Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My ho tez meli ale nam nevyhovoval. Jelikoz mam problemy s „vlhkosti“ tak na me az moc rychle vyschnul. My si prave objednali tento protoze doted jsme pouzivali od Durexu a cetla jsem, ze muze zabijet spermie a jelikoz se snazime o dite uz 2 roky tak jsem si rekla, ze ho nahradime tim Fertilsafe ale uplne jsem se lekla. Hřálo to pritele i me. Nebylo to jako paleni ani nemam nic podrazdene ale proste to hralo jak kdybych horela a pak to pomalu prestavalo ![]()
Ahojky, tak jsem narazila na tuto konverzaci a zajímalo by mě jestli se s gelikem zadařilo?
Mě přesně tento doporučila kamarádka, prý ho použili jednou a bylo to
tak ho zkoušíme cca měsíc a zatím tam tedy doplout nechtějí, mrsky ![]()
Snazili jsme se 9 mesicu a nic, tak jsem si koupila gynex a v plodne dny jsme pouzivali conceive gel a v pondeli na me vykoukly dve carky 😁 😍 jeste mam polovinu z obou veci nevyuzite 😀
@Mimia8 píše:
Snazili jsme se 9 mesicu a nic, tak jsem si koupila gynex a v plodne dny jsme pouzivali conceive gel a v pondeli na me vykoukly dve carky 😁 😍 jeste mam polovinu z obou veci nevyuzite 😀
Tyyy jo tak to moc gratuluju
asi taky popremyslim o změně ![]()
@Anonymní píše:
Tyyy jo tak to moc gratulujuasi taky popremyslim o změně
Nám se nedařilo 10 měsíců po požití gelu se teď zadarilo měla bych být 5+3 takže na kontrolu jdu až za 3 týdny tak snad bude vše v pořádku… Jinak jsem teda brala ještě nosifol a manžel kotvičník zinek+Vít C a jod🤷 asi 3 týdny co pomohlo nevím ale na testu mám 2 čárky… Hodně štěstí přeji
@Adla608 gratuluju, to msme podobne, ja jdu na gyndu za 14 dni, dneska jsem 4+5, tak taky doufam ze bude vse vporadku ![]()