Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
petka.konecna píše:palošek píše:Je. Každé město či nějaká oblast má jinou cenu.
Není nějak rozlišená cena vody podle regionů???
no, tak tady je zakopán pes ![]()
Holky, existují ještě nějaké podobné stránky jako je fler.cz?
petka.konecna píše:
galeriemarina a pak zahraniční dawanda, etsy
asha píše:
Holky ja se tu hroutim…prislo vyuctovani. Je mozny platit za vodu (teplou i studenou dohromady) 20 tisic za rok??? Kolik mate zhruba vy?
MY za studenou vodu platíme cca 7000,– za rok.
pomeranca píše:
zas mam problem jako pred Vanocama… budu mit narozeniny a vsichni se ptaji, co bych pry chtela. Nejlip nic.
Nasim jsem poradila nausnice. Po tchyni jsem chtela, aby mi pomohla s varenim obeda (jakoze oslava)… a to budu muset jeste neco vymyslet pro babicku.
Mam v merku same drahe (napr stan
poradte mi co vlastne chci) nebo nesplnitelne veci (holcicku
)
Plenky??? ![]()
Mikro píše:Flyingfrog píše:Fleece to není, ten poznám. Tenhle materiál mi přijde spíš jako mikrovlákno. Bude to něco umělýho. A tenké to není, prijde mi to sešitý z minimálně tří vrstev (to mikrovlákno + něco uprostřed + obyč bavlna na spodní straně)Mikro píše:Fleec.
Milé látkařky, prosím vás o radu. Dostala jsem po kamarádky dětech dvě vkládací plenky a jsou úžasný. Chtěla bych si je přikoupit, ale ani jedna nevíme, co to je zač, tak je zkusím popsat vám: je to malá plenečka o rozměrech 10×27 cm a na povrchu je takový materiál, který působí i po pročůrání stále suše. Nemáte některá zkušenosti nebo nevíte o výrobci, který vyrábí takovéhle plenky? Díky moc M.Myslím, že to bude spíš fleecová separačka.
Alespoň mně to tak zní. Je to tenké?
Foto by nebylo?
petka.konecna píše:
Ještě znám tisicveci
Ale Fler mně přijde lepší. A ze zahraničních samozřejmně etsy. Tam si chodím kochat.
palošek píše:asha píše:Asho, to je teda strašná pálka…my na baráku,tak do 10tis. + bazén, auto,a myjeme se každý denivuska.h píše:No jen za studenou mame skoro 10 tisic. Bazen nemame a auto nemejemasha píše:Pokud je to vodné + stočné + ohřev teplé, tak se mi to pro rodinu vaší velikosti nezdá nějak děsně moc…
Holky ja se tu hroutim…prislo vyuctovani. Je mozny platit za vodu (teplou i studenou dohromady) 20 tisic za rok??? Kolik mate zhruba vy?… Musim se podivat, jak to bylo rok predtim, ale skocilo to dost
každý ve své vodě
+ teďka to praní, denně 2-3 pračky. Není nějak rozlišená cena vody podle regionů???
Smankote my se taky mejem denne
Ale vetsinu roku, pokud se decka nevaleji v pisku, se sprsi dvakrat tydne. My 4 mame dost suchou kuzi, castejsim koupanim se to zhorsuje. To jsem psala, aby bylo jasny, ze za koupani protocime zhruba stejne vody, jako jednodetny, co se koupou denne
A nic jinyho v podstate tolik vody nebere (tenhle rok teda uz pocitam s vyssi palbou za prani).
Achdarek píše:pomeranca píše:Plenky???
zas mam problem jako pred Vanocama… budu mit narozeniny a vsichni se ptaji, co bych pry chtela. Nejlip nic.
Nasim jsem poradila nausnice. Po tchyni jsem chtela, aby mi pomohla s varenim obeda (jakoze oslava)… a to budu muset jeste neco vymyslet pro babicku.
)
to je už ohraný, navíc na půlkulatý by to chtělo něco extra ![]()
pomeranca píše:Achdarek píše:to je už ohraný, navíc na půlkulatý by to chtělo něco extrapomeranca píše:Plenky???
)
Tak ja bych si prala masaz… a pokud neco jo extra, tak relax vikend bez deti ![]()
pomeranca píše:Achdarek píše:to je už ohraný, navíc na půlkulatý by to chtělo něco extrapomeranca píše:Plenky???
)
Mně na kulatý stejně nikdo nic pořádnýho nedal a to se stejně naši ptali, co chci.
Taky jsem chtěla plíny, nakonec jsem si teda řekla o nějakou kosmetiku, co mám ozkoušenou a mám to. ![]()
Ale jestli ti fakt koupí ledaccos, tak bych taky byla pro nějakou masáž. ![]()
no ale já na takový věci jako je masáž moc nejsem
asi řeknu, že chci kilo čokolády
Heleč, já na masáži v životě nebyla, ale hrozně bych chtěla, aby mi to někdo dal a bez ptaní.
Vím jen, když mně kdysi kamarád masíroval záda, že to bylo fakt dobré.
Tak bych brala celé tělo.
Hmmm, kilo čokolády, to zní taky dobře. ![]()
ja ke kulatinam dostala poukaz na masaz ![]()
tak jsem se vesele objednala a kdyz jsme prijeli na sever tak jsem zjistila ze mam poukaz doma, heh ![]()
no tak jsem si dala standard kterej jsem si zaplatila a priste se chystam na jablecnou ![]()
Je. Každé město či nějaká oblast má jinou cenu.