Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nebavi
ten muj prcek totiz jedine hrani ktereho bavi je honit me a nebo se nechat honit a tuhle cinnost davam fakt max pul hodky ![]()
Taky mě to nebaví, ale objevili jsme vláčkodráhu a s tou mě baví si hrát
Jen to chce ještě par dílů dokoupit ![]()
Taky me to moc neba, s mladším je to co 5 minut něco jiného a starší taky u ničeho dlouho nevydrří…snad až budou starší tak mě to bude víc bavit ![]()
Mě baví lego
Já to jako dítě neměla, tak si teď užívám. Ale děti mi do toho hrabou a kazí mi to
A taky mě baví plácat bábovičky, ale na to teď není počasí
Kdyz koupime novou hru, nebo puzzle tak i jo, ale stavet to same puzzle po stosedesate je na palici, ale hlavne ze to ty deti bavi.
Klasicke hranine. Ani se do toh nepremaham.. Je spostu jinych aktivit s detmi co mi bavi- jit do lesa, na kesky, sporty od kla, plavani, po bezky, brusle. Bavi mi tvorit, vyrabet… na endomondu bytek maj sebe navzajem, babicky, skolku…
Puzzle, lego, snad i nějaké to poskakování s panáčky a zvířátky a vymýšlení příběhů by mě bavilo. Ale společenské stolní hry mě nebaví ani s dospělými. Nevím, kdo mi to kdy tak znechutil (asi že mě rodiče nenechávali vyhrát?
), ale prostě to nesnáším a vždycky se tomu snažím vyhnout. ![]()
Hmmto já hrávám s matesem šachy. Taky mě to s ním nebaví, ale když jsem ho to jednou naučil tak musím.
Ale třeba v piškvorkách už mě i párkrát porazil, to je zábavnější.
Mě to baví tak deset minut. Starší si nechce hrát jak chci já a mladší nám to celé kazí
Kdyby už si dokázali nějak smysluplně hrát, tak mě to i baví, ale jsou ještě malí. Ovšem to není nic proti procházkám. To je v současnosti extrémní opruz ![]()
@JayLee píše:
Bavi me to s dcerkou pac ji bude 6 a je to o necem a co je mi blizke zakze Barbinky a jiné logicke hry atd ale s malym, kterymu bude 15 mesicu tak jako jsem tezce outneumim si hrat s autama a traktorama a trapne u toho sedet na zemi a vydavat jakysi zvuky no
![]()
to nechavam chlapovi
Barbínky a jiné logické hry? Co je na Barbínách logického? ![]()
Tak já myslím, že to nebaví téměř nikoho. Zrovna nedávno jsem viděla nějaký díl Simpsonů a tam Homer říká Líze, že je to sice tajné, ale všichni rodiče nenávidí hrát si s dětmi
Ona překvapená, jako že fakt? A on že jo, ale že teda konečně objevili Lego a to se prý dá ![]()
Tak já budu proti proudu, mě hraní s dítětem baví. S miminem ne, štěrchat mu nad hlavou chrastítkem, to moc zábava nebyla. Ale tak od roku a půl mě to baví čím dál víc a už se těším, až doroste do pořádných her na „jako“. Už to trochu začíná, předevčírem tu třeba cosi sbírala ze země a pak mi podala úplně prázdnou ruku se slovy „mami ham“. Tak jsem nadhodila, jestli mi natrhala borůvky - prý „jo jo“. ![]()
Mě to začalo bavit, až to dávalo nějaký smysl.. až tak okolo toho 4 roku.. Ne stavění kostiček a nebo nějaké takové..
Pak jsme třeba chodily ven pouštět draka, v zimě stavíme sněhuláka.. doma třeba se mnou vaří
@JayLee píše:
no hlavne s nima muzes hrat cokoliv a jakkoliv, muzes u toho i usínat a lezet a proste propustis uzdu fantazii takze logicky teda max tvoris scenar jakysi bez pravidel
Mě s mámou právě nejvíc bavilo tohle, že držela postavičky a vymýšlela příběh. Má super nápady. Ale ji to nikdy nebavilo a nechtěla to dělat hodiny v kuse.
A hodně jsme si s tátou hráli na „máma-táta-dítě“, ale to teda dneska netuším jak, asi jsme krmili panenky?
Ne, nezneužíval mě, máma byla vedle. ![]()
@karlice píše:
Asi vám to přijde jako divný dotaz, ale baví vás hrát si s dětma?
Myslím hlavně takové ty vyloženě dětské hry, jako skákání se zvířátkáma po zemi, ježdění autem po „silnici“, imaginární vaření, atd.
Mám z toho hrozně špatný pocit, ale strašně mě to nebaví. Ale děti to po mě chtějí (4 roky a 2 1/4 roku), takže se přemůžu ale u toho vyloženě trpím a nudím se![]()
, nedokážu předstírat zájem a zábavu. Navíc to skoro vždycky skončí řevem a pláčem, protože si hračky vzájemně berou, pak se jimi bouchají
a o nějakých hezkých splečných chvílích nemůže být řeč
.
Tak by mě zajímalo jestli jsem divná a taková výjimka, nebo ne.
Strašně nebaví.