Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81479
22.10.12 22:28

Omlouvám se za vpád. Šla jsem se mrknout, co se děje v diskuzi, kam jsem kdysi chodila. Zaujal mě příspěvek Fly… s AW bundou. NO, Rehana má zvláštní obchodní praktiky. Když to má skladem, posílá hned. Když není, tak dělá mrtvého brouka, ani na urgence neodpovídá, slíbuje a slibuje. Já čekala před 2ma lety měsíc. A nejsem sama s podobnou zkušeností. A přišla ještě vadná. :roll: Ale jinak je fajn, nosí se v ní bezva. Takže doporučuji uhánět a uhánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.10.12 10:54

Ahoj!
Já používám téměř od narození našeho mimi jen klasické čtvercové pleny. Přijde mi to jako nejlepší řešení - hlavně jsou brzy suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14098
29.10.12 11:01
@Lama Lama píše:
Omlouvám se za vpád. Šla jsem se mrknout, co se děje v diskuzi, kam jsem kdysi chodila. Zaujal mě příspěvek Fly… s AW bundou. NO, Rehana má zvláštní obchodní praktiky. Když to má skladem, posílá hned. Když není, tak dělá mrtvého brouka, ani na urgence neodpovídá, slíbuje a slibuje. Já čekala před 2ma lety měsíc. A nejsem sama s podobnou zkušeností. A přišla ještě vadná. :roll: Ale jinak je fajn, nosí se v ní bezva. Takže doporučuji uhánět a uhánět.

Ja ji pak dalsi den napsala, pry se mail asi nekde ztratil, kazdopadne bundu mi pak hned poslala, tak ji mam uz doma. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.10.12 13:53

@Flyingfrog a už jsi ji vyzkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14098
29.10.12 14:01
@pomeranca píše:
@Flyingfrog a už jsi ji vyzkoušela?

Jojo. Fotka je z mobilu, tak nic moc. Zkoušela jsem i pak dopředu, ale tam musím vychytat svoje oblečení.
Ale holka je protestant, musím vyhrožovat, aby si to nechala přetáhnout přes hlavu. :roll: Nosítko miluje, bunda se jí moc nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.10.12 14:11

@Flyingfrog ona si na to časem zvykne, neboj. Mě se Šimon ze začátku taky kroutil a bránil a později už v pohodě. Ale teď už se nenosí. Fotka pěkná… proč já si tě pořád představuju s černýma vlasama :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
29.10.12 17:45

@kikša1 To je dobře. Ono uvidíš, jestli časem nebudou čtvercovky savostí stačit…Pak bych doporučovala nějaké savější kalhotovky - my máme Anavy - hlavně na noc a na delší výlety. Doma přebaluju hodně často a používám taky čtvercovky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
29.10.12 18:37

Já dneska objevila kouzlo vv na kalhotkový sklad :-D :zed: Zdenda v nich má tak malý zadeček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14098
29.10.12 18:52
@pomeranca píše:
@Flyingfrog ona si na to časem zvykne, neboj. Mě se Šimon ze začátku taky kroutil a bránil a později už v pohodě. Ale teď už se nenosí. Fotka pěkná… proč já si tě pořád představuju s černýma vlasama :think: :nevim:

Mne ona rovnou rekne, ze „bundu ne.“ Tak vyhrozuju. Zitra ji potrebuju nest, pac jdem s eLkem na kycle a kdyby mi tam mezi kvantem mamin a deti litala, tak by me tam asi nemilovali.:-)
Cerna je jedina barva, kterou jsem na hlave nikdy nemela.:-)

@Broučkovka píše:
Já dneska objevila kouzlo vv na kalhotkový sklad :-D :zed: Zdenda v nich má tak malý zadeček :-D

A jake mas vv? Mne to nikdy neslo. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
29.10.12 19:39
@Broučkovka píše:
Já dneska objevila kouzlo vv na kalhotkový sklad :-D :zed: Zdenda v nich má tak malý zadeček :-D

Tohle kouzlo bych chtela zazit, ale mam jen BM a Kikko vv v M a s temi to nejde :? a vybavicku mam takovou, ze do dalsich kousku uz (aspon zatim :D) investovat nebudu :roll:. Ale taaaaak bych to chtela zazit :) Takhle mam vv jen na rovno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
29.10.12 19:40
@Flyingfrog píše:
A jake mas vv? Mne to nikdy neslo. :-(

voldermotky vv jsou na to super, protoze pekne pruzi :palec: ; ale na ty si musim nechat zajit :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
29.10.12 20:28

@Jaja157 @Flyingfrog

no mám právě jedinou vv voldemortku, velikost M :-D tak jsem to s ní vyzkoušela a super. Mám doma bambusové froté a uvažovala jsem, že bych si je našila. Tak jsem to chtěla nejdřív vyzkoušet.

Mám i malé vv merinostar a i tu se mi podařilo na Zdendu narvat i se dlouhou vkládačkou. A dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.10.12 17:25

Ahoj holky, jsem tu nová ale chtěla bych se zeptat, trochu jsem tu pročítala pár diskusí a vidím, že se hodně chválí plenky anavy. Které jsou lepší? Anavy easy nebo kalhotkové anavy? Plánuji je užívat jak na noc tak na cesty..které se vám víc osvědčili a na sucháče nebo na patentky? A jak dlouhou máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
30.10.12 17:28

@kyki Já látkuju už rok a to i v noci na cestách, vlastně furt. Anavy mám moc ráda. Kalhotovky a AIO jsou vlastně úplně jiné. Kalhotovky jsou hodně savé, ideální na noc nebo když nechceš nebo nemůžeš tak často přebalovat. AIO jsou zase vše v jednom. Jsou jednosuší na přebalování - nemusíš přes ně dávat svrchní kalhotky. zezačátku jsem preferovala sucháč, pak patentky a ted zase sucháč, protože dcera se už různě otáčí a utíká mi…:)
Rozhodně ale jsou Anavy dobrá volba..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.10.12 17:33

Teri 88: já právě látkovala už s dcerkou, teď ale čekáme nový přírustek a rozhodla jsem se část plenkové výbavy obnovit a nemůžu se rozhodnout jestli jít do kalhotek znovu a nebo do AIO, anavy ale to budou:-) takže na noc jsou asi lepší ty kalhotky, že? a nemáš zkušenost z tou AIO v noci? ta asi má malou savost, že? já přecházím z popolini…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure