Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
673
30.10.12 18:01

Aio na noc určitě ne…já jí teda používám ted, když dcera v noci nečůrá ale jen jako pojistku…kalhotovky na noc jsou bezva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.10.12 18:04

A ty máš přímo ty kalhotky anavy? musela jsi je ještě hodně docpávat když malá čurala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
30.10.12 18:11

@kyki
Zalezi na tom, jak moc je dite ucurane a stare. Na novoska staci na noc kalhotkova plenka, na starsi, prip. i mladsi ale ucurane dite je super nocni anavka. Nam by klasicka kalhotovka nestacila v noci uz od 7m ani omylem. Pouzivam nocni anavku. Male je ted rok a ma ji procuranou jeste s rezervou na nejakou tu hodku;). Ale ten pach moci je priiiiserny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.10.12 18:17

Jaja 157 a jak často v noci přebaluješ? Nebo v té anavce vydržíte celou noc? Na jedno dítě kolik jich je tak těch nočních potřeba.. aby se to stíhalo prát a schnout.. a máš zkušenosti s tím, když už se plenkuje jen na noc? My jsme v té fázi teď a já zklouzla k jednorázovkám:-( ale chtěla bych se vrátit ale nevím do čeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
30.10.12 18:19

No na moje dite na noc tak dve kalhotkovky a jeste aspon jedna vkladacka.
Jednu kalhotkovku jsem davala naopak starsi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.10.12 18:23

Flyingfrog

Flyingfrog chápu dobře, že jsi dávala dvě na sebe? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
30.10.12 18:27
@kyki píše:
Flyingfrog chápu dobře, že jsi dávala dvě na sebe? :D

Ne dve na sebe, musim prebalit. Mam priserneho ucuranka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.10.12 18:34

A kolik je malému malé? takže je potřeba tak 8 těch nočních plen aby se to zvládalo prát? Když máš 2 na noc? a to budíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.10.12 19:01

Já doporučuju vzít pár aio na přebalování venku, k doktorovi a podobně. Na noc jsou podle mě lepší kalhotovky a vlňáčky. (Já teda aio nemám ani jednu :oops: nějak jsem se s nimi nesžila :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
30.10.12 19:02

Malemu je sest nedel. Nebudim, budi se na jidlo sam, tak i prebalim. No rovnou priznavam, ze kombinuju s jednorazovkama, kdyz pliny nejsou suche. Mam celkem dost kalhotkovek, ale bohuzel taky jeste starsi dite na plinach a precijen ty bambusky hur schnou. Kalhotkovek mam 13, asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
30.10.12 19:05

AIO ja zase rada, delaji holce mensi zadek. :-) A tech nevim, kolik mam. Jak to porad tocim, tak nestiham pocitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
30.10.12 19:18
@kyki píše:
Jaja 157 a jak často v noci přebaluješ? Nebo v té anavce vydržíte celou noc? Na jedno dítě kolik jich je tak těch nočních potřeba.. aby se to stíhalo prát a schnout.. a máš zkušenosti s tím, když už se plenkuje jen na noc? My jsme v té fázi teď a já zklouzla k jednorázovkám:-( ale chtěla bych se vrátit ale nevím do čeho…

Od 5m spi mala celou noc, takze neprebalujeme a vydrzi opravdu ta nocni do rana. Zatim plenkujeme i pres den, male je 13m, takze s pranim Ti nepomuzu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
30.10.12 19:59

@kyki Myslím, že ty noční Anavy stačí 3-4. Bud přebaluješ častěji v noci a pak nepotřebuješ tak savé plíny a nebo dáš tu noční a ta vydrží celou noc - nebo naší malé aspon jo. Jinak kalhotovky na noc nám stačily do 9 měsíců. Nedovycpávám - v ceně je dlouhá i krátká vkládačka a to bohatě stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
30.10.12 20:21
@Jaja157 píše:
Od 5m spi mala celou noc, takze neprebalujeme a vydrzi opravdu ta nocni do rana. Zatim plenkujeme i pres den, male je 13m, takze s pranim Ti nepomuzu :think:

Kde se shani deti, co spi od 5m celou noc? Holka spi celou noc od nejakych 20m, nedelam si nadeje, ze kluk bude jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.10.12 20:39
@Flyingfrog píše:
Malemu je sest nedel. Nebudim, budi se na jidlo sam, tak i prebalim. No rovnou priznavam, ze kombinuju s jednorazovkama, kdyz pliny nejsou suche. Mam celkem dost kalhotkovek, ale bohuzel taky jeste starsi dite na plinach a precijen ty bambusky hur schnou. Kalhotkovek mam 13, asi.

Nechceš dát nějaké fotky svého mimiňáka v plence?  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure