Bez soudu o návštěvách otce u dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
19.2.13 14:17

@Luciii25 Blbý je to pokud ji nemáš v tý péči jak psala Ali. Pokud je zapsán v RL má na ni tím pádem stejné právo jako Ty

• Citovat
  • Upravit
11117
19.2.13 14:17

@Luciii25
jo, jasne, ja to chapu. ja jenom, ze jsem videla u kamaradky, jaky z toho muze byt casem problem, kdyz to neni pravne vyresene.
jinak drzim palce, at mate klid a pokojne vztahy, at uz se domluvite jakkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
19.2.13 14:18

@ikyki já mu ale nebránim aby nejezdil,.může kdykoli, on ale meá zájem nebo čas a já ho nebudu prosit přeci..práva mu neodpírám, taky má ale povinnosti, který moc neplní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
19.2.13 14:18

@Ali-Ali no není to prdel, to teda ne…a nikomu to nepřeju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
19.2.13 14:21

@Luciii25 No ale ty si se ptala na co má právo a pokud to nemáte soudně ošetřený, tak on má právo stejné jako Ty a to, že má povinnosti je věc druhá…už jen kvůli alimentům bych k soudu šla, dceru si nechala dát péče, jemu by vymezili alíky, určili by kdy a jak smí dceru vídat a ty budeš mít svatej klid

• Citovat
  • Upravit
1147
19.2.13 14:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
19.2.13 14:25

@Luciii25 Já chápu, že soudy jsou na prd ale když jde o alimenty řeší to relativně rychle…hlavní je aby si měl malou v péči výhradně jen Ty, jemu se ty jeho prává dost zůží a ty se nebudeš muset třást kdy si ji vyzvedne bez Tvého vědomí ze školky a tak…držím palce

• Citovat
  • Upravit
alskdjfh
19.2.13 14:42

Ahoj, já jsem se s bývalým rozešla v těhotenství, nejevil zájem, po porodu se sice nechal zapsat do rl, občas něco poslal ale nejezdil. Takže jsem zažádala o svěření do péče + alimenty. Pak nastal dvouletej soudní boj, jeho ego :roll: :roll: Ve finále doplatil dlužný alimenty, a začal jezdit (bydlí cca 100 km). Teď jsou malýmu 3 a rok už jezdí 1 týdně a je mu mě doma. Nebo malýho vezme na chvilku ven. Prcek chce ale vždycky tak po hoďce domu :think: Pokud mu zas neprdne v kouli, chci to tak dodržovat dokud bude potřeba, rok dva kdo ví.

• Citovat
  • Upravit
1147
19.2.13 14:57

Aha takže mu ho nedáváš na víkend třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.13 14:59

Určitě svěření soudem do péče a výše výživného. Návštěvy soudně mít nemusíte, když se dohodnete sami. Když by sis nechala od soudu určit i návštěvy, tak ty si potom povinna každých 14 dní čekat, jestli se pán uráčí, ale on může přijet a taky nemusí…pro něj to povinnost není. Z vlastní zkušenosti. Proto mám návštěvy dohodou a nemůžu si stěžovat.. teď jak to máte, je asi ideální, tak malé miminko.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.13 15:03

Ještě soud by ti asi určil ty víkendy :( možná je nějaké omezení pro malé mimčo, že není vhodné ho vozit na dva dny od matky, to nevím. Takže za mě nejlépe domluva, ex je taky dost pohodlný a pro nás jedině dobře. vzdálenost cc 60km.

• Citovat
  • Upravit
alskdjfh
20.2.13 21:51
@Luciii25 píše:
Aha takže mu ho nedáváš na víkend třeba?

Nedávám, ještě na to není zralej. Ale bývalej to sám vidí, že malej je na mě závislák a po zlym ho třeba naložit do auta nejde. Prcek je paličatej. Ale bývalej je pohodlnej, ono mu vyhovuje, že si přijede pohrát, má plnej servis, o prcka se nemusí starat, ani to nevyžaduje. Hele, stačí hodina s malým venku a je bezradnej… :roll:

• Citovat
  • Upravit
179
21.2.13 10:09
@alskdjfh píše:
Nedávám, ještě na to není zralej. Ale bývalej to sám vidí, že malej je na mě závislák a po zlym ho třeba naložit do auta nejde. Prcek je paličatej. Ale bývalej je pohodlnej, ono mu vyhovuje, že si přijede pohrát, má plnej servis, o prcka se nemusí starat, ani to nevyžaduje. Hele, stačí hodina s malým venku a je bezradnej… :roll:

Některý chlapi jsou fakt pohodlný, ex mi říkal, když byly dceři 3 roky, že to déle jak víkend nedá, že je to hrozně namáhavý… :lol: a to už byla samostatná, vše uměla. Já jsem byla ráda, že mi ji nikam nevozí déle než musí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
21.2.13 10:11

Na druhou stranu můj manžel se v klidu postará o našeho malého syna 10m už od narození…a jel by s ním kamkoliv až ho musím brzdit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová