Bazální teplota - měření, když chodím na směny v práci

Anonymní
12.7.26 13:27

Bazální teplota- měření když chodím na směny v práci

Ahoj, chtěla bych začít s měřením bazální teploty. Jsem v tom úplně nová.
Ale nevím si tak trochu rady jak to provádět, když chodím na směny v práci (ranní/odpolední).
Když mám ranní směnu, spím zhruba 5 hodin a vstávám ve 4:00, kdyz mám odpolední směnu, tak se naopak nemohu dokopat ke spánku brzy a usínám vždy kolem 2-3 ranní (jak jsem rozlítaná z práce, tak dřív mi usnout prostě nejde) a spím většinou do 9:00.
Našla jsem ale že měření by mělo probíhat ve stejný čas a tolerance že je +- 30 min. A zároveň se ale uvádí že by se měla měřit po 4-5 hodinách nepřerušovaného spánku. Zároveň kdybych se řídila dodržením spánku, tak jsem našla že ve 4:00 a třeba v 8:00 už je teplota rozdílná protože tělo se začíná samo přirozeně “ohřívat”. A kdybych zase měřila ve stejný čas, tak jeden týden bych byla třeba jen po 1-2 hodinách spánku, a to jsem zase našla, že se tělo nestihne uklidnit a hodit se do té klidové teploty. Takže jsem z toho úplně zmatená :roll: A tak moje otázka zní, jak to mám tedy provádět? Jde mi o to zjistit, zda mi vůbec ovulace probíhá. Nemáte to některá stejně? Jak to děláte? :nevim: Za rady moc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+