Může vysazení HA rozkolísat bazální teplotu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kuča
12.3.12 10:43

Ahoj chtěla bych se zeptat jaká je pravděpodobnost, že jsem těhu když už 38 dni mám zpožděny cyklus a bazalní teplotu mam od 36,9 do 37,5…Děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
Monika SS
13.3.12 12:28

Zdravím. Ctěla bych se zeptat jak velká je šance že bych mohla být těhotna když už jsem MC neměla 54 dnů a bazální teplota se pohybuje ob 37 výše?????

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.12 11:54

Ahoj,měla bych dotaz, bazálku si měřím dva měsíce a nikdy i při ovulaci nebyla vyšší než 36,8.Teď již 7 den 37 a více.Mám zpoždění už 18 dní,u Dr jsem byla ve středu a říkala,že mám sliznici 15 mm a prý bych už měla menstruovat,píchla mi agolutin a čekám jestli to dostanu.Říkala,že na těhotenství to nevypadá a cystu nikde taky nenašla.Stalo se vám to některé a byly jste nakonec těhotné.

• Citovat
  • Upravit
2390
5.5.12 10:36

Ahoj Anonymní, Z vlastní zkušenosti vím, že některé holky se teplotou nemůžou vůbec řídit. Vždycky jsem jí měla jak na houpačce - asi anovulace. Teď poslední cyklus před ovulací 36,4 - 36,6. Po ovulce 36,6 takže opravdu nic moc (původně sem si říkala jestli ovulka vůbec byla) no a pak mi to skočilo na 36,7, takže hodně nízké teploty a jsem těhu :) bt může ovlivnit opravdu hodně faktorů. a testík sis zkoušela? po 18ti dnech zpoždění by tam // už určitě museli být. Nechci tě zklamat, ale vždycky když mi mudr. řekl, že to na těhu nevypadá a píchnul mi agolutin, tak ms opravdu dorazila. I přesto držím palečky, aby se stal zázrak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
5.8.12 10:01

Holky potrebuju poradit
mam rozhozenou ms
prvni ms me prisla 22dni po ukonceni kojeni, druha 25dni, a ted jsem mela 25dni uz vcera a furt nic, zmerila jsem si BT a je 36,5,tehu na 1000% nejsem, da se nejak ms privolat ci podle BT kdyby asi tak mohla prijit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
5.8.12 10:06

@pipiinka ahoj, no BT neprivolas ms, nic mene rekla bych podle teploty, ze jsi uz ve druhe fazi (neni to vsak 100%, protoze kazda ma BT jinou) muzes merit nekolik dni a az ti klesne teplota vyznamne dolu, do druheho dne ji dostanes. Od ovulace je to do 10-14 dnu. Ty ale nevis, kdy se ti teplota po ovu zvedla, takze proste jedine mereni ti rekne, kdy ms prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
5.8.12 10:12
@cihajda87 píše:
@pipiinka ahoj, no BT neprivolas ms, nic mene rekla bych podle teploty, ze jsi uz ve druhe fazi (neni to vsak 100%, protoze kazda ma BT jinou) muzes merit nekolik dni a az ti klesne teplota vyznamne dolu, do druheho dne ji dostanes. Od ovulace je to do 10-14 dnu. Ty ale nevis, kdy se ti teplota po ovu zvedla, takze proste jedine mereni ti rekne, kdy ms prijde.

ja doufam ze dorazi co nejdriv, nikdy jsem vic jak 28denni cyklus nemela a hlavne ceka me za 10 dni operace a musim byt po ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
5.8.12 10:18

@pipiinka aha, tak na gyndu na vyvolavacku, ale i po injekci ti muz dorazit az za 7 dni :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
5.8.12 10:19
@cihajda87 píše:
@pipiinka aha, tak na gyndu na vyvolavacku, ale i po injekci ti muz dorazit az za 7 dni :?

prave a dalsi termin na operaci by byl zas az v zari, nechce se me to porad prodluzovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
5.8.12 10:22

@pipiinka hm ty jo, to verim… no jak rikam, uz jsi ve druhe fazi, a pokud nemeris cely cyklus, tezko rict, kdy to dostanes na den… nezbyva nic nez cekat, bud si zajdes na gyndu na vyvolavacku a nebo naopak pro prasky na oddaleni, ale pokud musis byt po ms, tak cekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
5.8.12 10:24
@cihajda87 píše:
@pipiinka hm ty jo, to verim… no jak rikam, uz jsi ve druhe fazi, a pokud nemeris cely cyklus, tezko rict, kdy to dostanes na den… nezbyva nic nez cekat, bud si zajdes na gyndu na vyvolavacku a nebo naopak pro prasky na oddaleni, ale pokud musis byt po ms, tak cekat…

na gyndu zajdu zitra, aspon at koukne, pripadne dobne, pokud uz jsem,,nacata,, na ms, tak bych ji stejnak po vyvolavacce dostala co nejdriv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
5.8.12 10:25

@pipiinka urcite to bude nejrozumejsi..muze kuknout jak je vysoka sliznice atd a muze dle toho posoudit!! Drzim palce, at ms dorazi vcas a operace se podari. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
5.8.12 10:29
@cihajda87 píše:
@pipiinka urcite to bude nejrozumejsi..muze kuknout jak je vysoka sliznice atd a muze dle toho posoudit!! Drzim palce, at ms dorazi vcas a operace se podari. :*

dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
15.3.15 16:47

Ahoj holky,
máte některá zkušenost, jak moc ovlivňují teplotu léky a alkohol?
Včera večer jsem měla asi 4dc vína. Od včera mě bolí hlava. Ve tři čtvrtě na 4 jsem si vzala brufen. Myslela jsem, že teplota bude nižší než včera ale je 37. Včera ráno 36,89. Čas měření jde o půl 6.
Děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital