Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Omlouvám se za vpád. Šla jsem se mrknout, co se děje v diskuzi, kam jsem kdysi chodila. Zaujal mě příspěvek Fly… s AW bundou. NO, Rehana má zvláštní obchodní praktiky. Když to má skladem, posílá hned. Když není, tak dělá mrtvého brouka, ani na urgence neodpovídá, slíbuje a slibuje. Já čekala před 2ma lety měsíc. A nejsem sama s podobnou zkušeností. A přišla ještě vadná.
Ale jinak je fajn, nosí se v ní bezva. Takže doporučuji uhánět a uhánět.
Ahoj!
Já používám téměř od narození našeho mimi jen klasické čtvercové pleny. Přijde mi to jako nejlepší řešení - hlavně jsou brzy suché.
@Lama Lama píše:
Omlouvám se za vpád. Šla jsem se mrknout, co se děje v diskuzi, kam jsem kdysi chodila. Zaujal mě příspěvek Fly… s AW bundou. NO, Rehana má zvláštní obchodní praktiky. Když to má skladem, posílá hned. Když není, tak dělá mrtvého brouka, ani na urgence neodpovídá, slíbuje a slibuje. Já čekala před 2ma lety měsíc. A nejsem sama s podobnou zkušeností. A přišla ještě vadná.Ale jinak je fajn, nosí se v ní bezva. Takže doporučuji uhánět a uhánět.
Ja ji pak dalsi den napsala, pry se mail asi nekde ztratil, kazdopadne bundu mi pak hned poslala, tak ji mam uz doma. ![]()
@pomeranca píše:
@Flyingfrog a už jsi ji vyzkoušela?
Jojo. Fotka je z mobilu, tak nic moc. Zkoušela jsem i pak dopředu, ale tam musím vychytat svoje oblečení.
Ale holka je protestant, musím vyhrožovat, aby si to nechala přetáhnout přes hlavu.
Nosítko miluje, bunda se jí moc nelíbí.
@Flyingfrog ona si na to časem zvykne, neboj. Mě se Šimon ze začátku taky kroutil a bránil a později už v pohodě. Ale teď už se nenosí. Fotka pěkná… proč já si tě pořád představuju s černýma vlasama
![]()
@kikša1 To je dobře. Ono uvidíš, jestli časem nebudou čtvercovky savostí stačit…Pak bych doporučovala nějaké savější kalhotovky - my máme Anavy - hlavně na noc a na delší výlety. Doma přebaluju hodně často a používám taky čtvercovky…
Já dneska objevila kouzlo vv na kalhotkový sklad
Zdenda v nich má tak malý zadeček ![]()
@pomeranca píše:
@Flyingfrog ona si na to časem zvykne, neboj. Mě se Šimon ze začátku taky kroutil a bránil a později už v pohodě. Ale teď už se nenosí. Fotka pěkná… proč já si tě pořád představuju s černýma vlasama![]()
Mne ona rovnou rekne, ze „bundu ne.“ Tak vyhrozuju. Zitra ji potrebuju nest, pac jdem s eLkem na kycle a kdyby mi tam mezi kvantem mamin a deti litala, tak by me tam asi nemilovali.:-)
Cerna je jedina barva, kterou jsem na hlave nikdy nemela.:-)
@Broučkovka píše:
Já dneska objevila kouzlo vv na kalhotkový sklad![]()
Zdenda v nich má tak malý zadeček
A jake mas vv? Mne to nikdy neslo. ![]()
@Broučkovka píše:
Já dneska objevila kouzlo vv na kalhotkový sklad![]()
Zdenda v nich má tak malý zadeček
Tohle kouzlo bych chtela zazit, ale mam jen BM a Kikko vv v M a s temi to nejde
a vybavicku mam takovou, ze do dalsich kousku uz (aspon zatim
) investovat nebudu
. Ale taaaaak bych to chtela zazit
Takhle mam vv jen na rovno.
@Flyingfrog píše:
A jake mas vv? Mne to nikdy neslo.
voldermotky vv jsou na to super, protoze pekne pruzi
; ale na ty si musim nechat zajit ![]()
no mám právě jedinou vv voldemortku, velikost M
tak jsem to s ní vyzkoušela a super. Mám doma bambusové froté a uvažovala jsem, že bych si je našila. Tak jsem to chtěla nejdřív vyzkoušet.
Mám i malé vv merinostar a i tu se mi podařilo na Zdendu narvat i se dlouhou vkládačkou. A dobré.
Ahoj holky, jsem tu nová ale chtěla bych se zeptat, trochu jsem tu pročítala pár diskusí a vidím, že se hodně chválí plenky anavy. Které jsou lepší? Anavy easy nebo kalhotkové anavy? Plánuji je užívat jak na noc tak na cesty..které se vám víc osvědčili a na sucháče nebo na patentky? A jak dlouhou máte zkušenost?
@kyki Já látkuju už rok a to i v noci na cestách, vlastně furt. Anavy mám moc ráda. Kalhotovky a AIO jsou vlastně úplně jiné. Kalhotovky jsou hodně savé, ideální na noc nebo když nechceš nebo nemůžeš tak často přebalovat. AIO jsou zase vše v jednom. Jsou jednosuší na přebalování - nemusíš přes ně dávat svrchní kalhotky. zezačátku jsem preferovala sucháč, pak patentky a ted zase sucháč, protože dcera se už různě otáčí a utíká mi…:)
Rozhodně ale jsou Anavy dobrá volba..:)
Teri 88: já právě látkovala už s dcerkou, teď ale čekáme nový přírustek a rozhodla jsem se část plenkové výbavy obnovit a nemůžu se rozhodnout jestli jít do kalhotek znovu a nebo do AIO, anavy ale to budou:-) takže na noc jsou asi lepší ty kalhotky, že? a nemáš zkušenost z tou AIO v noci? ta asi má malou savost, že? já přecházím z popolini…