Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10349
8.6.13 12:06

@Lizzi Pokud chces kocerek pro prcka uvazovala jsem jeste nad : Chipolino Pooky 2013, zkus mrknout, ten je od 0+, vlozku si necham usit u tchyne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
8.6.13 12:15

@peladom ma teleskopickou (prodluzovaci) rukojet? mohla bych vas poprosit o minimalni a maximalni vysku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
8.6.13 20:10

Jeste chci dodat, podle me jsou Izzy golfove hole, byt jinak stavene, ale vlastnostmi proste golfove hole, prestoze vyrobce pise sportovni kocarek. Osobne bych ho brala spis tak pro dite 9m+, pulrocni bych do nej nedala. Ale s ohledem na to, kolik malych miminek vidim v golfkach, nekomu to urcite vadit nebude. Take myslim, ze nektere pozadavky, ktere tu padly, jsou obecne neslucitelne s cenou do 4 tisic, bez ohledu na typ techto malych, lehkych kocarku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
8.6.13 20:17

@burbot super napsané, mám tentýž názor, s tím, že pokud v něm i to 6měs mimi bude občas, tak mu myslím nemůže uškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
8.6.13 21:13

@Ajinka91 podobnej jako ten chipolino budeme brat - Babypint Fortuna. Je teda podezřele levnej, ale maminky si na něj nestěžujou, tak berem tenhle..

• Citovat
  • Upravit
175
8.6.13 23:27

@Ajinka91 Vám říkali začátkem července??? to snad neeeee, mě řekli že kolem desátého :( No uvidíme jak to tedy dopadne, já ho do pátku potřebuji :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
9.6.13 08:13

@Lizzi no jeste je cHipolino flora ta jde dat do uplnyho lehu a ma zdvojeny kolecka kouknete, stoji taky kolem 4000,– A vazi 8,9kg ten jsem videla na vlastni oci, jen se mi nelibili ty kolecka se zdovenyma se blbe jezdi a pak ten design latky 1,2,3 to je hrozny

Příspěvek upraven 09.06.13 v 08:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
9.6.13 08:15

A proc myslite ze to neni pro tak maly decko, jako kvuli pevkosti casti v kocarku? a co euro cart lira? Ja bych toho izziho prave chtela na denni jezdení misto Dorjana co mam doma, beztak se mi uz v 5mesicich do toho kocarku nevejde, ma cca 65cm a neni proste skladnej nemuzeme takhle nikam jet protoze je celej kocar musi rozebdat a do kufru ho proste nenarveme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
9.6.13 08:25
@Ajinka91 píše:
A proc myslite ze to neni pro tak maly decko, jako kvuli pevkosti casti v kocarku? a co euro cart lira? Ja bych toho izziho prave chtela na denni jezdení misto Dorjana co mam doma, beztak se mi uz v 5mesicich do toho kocarku nevejde, ma cca 65cm a neni proste skladnej nemuzeme takhle nikam jet protoze je celej kocar musi rozebdat a do kufru ho proste nenarveme

Mne v pulroce jeste v kocarku hodne spal a podle me je spis pro dite, ktete uz v nem vic sedi a diva se. Ale jak jsem psala, nekdo da klidne miminko do golfek, takze to je o tom, jak to vnimas. Samozrejme v nem muzes mit i mensi dite a asi se mu nic nestane, spis nebude mit takove pohodli. Lira mi pripomina Quinny Zapp, ale ja nemam takovou duveru k malym koleckam. A dostupnost mas taky asi, ktery eshop objednal prvni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
9.6.13 08:45

@burbot jj pani mi objedna i liru, lira pry vic pruzi diky konstrukci, jak je stavena, kocarky uz hledam vic jak mesic skoro kazdy den, a kdyz uz jsem narazila na izzy tak zase pisete (vseobecne) ze neni vhodny, :nevim: tak uz nevim ale zadne golfky nesplnili me pozadavky az na tento pave, dlouhy podnoznik, velka kolecka a zaroven skladny…V hl. korbe u naseho kocarku uz bohuzel taky nema pohodli je tam jako v nudli.Izzy mi prijde prostornejsi, a to nemame zadnyho cvalika, jen je pomerne velka, pro me je podstatny zda je v zadove operce pevna deska, radsi se poradim abych pak do toho obchodu nejela zbytecne, mame to trochu z ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
9.6.13 09:04
@Ajinka91 píše:
@burbot jj pani mi objedna i liru, lira pry vic pruzi diky konstrukci, jak je stavena, kocarky uz hledam vic jak mesic skoro kazdy den, a kdyz uz jsem narazila na izzy tak zase pisete (vseobecne) ze neni vhodny, :nevim: tak uz nevim ale zadne golfky nesplnili me pozadavky az na tento pave, dlouhy podnoznik, velka kolecka a zaroven skladny…V hl. korbe u naseho kocarku uz bohuzel taky nema pohodli je tam jako v nudli.Izzy mi prijde prostornejsi, a to nemame zadnyho cvalika, jen je pomerne velka, pro me je podstatny zda je v zadove operce pevna deska, radsi se poradim abych pak do toho obchodu nejela zbytecne, mame to trochu z ruky

Tak to mohu doporucit. Nevim, zda jsi ta, co chtela golfky i „do lesa“, tam bych mela u Liry strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
9.6.13 10:57

@burbot nene prave ze jen do mesta, a kdyz nekam pojedeme na nakupy apod. do lesa a nebo vubec do terenu mam kocarek se 4mi koly nafukovacimi :). A ma teda pevná zadícka, myslim to polstrovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.6.13 13:27

Mamky, jste nektera majitelka Izzy z Liberce? Jak se vám tu jezdí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
9.6.13 19:30
@Ajinka91 píše:
@burbot nene prave ze jen do mesta, a kdyz nekam pojedeme na nakupy apod. do lesa a nebo vubec do terenu mam kocarek se 4mi koly nafukovacimi :). A ma teda pevná zadícka, myslim to polstrovani?

Ano, ma v zadech takovy ten plastovy karton a pak polstrovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.6.13 20:12

@Ajinka91 podle mě bude mít lira to polohování zad stejné jako izzy-tedy,,zavěšné,, na té látce. Já myslím, že záleží na každém, kočárek je paný od 6 měs, tak proč ne, když v něm nebude celý den? V autosedačce by taky měli trávit jen čas který je nezbytný a myslím, že se nad tím nikdo dvakrát nezamýšlý, jstli jede denně, hodinu, deset minut, jednou za týden…To je alespoň můj názor ;) Jinak mám naprosté pochopení, já taky denně hledala, hledala, pak jsem našla izzy a nastalo obvolávání, mailování, kde sehnat :zed:

Mimochodem k té dostupnosti-mě teda všude tvrdili, že bude v červnu, když jsem si ho prohlížela v tom Kolíně, tak mi paní říkala, že neví o žádném problému, proč by se nedal sehnt hned. Chtěla volat dodavateli, ale pak měla telefon a nakonec na to bohužel nedošlo, protože jsme to už zamluvily a začaly řešit ten kočárek co jsem chtěla já. Teď tu čtu, že dokonce až v červenci, tak teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí