Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
27.8.12 10:22

Achdarku site jidlo je perfektni :palec: dobrej napad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4886
27.8.12 14:20

Ahoj látkařky, jdu se vám sem v mísit s dotazem :) máte některá, prosím, zkušenost s kalhotkovými plenkami Little Lamb vel. 1? díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.8.12 14:55

Šité jídlo mají i v Ikei, moc hezky provedené a o poznání levnější, pokud tedy nevyžadujete tu ruční práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
27.8.12 17:40

@ivuska.h Jo, v Ikei ho mají, ale toto je přímo umělecké dílo - nádhera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
28.8.12 15:25

Holky co máte pop-in new gen měla bych na Vás dotaz cca na přelomu 3-4 měsíce mě začaly poměrně dost protékat kolem nožiček. Svrchní kalhotky peru podstatě jen v ruce. Zdá se mi, že tomu nijak extra nepomohla ani vložka. Navíc máme dost tvrdou vodu, takže plenky mám poměrně hrubé. Pomohl Vám Permon či něco jiného i na savost? Jinak peru většinou v Lovele nebo Nappy ultra care.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
28.8.12 15:30

Tady máte nápad na kuchyňku za pár kaček https://www.facebook.com/photo.php?…

• Citovat
  • Upravit
14103
28.8.12 21:02

Kuchyňku u nás udělá manželův kolega. :-) Prý se pustil s vervou do vymýšlení a smutně dodal, že dřív jak na konci září se k tomu nedostane. Tak ho chlap uklidnil, že není spech, že ji potřebujem až na Vánoce. :-)

Obávám se, že ta krabicová by u nás vydržela tak maximálně jeden večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
30.8.12 12:04

Mimochodem, mám takový pocit, že Brunifid měla někdy tenhle týden termín, tak jsem zvědavá, kdy bude nějaké echo o miminu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.8.12 12:58
@Flyingfrog píše:
Mimochodem, mám takový pocit, že Brunifid měla někdy tenhle týden termín, tak jsem zvědavá, kdy bude nějaké echo o miminu. :-)

joo, zvědavá to já jsem taky :mrgreen: ale však ono to bude. Podle metříku je dnes tři dny po termínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.8.12 13:00

@Flyingfrog No my jsme zvědavé i na tebe :)) ty taky ještě nic :) už jsi skoro taky v termínu.

• Citovat
  • Upravit
14103
30.8.12 13:07
@PetkaK píše:
@Flyingfrog No my jsme zvědavé i na tebe :)) ty taky ještě nic :) už jsi skoro taky v termínu.

Mno jo, to moje dítě ven rozhodně nechce. Posly sice sem tam mám, ale to tak jednou denně.
Já tak strašně moc nechci přenášet nebo rodit v tom termínu. :zed: Dítě má povel nejpozději 6.9. vylézt. :lol:
Třeba ho naláká nová plína. Včera jsem chlapovi ukazovala nové vzory PULek u ivušky a jakože náhodou jsem pak klikla na nové vzory AIO, no tak vybral slony. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.8.12 13:09

Tak Šimon je definitivně bez plínek. víc jak týden je nemá ani na noc a nehoda zatím žádná (Vůůůůůůůůůůůůbec se nechlubím :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
30.8.12 13:12
@pomeranca píše:
Tak Šimon je definitivně bez plínek. víc jak týden je nemá ani na noc a nehoda zatím žádná (Vůůůůůůůůůůůůbec se nechlubím :roll: )

Tak já ti teda ani nepogratuluju, když se nechlubíš. ;-)

(ale jen tak mezi námi, on to třeba výjimečně číst nebude, tak „je to šikula a gratuluju“)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.8.12 13:21
@pomeranca píše:
Tak Šimon je definitivně bez plínek. víc jak týden je nemá ani na noc a nehoda zatím žádná (Vůůůůůůůůůůůůbec se nechlubím :roll: )

Ondra zatím jen na den, v noci sice nečůrá, ale nerada bych převlíkala, kdyby náhodou ano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
30.8.12 13:30

Týýý brďo holky, tak to já tedy gratuluju!!! Pomerančo malý je extra šikula a Ivuško to si snad děláš srandu néé??? Vždyť ještě před 14dny nic a teď ani v tu noc nečurá??? Tak to Mája stále pravidelně do noční a odpolední plíny kadí a v noci je počuraná vždy a odpoledne není tak moc, ale taky tam něco je i krom těch bobků :oops:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure