Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
5.5.11 16:00
palošek píše:
Není nějak rozlišená cena vody podle regionů??? :mrgreen:

Je. Každé město či nějaká oblast má jinou cenu.

• Citovat
  • Upravit
2639
5.5.11 16:01
petka.konecna píše:
palošek píše:
Není nějak rozlišená cena vody podle regionů??? :mrgreen:
Je. Každé město či nějaká oblast má jinou cenu.

no, tak tady je zakopán pes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.5.11 16:08

Holky, existují ještě nějaké podobné stránky jako je fler.cz?

• Citovat
  • Upravit
719
5.5.11 16:11
petka.konecna píše:

galeriemarina a pak zahraniční dawanda, etsy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
5.5.11 16:19
asha píše:
Holky ja se tu hroutim…prislo vyuctovani. Je mozny platit za vodu (teplou i studenou dohromady) 20 tisic za rok??? Kolik mate zhruba vy?

MY za studenou vodu platíme cca 7000,– za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
5.5.11 16:20
pomeranca píše:
zas mam problem jako pred Vanocama… budu mit narozeniny a vsichni se ptaji, co bych pry chtela. Nejlip nic. :nevim:
Nasim jsem poradila nausnice. Po tchyni jsem chtela, aby mi pomohla s varenim obeda (jakoze oslava)… a to budu muset jeste neco vymyslet pro babicku :zed: .

Mam v merku same drahe (napr stan :mrgreen: ) nebo nesplnitelne veci (holcicku :twisted: )

poradte mi co vlastne chci :lol:

Plenky??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
5.5.11 16:21
Mikro píše:
Flyingfrog píše:
Mikro píše:
Milé látkařky, prosím vás o radu. Dostala jsem po kamarádky dětech dvě vkládací plenky a jsou úžasný. Chtěla bych si je přikoupit, ale ani jedna nevíme, co to je zač, tak je zkusím popsat vám: je to malá plenečka o rozměrech 10×27 cm a na povrchu je takový materiál, který působí i po pročůrání stále suše. Nemáte některá zkušenosti nebo nevíte o výrobci, který vyrábí takovéhle plenky? Díky moc M.
Fleec. :-) Myslím, že to bude spíš fleecová separačka. :-) Alespoň mně to tak zní. Je to tenké?
Fleece to není, ten poznám. Tenhle materiál mi přijde spíš jako mikrovlákno. Bude to něco umělýho. A tenké to není, prijde mi to sešitý z minimálně tří vrstev (to mikrovlákno + něco uprostřed + obyč bavlna na spodní straně)

Foto by nebylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
5.5.11 16:22
petka.konecna píše:

Ještě znám tisicveci

Ale Fler mně přijde lepší. A ze zahraničních samozřejmně etsy. Tam si chodím kochat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 18:37
palošek píše:
asha píše:
ivuska.h píše:
asha píše:
Holky ja se tu hroutim…prislo vyuctovani. Je mozny platit za vodu (teplou i studenou dohromady) 20 tisic za rok??? Kolik mate zhruba vy?
Pokud je to vodné + stočné + ohřev teplé, tak se mi to pro rodinu vaší velikosti nezdá nějak děsně moc…
No jen za studenou mame skoro 10 tisic. Bazen nemame a auto nemejem :lol: … Musim se podivat, jak to bylo rok predtim, ale skocilo to dost :think:
Asho, to je teda strašná pálka…my na baráku,tak do 10tis. + bazén, auto,a myjeme se každý den :mrgreen: každý ve své vodě :lol: + teďka to praní, denně 2-3 pračky. Není nějak rozlišená cena vody podle regionů??? :mrgreen:

Smankote my se taky mejem denne :mrgreen: Ale vetsinu roku, pokud se decka nevaleji v pisku, se sprsi dvakrat tydne. My 4 mame dost suchou kuzi, castejsim koupanim se to zhorsuje. To jsem psala, aby bylo jasny, ze za koupani protocime zhruba stejne vody, jako jednodetny, co se koupou denne :think: A nic jinyho v podstate tolik vody nebere (tenhle rok teda uz pocitam s vyssi palbou za prani).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.5.11 19:25
Achdarek píše:
pomeranca píše:
zas mam problem jako pred Vanocama… budu mit narozeniny a vsichni se ptaji, co bych pry chtela. Nejlip nic. :nevim:
Nasim jsem poradila nausnice. Po tchyni jsem chtela, aby mi pomohla s varenim obeda (jakoze oslava)… a to budu muset jeste neco vymyslet pro babicku :zed: .

Mam v merku same drahe (napr stan :mrgreen: ) nebo nesplnitelne veci (holcicku :twisted: )

to je už ohraný, navíc na půlkulatý by to chtělo něco extra :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 19:32
pomeranca píše:
Achdarek píše:
pomeranca píše:

to je už ohraný, navíc na půlkulatý by to chtělo něco extra :think:

Tak ja bych si prala masaz… a pokud neco jo extra, tak relax vikend bez deti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
5.5.11 19:40
pomeranca píše:
Achdarek píše:
pomeranca píše:

to je už ohraný, navíc na půlkulatý by to chtělo něco extra :think:

Mně na kulatý stejně nikdo nic pořádnýho nedal a to se stejně naši ptali, co chci. :-) Taky jsem chtěla plíny, nakonec jsem si teda řekla o nějakou kosmetiku, co mám ozkoušenou a mám to. :-)

Ale jestli ti fakt koupí ledaccos, tak bych taky byla pro nějakou masáž. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.5.11 19:47

no ale já na takový věci jako je masáž moc nejsem :think: asi řeknu, že chci kilo čokolády

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
5.5.11 19:52

Heleč, já na masáži v životě nebyla, ale hrozně bych chtěla, aby mi to někdo dal a bez ptaní. :-) Vím jen, když mně kdysi kamarád masíroval záda, že to bylo fakt dobré. :palec: Tak bych brala celé tělo.

Hmmm, kilo čokolády, to zní taky dobře. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.5.11 20:06

ja ke kulatinam dostala poukaz na masaz :dance:
tak jsem se vesele objednala a kdyz jsme prijeli na sever tak jsem zjistila ze mam poukaz doma, heh :zed:
no tak jsem si dala standard kterej jsem si zaplatila a priste se chystam na jablecnou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure