Betynka nebo Maminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2221
3.8.06 10:15

Ahoj..

chybí mě kolonka. Mám předplacené oba dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
3.8.06 10:16

Tak já měla předplacenou Betynku (jako dar), před těhu a v těhu. Celkem dobrý, až na tu těhu poradnu, MUDr Calda mě několikrát naštval :(

Maminek mám taky pár, přišla mi ale lepší. Možná to bude ale tím, že časopisy i noviny si kupuju podle obsahu a kupuju jen tehdy, pokud si chci přečíst min. 3 články uvnitř.. (Ano, z některých trafik mě vyhazují, tak už tam nechodím.)

Nejvíc se mi líbí časopis Rodiče.

Teď jsem si nechala poslat z Portálu ukázkové číslo Děti a my, uvidím.

Jo, a poslední Aperio se mi líbí taky hodně!

Nanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
3.8.06 10:29

Ahoj,
já obojí. Maminku i Betynku mám předplacenou a ještě kupuju Miminko a teď nově tu Mámu a já, ta mi přijde fakt super!
Betynku jsem si teď předplatila čerstvě kvůli tomu dárku (autíčko).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
3.8.06 10:42

Ahoj,
tak mě taky chybí kolonka.
Zkusila jsem všechny časopisy, ale zakotvila u nového - Máma a já, už ho mám předplacený…
Jo, a stejně se taky nejvíc dozvím tady na emimču! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
3.8.06 10:51

Občas oba, ale nejvíc vede časopis Rodiče 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
3.8.06 11:34

BETYNKA

Ahojky, já hlasuju pro Betynku, čtu jí již 3 roky a je to pro mě relax u kafe na zahradě.
 Aileen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.8.06 12:05

Ahoj holky
tak já měla předplacenou maminku. V době když jsem byla těhotná, tak v ní byl kalendář jak roste plod a teď je tam jak roste mimi. Ale teď jsem dostala poslední číslo, už ho dál nekupuju, defacto kvůli jednomu článku. Betynku jsem nikdy nečetla a na web máma a já jdu teď juknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.8.06 13:46

Kupuji Betynku, ale teď jsem si koupila poprvé „Máma a já“ a je to ještě lepší čtení než Betynka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.8.06 14:55

Mám předplacenou Betynku, ale teď moc nestíhám číst a taky mám pocit, že se trošku zhoršili, zkusím koupit ten nový časopis, na který je tady taková chvála a třeba změníme značku.

Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
3.8.06 16:42

Mám taky předplaceno Betynku, ale úplně jste mě tady nahlodaly tím novým časopisem, asi vyzkouším. Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová