Barva očí u žen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
8.7.26 21:14
@Nick343 píše: Více

Tak teď tě možná zklamu a nebo potěším, záleží jak si to vezmeš. Samozřejmě, že nejčastější barvou u modelek je hnědá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
8.7.26 21:16

@JoHoP potěšil 😂 😅no ja právě treba v té české miss to vyhrály jen modrooké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36339
8.7.26 21:50

Kolik ti je let 12?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149972
8.7.26 21:57
@Helly21 píše: Více

Taky si myslím. Vždyť kolik chlapů si barvu očí svojí ženský ani nedokáže pořádně vybavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34314
8.7.26 22:02

To ti rekl kdo? Vzdyt to je hloupost.
Ja mam oci sedomodry s hnedyma teckama, no a vidis to, radsi bych cokoladovy. To mas jako s vlasama, kdo ma rovny, chce kudrnaty a opacne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15496
8.7.26 22:03

Ne není to tak, já bych dokonce řekla, že největší světové krásky mají většinou oči hnědé. Když si například začnu vybavovat krásné herečky, vzpomenu si většinou na hnědooké. Modrooké blondýny jsou takové ty normálně hezké holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14861
8.7.26 22:32

Pro mě jsou nejkrásnější oči hnědé. Čím tmavší, tím krásnější. Sama mám zelené. Obecně se mi nejvíc líbí hnědoocí hnědovlasí muži. U žen zase hnědooké blondýnky. Modré oči se mi líbí nejméně, ale znám i spoustu krásných lidí s modrýma očima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
8.7.26 22:50
@Anna766 píše: Více

Souhlasím, když se probírají ženský tak barva očí je asi jediná část těla, kterou nikdo nezmíní. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.26 22:50

Já bych řekla, že barva jako taková pro chlapy není moc důležitá. Můj ex když se mnou začínal chodit (pár týdnů), tak se takhle bavil s jednou naší společnou kámoškou a říkal jí, že je to poprvé, co chodí s hnědookou holkou. A ta kámoška na něj kouká, jako že s kým to vlastně chodí? A on, že se mnou. No jenže já mám oči modrošedé :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
536
8.7.26 22:52
@Janča6 píše: Více

Zelená je nejvzácnější, takže když už jsme tady u těch modelek. Mohla by jsi být velmi žádaná. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
8.7.26 23:39

Nejvic se mi libi pomnenkove modra u zenskych i chlapu. Ja mam hovnovou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
8.7.26 23:42

@Quinn7 ale najdou se ženy co jsou krásné i s hnědýma ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16497
8.7.26 23:57

Nikdo není „hnusný” jen kvůli tomu, s jakou geneticky danou barvou očí, nakonec v dospělosti disponuje. Nezlob se, ale ten výraz je, už přece jen, přes čáru. :?
Jinak si myslím, že atraktivita člověka zdaleka není jen o barvě očí, i když musím říct, že když se někomu zahledím do tváře, tak mně asi nejdřív upoutají oči a pak hned úsměv a zuby. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.7.26 00:00

@Černá Madonna ne ja to myslim tak ze muže byt uplne stejne hezká holka s hnědýma a úplně stejne hezká s modrýma.. ze tam neni to ze ma modré tak automaticky hezky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16497
9.7.26 00:18

No tak to je přece víc než jasný, že jsou lidé atraktivní s jakoukoliv barvou očí… :P
Jen někoho třeba víc, už na ten první pohled, upoutají jasně modré oči a zatímco toho druhého, zase fascinují ty tmavé. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová