Barva na vlasy, která vydrží?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3089
20.3.11 23:44

můžu doporučit jen dojít ke kadeřnici a nepatlat si na hlavu „šmejdy“ z drogerie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
21.3.11 09:04

Ahoj tady je jedna kadernice… :-)

Heled moc jsem sice nepobrala ten dotaz…ty jses sv.hneda a chces byt jakoby jeste svetlejsi?… :think: ale po cele delce?…no vysvetlim jednoduse vem si sv.hnedou pastelku a premaluj ji „popelavou“ NIKDY se ti to nepovede…vlasy musis nejdrive trochu stahnout(mořící lazní…kadernice bude vedet :palec: )a potom ti musi nanes odstin o 1 ton max! tmavsi nez jsi mela puvodni barvu…pac tim „zesvetlenim“ sice barva chytne ze zacatku intenzivneji ale do cca 5 umyti by to melo byt to co pozadujes…pac tim jak js struktura vlasu narusena vlas pobere vice pigmentu ze startu ale i rychleji ho vypudi…

a rada na to prvni nabarveni pouzit 1:1 barvu : samponu…barva to zazere do hloubky a sampon lepe vykryje "fleky "po stahnuti… a pak uz jen pouzivat samponove barvy maji hezci lesk!!! a vypada to prirozeneji i kdyz se to vymyva neni tam pak odrust ja kr*va :mrgreen:

doufam ze jsi me pochopila ?… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
21.3.11 09:08

jo a to jak tu nekdo psal ze si na hlavu napatlal hnedou a u hlavy byl hnedy a v koneckach cerny :lol: :mrgreen: :lol:

No jo vlasy v koneckach jsou vice narusene(cesanim,mytim,foukanim,pocasi,…) tak tam barva chyta nejintenzivneji…takze rada…

nabarvit odtust + cca do pulky delky vlasu …pockat klidne i 30min a pak na konecky nanest zbytek barvy…pockat cc10-15min a pak procesat tenkym hrebenem aby se barvy spojily a nebudes tam mit zadny "prechod-spoj "po tech barvach… :pankac:

pak bude vysledek jak od kadernika. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
21.3.11 09:44

Ahojky
LydaM: To já vím,že ze svět.hnědé neudělám popelavou
:-D já chtěla tou popelavou stáhnout ten oříš.
odstín,vydrží mi to právě tak 5× umytí a mám to dole
:-? Ještě se ti zeptám,když mi to udělá kadeřnice,
jak píšeš,tak pak ikdyž mi budou vlasy odrůstat a dám
odstín třeba popel,tak to pak po umytí nebude
oříškové?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
21.3.11 21:47

Aha to ted to chapu…no ono jde na to jak moc ty vlasy tu barvu pojmou… :think:
no teoreticky pokud ona ti to stahne(kadernice) tu tvoji barvu a obarvi to…tak teoreticky by se to vymyvat nemelo…ale co to udela z tvym odrustem :think: no ale spise si myslim ze to ty sama pak nestahnes… :nevim: ty vlasy aby to ta barva drzela musi byt narusene,coz podle toho jak pises je mas asi „zdrave“ takze ta barva se ti proto tak vymyva…a stim nejde udelat nic…pac to je o te kvalite vlasu…jedine je narusit…ale pokud je kadernice normalni a vysvetlis ji to co vlastne chces tak by to mela zvladnout..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.3.11 20:29

Děkuji za rady :lol: :dance: Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
5.4.15 15:59
@LydaM píše:
Ahoj tady je jedna kadernice… :-)

Heled moc jsem sice nepobrala ten dotaz…ty jses sv.hneda a chces byt jakoby jeste svetlejsi?… :think: ale po cele delce?…no vysvetlim jednoduse vem si sv.hnedou pastelku a premaluj ji „popelavou“ NIKDY se ti to nepovede…vlasy musis nejdrive trochu stahnout(mořící lazní…kadernice bude vedet :palec: )a potom ti musi nanes odstin o 1 ton max! tmavsi nez jsi mela puvodni barvu…pac tim „zesvetlenim“ sice barva chytne ze zacatku intenzivneji ale do cca 5 umyti by to melo byt to co pozadujes…pac tim jak js struktura vlasu narusena vlas pobere vice pigmentu ze startu ale i rychleji ho vypudi…

a rada na to prvni nabarveni pouzit 1:1 barvu : samponu…barva to zazere do hloubky a sampon lepe vykryje "fleky "po stahnuti… a pak uz jen pouzivat samponove barvy maji hezci lesk!!! a vypada to prirozeneji i kdyz se to vymyva neni tam pak odrust ja kr*va :mrgreen:

doufam ze jsi me pochopila ?… :mrgreen:

a ještě dotaz, po letech :P
nevíte barvu, která obarví nadlouho (první šediny) a nezanechává v noci na poštáři, když se potíte, otisk??? :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
5.4.15 17:00
@tasa píše:
a ještě dotaz, po letech :P
nevíte barvu, která obarví nadlouho (první šediny) a nezanechává v noci na poštáři, když se potíte, otisk??? :idea:
:lol: Tak to by mě taky zajímalo, počkám si
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
14.3.25 09:54

Ahoj. Barvím se asi 2 roky barvou Syoss. Mám světle hnědé vlasy, barvíme se na zrzavo. Barva se strašně rychle vymyje. Vím, že nejlepší je jít ke kadeřnici, ale za barvení 1000,– dávat nechci… Ještě se mi dost třepí vlasy (mám dlouhý), i když mám kvalitní šampon, kondicionér, tužidlo. Hlavu si myju 2-3× týdně. Dle kadeřnice bych měla změnit barvu. Ale jakou? Poradí někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8531
14.3.25 10:22
@statecna.oslice píše: Více

A ta kadeřnice ti neporadila, která barva z drogerie je “nejlepší”? Já zpočátku používala Casting creme gloss, ale taky se mi to celkem rychle vymývalo tak už chodím na barvu ke kadeřnici a tam úplně v pohodě barva drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
14.3.25 11:10

Používám garnier, tu nejnižší řadu a nevymývá se nic. Popravdě, zkoušela jsem i drahý, jakože kvalitnější barvy, ale žádná mi tak nevyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková