Běhání nebo cvičení Olomouc centrum

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
25.3.18 16:40

Běhání nebo cvičení Olomouc centrum

Ahojte holky, nechystá se někdo vyběhat kila navíc v Olomouci? Spíš s tím začít.. moc kondičku nemám, ale tak ve více se to lépe táhne, že? :dance: Kliďo se nebráním společnému navštiveni posilky jen jsem si říkala, že třeba je na tom někdo jako já :nevim: :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
27.3.18 15:55

Já nejsem teda přímo z Olomouce, ale teď jsem začala běhat taky…už jsem se na sebe nemohla divat :,( kdyby to nevadilo třeba běhat k večeru tak bych mohla popř. dojet a mohli by jsme si zaběhat spolu…přes den nemám hlídání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
27.3.18 16:00
@Calcorv píše:
Já nejsem teda přímo z Olomouce, ale teď jsem začala běhat taky…už jsem se na sebe nemohla divat :,( kdyby to nevadilo třeba běhat k večeru tak bych mohla popř. dojet a mohli by jsme si zaběhat spolu…přes den nemám hlídání

No tak to by bylo super :hug: právě jsem začala přibírat tak s tím musím něco dělat :lol: jak rikam velky bezec nejsem nevim jak jsi na tom ty :think: ale urcite bysme to zvladly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
29.3.18 12:13

@dominiskaa ja teď dávám cca 3 - 4 km což není nic…chtěla bych to vytrénovat tak na 8-10 km…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.4.18 19:24

Ahoj jezdím cvičit do OL. A někdy mi ta společnost chybí, akorát chodím brzo ráno nebo pozdě večer jestli by se ti chtělo tak se mužem domluvit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.4.18 19:26
@Kachen123 píše:
Ahoj jezdím cvičit do OL. A někdy mi ta společnost chybí, akorát chodím brzo ráno nebo pozdě večer jestli by se ti chtělo tak se mužem domluvit. :mavam:

Ahojky :) pozdě večer je pro mě zn. Ideál :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
21.7.18 15:36

Kam v ol. chodíte cvičit ?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.19 21:24

Ahoj, obnovuji téma, nechystá se někdo začít s běháním? Jsem začátečník a potřebuji motivaci. Ráda bych dala nějaká kila dolů a zpevnila. Jsem líná a s blížící se 40 se hubne hůř a hůř. Jsem z Hodolan. Anonym kvůli lokalitě.

• Citovat
  • Upravit
3
3.1.20 16:37

cvičení

Ahoj, někdo kdo taky nabral po dětech a necítí se ve svém těle jako dřív
a chce se cítit do léta líp? třeba společné cvičení? nechce se mi chodit samotné nemůžu se donutit a kolem mě nikdo shazovat nechce nebo nepotřebuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.20 17:12

@loose ahoj a kam chceš chodit cvičit? jsem z Olomouce a taky začínám ☺️️

• Citovat
  • Upravit
3
3.1.20 18:01

Ahoj a nechceš si založit profil? že bychom si psali přes zprávy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová