Baby Anabel nepláče

484
27.12.15 20:03

baby anabel nepláče

Maminky, nemáte někdo doma baby anabel s růžovýma dupačkama, která pije jen vodu? Mám problém s tím, že i dyž je v ní dostatek vody, tak nepláče (netečou jí slzy), kamarádka koupila tu samou a prej jí také neteřou slzy, nemáte s tím někdo zušenost jak na to? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6014
27.12.15 20:15

Velmi často bývá problém v bateriích. V první řadě zkontrolujte, zda máte opravdu kvalitní alkalické baterie (ne žádné levné šunty ;):kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
27.12.15 20:19

Jsou to klasické z normálního obchodu ne od vietnamců. Ona jinak povídá pláče, kdyby byli špatné baterie tak nedělá ani to. Jen ty slzy ji netečou a když spí a dá se do vzpřímené polohy, tak by se měla probudit a to také nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6014
27.12.15 20:29

Tak ony i baterie z obchodu mívají kvalitu různou. Ze zkušenosti vím, že záleží spíš na značce a ceně. Pokud ale jinak všechny funkce fungují dobře, tak bych ještě doporučila chvíli zkoušet, někdy to trvá déle než slzy začnou téct. Jinak pak už jedině reklamace :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
27.12.15 20:42

Nemame konkretne tuto, tak neporadim, ale mame taky nejakou s funkcema a ta kdyz zavrela oci, uz je neotevrela, potom jsem zjistila, ze se musi nejak zvednout ruce, jako ze je vzhuru, aby mrkala

Navod jste peclive prosli?

• Citovat
  • Upravit
484
27.12.15 20:44

Právě, že jsem to dělala přesně podle návodu, dělá si to co chce a kamarádka to má stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
27.12.15 20:51

Ahoj, taky jsem ji pořídila letos na vánoce a zkoušela jsem a slzy mi netekly-nevím jestli se mi do ní povedlo dostat dostatek vody nebo ne :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
27.12.15 21:24

Přijde mi, že to asi nepůjde žádné, u nás je na 100 % dostate vody, protože už víc se do ní nevejde a nevím, jak to z tý hlavy dostat, aby mi tam ta voda neschnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák