty slzy ji netečou a když spí a dá se do vzpřímené polohy, tak by se měla probudit a to také nedělá.
Tak ony i baterie z obchodu mívají kvalitu různou. Ze zkušenosti vím, že záleží spíš na značce a ceně. Pokud ale jinak všechny funkce fungují dobře, tak bych ještě doporučila chvíli zkoušet, někdy to trvá déle než slzy začnou téct. Jinak pak už jedině reklamace
.
Nemame konkretne tuto, tak neporadim, ale mame taky nejakou s funkcema a ta kdyz zavrela oci, uz je neotevrela, potom jsem zjistila, ze se musi nejak zvednout ruce, jako ze je vzhuru, aby mrkala
Navod jste peclive prosli?
Právě, že jsem to dělala přesně podle návodu, dělá si to co chce a kamarádka to má stejně.
Ahoj, taky jsem ji pořídila letos na vánoce a zkoušela jsem a slzy mi netekly-nevím jestli se mi do ní povedlo dostat dostatek vody nebo ne
.
Přijde mi, že to asi nepůjde žádné, u nás je na 100 % dostate vody, protože už víc se do ní nevejde a nevím, jak to z tý hlavy dostat, aby mi tam ta voda neschnila.