Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
a ještě dotaz, co byste daly pod vlňáčky- že bychom s mamkou napletly..? ta snapka by tam asi vadila, ne?
Boriska píše:
a ještě dotaz, co byste daly pod vlňáčky- že bychom s mamkou napletly..? ta snapka by tam asi vadila, ne?
dávám snapku pod vlňáky a v poho .
já už umím snapku připnout ikdyž přebaluju na břiše
(na zádech řve jako tur
). ale zase neumím uplést ani šálu. ![]()
Tak ja jsem zabrousila do sekce bazaru na ND a nekdo tam prodava 25 ctvercovek, ale 36 let starych!! Takovej poklad!!!
i spostovnym 150Kc. Kurnik, proc jsem na takovej inzerat nenarazila, kdyz jsem porizovala Kika, bych si usetrila nervy, stvou mne vzdycky, kdyz se na ne jen podivam. Coz je vlastne ted furt, ponevadz s nima pindovi utiram upatlanou pusu a pazoury. Takze krom toho, ze jsou tvrdy, ocuckovany a sisaty, tak jsou i flekaty
![]()
díky necuz
neno - a co to je ND?že bych o tom uvažovala, mám nějaké plíny - i něco od kika,ale naštěstí necuckovatí -zatím… ale mám taky 10 těch luxus co píšou a ty jsou opravdu lepší,ale taky větší…,možná by se hodily další, jsem ve stádiu zvažování a ty staré byly zlaté, měkoučké ![]()
Holky, taky by se mi možná hodily nějaké čtvercovky.
Jak je to s těma plínama z Las Vegas? Posílají do ČR? A platí se paypalem? Mohla bych je objednat, když to nebude problém.
Já jsem tady dlouho nebyla, jak vlastně dopadla plenka snů, jak vám slouží?
neczuz píše:
Mám doma Megerku.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já takýýýýýýýýýýýýý
![]()
Je úžasná, ještě teda nevyzkoušena, tester hnípe ![]()
Hele musím vám napsat perličku…včera jsem měla dost rozlítáno, do večera hlídal manžel…Nestihla jsem ani vyndat plíny z pračky, takže neuschla žádná vhodná na noc, tak jsem mu řekla, ať dá prckovi jednorázovou…
(jinak na vysvětlenou - prcek spí v pytli, na noc dáváme disany a nahoru většinou jen triko s dlouhým rukávem, pyžámko teď většinou ne)
No přijdu večer dom a koukám prcek spí a na sobě triko s dlouhým rukávem. Tak se ptám, co mu oblíknul, prej no triko a dál vyzvídám co teda dolu, prej kalhoty. Jaký kalhoty???
No ty pletený…
Tak manža oblékl prckovi přes jednorázovku disany
![]()
Asi pro sichr ![]()
Borisko ja ten inzerat videla na Noseni Deti, v sekci bazar. Mezi satkama tam najednou byly pliny
Ja mam nekolik plen, co jsou stary ctyricet let, Kika jim nesahaj po kotniky, a to jsem porizovala DeLux. Vlastne vinim Kika z toho, ze nepouzivam ctverce, stve mne, jak jsou nekvalitni. Navic mame tvrdou vodu, a kdyz neprojedou susickou, jak jsou cucikovaty, tak je to jak davat diteti na zadek smirglpapir. ![]()
Halu vlnaky pochazeji odsud http://www.etsy.com/…iendsbySarah?… Vyplati se s nekym spojit, dost to snizi postovny. S tou holkou, co je sije, je domuva dobra, vyjde vstric.
Pliny jsme z Etsy taky objednavaly, ale pokud je Megera dobra, tak by bylo asi zbytecny calovat dolace…TAK UKAZE MI TU NASI PLINU UZ NEKDO??????? ![]()
Neno plína je v prače.
JInak jsem kluka přechválila. Do nočníku ráno nic a za půl hodiny nálož v plíně a po hodině si to zopakoval do megerky. Takže foto nebude.
Je v pračce a pak odjíždím na týden na Lipno. ![]()
oskárku šikovný manžel
čičinko -já to pochopila, když jsem to zkoušela se snapkou znovu na čisto, už se lepším
![]()
Ahoj,
huráá, megerka je doma. Je krásná
Už se těším, až ji otestuji. Zatím máme stále hnusky, dnes mně pustili z nemocnice. Byla jsem tam na kapačkách kvůli zádům. Holky, cvičte, ať vás nebolí. Je to fakt děs.
Neno - zub stále žádný. ![]()
No tak holky, to jsme s Halu jediný, který by chtěly ty lňáky????
Nepřidá se nikdo????
Halu a ty bys to mohla vzít teda paypalem???? Já ho nemám ![]()
ahoj holky!
vy, které máte svrchní thirsties.
je lepší kupovat ty obyč - více velikostí, nebo ty th. dupwrap? ![]()
BOrisko no já nejsem přímo z Ostravy, ale jezdím tam téměř každý den s dcerou do SPC pro sluchově positžené do Poruby, tak že jsem v Bavlnce pečená vařená, chodím tam hooodně často. Jinak dobré kikko jsou bambusové, sice dražší, ale jsou fakt super, krásně sajou, netvrdnou, teda po čase trochu jo, ale s normálníé čtvercovkou se to fakt srovnat nedá, prostě stále jsou měkké.
Achdarku, ty jo, co ti s tema zadama budou delat z dlouhodobeho hlediska? To asi kapacky nespravi, ze?
(me boli zada furt, odmalicka mam kulaty, docela bych i cvicila, ale bojim se, abych si to jeste nezhorsila
)
Borisko, me se nikdy nepovedlo uplne dokonale dotahnout tu ctvercovku ve skladu, takze na tekuty kakani u nas byly haipa daipa pastelka. Snapku jsem se tez bala pouzit pod vlnaky, ale fakt to nevadi, jen musis dat pozor, aby vsechny drapky byly zasekle v latce.
Zuzanecko - já mám oboje. Jsem spokojena s oběma variantami. POužívám je převážně s čč narovno. TY obyč mám M (tedy cca od 8 kg), úplně bez problémů je používám už od 5kg. Jsou sice větší, ale nevadí to. Ty duowrap mám vel.2,používám cca od 6kg.
čiči - musím cvičit, cvičit a zase cvičit.
Ovšem pod dohledem fyzioterapeuta. Krajní řešení je operace, ale té se chci vyhnout. Před šesti lety na mně tchýnin pes skočil, já spadla a způsobila si výhřez ploténky. To bohužel nezmizí nikdy, ale když je zpevněné svalstvo, tak to nic není. Jenže já jsem ted´ dlouho necvičila
Jinak doporučuji pilates. Je to sice nuda, já preferuji akčnější aktivity, ale toto je pro moje záda (vůbec pro moje tělo) to pravé.