Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky, nechystá se někdo vyběhat kila navíc v Olomouci? Spíš s tím začít.. moc kondičku nemám, ale tak ve více se to lépe táhne, že?
Kliďo se nebráním společnému navštiveni posilky jen jsem si říkala, že třeba je na tom někdo jako já
![]()
Já nejsem teda přímo z Olomouce, ale teď jsem začala běhat taky…už jsem se na sebe nemohla divat
kdyby to nevadilo třeba běhat k večeru tak bych mohla popř. dojet a mohli by jsme si zaběhat spolu…přes den nemám hlídání
@Calcorv píše:
Já nejsem teda přímo z Olomouce, ale teď jsem začala běhat taky…už jsem se na sebe nemohla divatkdyby to nevadilo třeba běhat k večeru tak bych mohla popř. dojet a mohli by jsme si zaběhat spolu…přes den nemám hlídání
No tak to by bylo super
právě jsem začala přibírat tak s tím musím něco dělat
jak rikam velky bezec nejsem nevim jak jsi na tom ty
ale urcite bysme to zvladly
@dominiskaa ja teď dávám cca 3 - 4 km což není nic…chtěla bych to vytrénovat tak na 8-10 km…
Ahoj jezdím cvičit do OL. A někdy mi ta společnost chybí, akorát chodím brzo ráno nebo pozdě večer jestli by se ti chtělo tak se mužem domluvit. ![]()
@Kachen123 píše:
Ahoj jezdím cvičit do OL. A někdy mi ta společnost chybí, akorát chodím brzo ráno nebo pozdě večer jestli by se ti chtělo tak se mužem domluvit.
Ahojky
pozdě večer je pro mě zn. Ideál ![]()
Ahoj, obnovuji téma, nechystá se někdo začít s běháním? Jsem začátečník a potřebuji motivaci. Ráda bych dala nějaká kila dolů a zpevnila. Jsem líná a s blížící se 40 se hubne hůř a hůř. Jsem z Hodolan. Anonym kvůli lokalitě.
Ahoj, někdo kdo taky nabral po dětech a necítí se ve svém těle jako dřív
a chce se cítit do léta líp? třeba společné cvičení? nechce se mi chodit samotné nemůžu se donutit a kolem mě nikdo shazovat nechce nebo nepotřebuje ![]()
@loose ahoj a kam chceš chodit cvičit? jsem z Olomouce a taky začínám ☺️️
Ahoj a nechceš si založit profil? že bychom si psali přes zprávy?