Máte zkušenosti s bezlepkovou dietou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
13.1.13 15:15

Jo druhy dotaz. vsimla jsem si bezlepkoveho obchudku pod Bulovkou v Praze, maji vystrceny preskrtnuty klas. Byla jste tam nektera? maji tam neco zajimaveho nebo levneho? Nechtelo se mi tam vystupovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
13.1.13 15:36

@Pudloslava
Pudlo, dala jsem toto.
Je ale pravda, že jsou ty krupky větší a jsou v tom docela cítit. Musí se fest provařit.

Kamarádka dělala ze škrobu a byly opravdu takové mazlavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
13.1.13 18:30

Já bramborové jsem dělala zatím jen ze směsi Labeta.
V pátek jsem dělala ty muffiny a la brumík a byly dobré, jen zespodu přichycené. Blbne trouba. Ale recept si nechávám i na příště. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.1.13 07:44
@makina píše:
@Pudloslava
Pudlo, dala jsem toto.
Je ale pravda, že jsou ty krupky větší a jsou v tom docela cítit. Musí se fest provařit.Kamarádka dělala ze škrobu a byly opravdu takové mazlavé.

jojo kukuriucnou jsem tam taky dala a byla citit. taky jsem z ni delala kasi a neslo to temer uvarit. Dneska jde manzel do globu, tak priveze ryzovou. Zkusim to z ni, jestli by to nebylo lepsi.

teda koukam, ze v te tve je bilek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
14.1.13 07:51

Ahojte neviete prosim niektora o cukrarke ktora mi urobi bezlepkovu tortu?? potrebovala by som nieco taketo ideal praha a stredne cechy.. hladala som vcera cely den a nic rozumne som nenasla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.1.13 10:43
@pata308 píše:
Ahojte neviete prosim niektora o cukrarke ktora mi urobi bezlepkovu tortu?? potrebovala by som nieco taketo ideal praha a stredne cechy.. hladala som vcera cely den a nic rozumne som nenasla :-(

ty ses teda skromna :-) :-) :-) 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
14.1.13 11:14
@Pudloslava píše:
ty ses teda skromna :-) :-) :-) 8o

To teda jo. :mrgreen:

@pate308Já jsem jednou udělala to, že jsem si nechala nazdobit vlastnoručně upečený korpus. Třeba by někdo byl ochoten… V Brně jednu BLP pekařku znám, ale to ti nepomůže…

Jinak mladej chce k narozeninám dort hasičské auto, ale manžel mi zakázal vyhazovat peníze za dělané dorty. Tož asi zas bude mít moje patlámo. :-(

[* *]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.1.13 13:31

@LucaLuca to me taky napadlo, aby upekla vlastni korpus. potahovaci hmoty jsou podle me bezlepkove, teda v neklterych receptech je nejaky psenicny skrob, ale ne ve vsech.
ale ten ukazkovej kus je podle me nejakej soutezni, to by se pod 2000 neporidilo hadam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.1.13 13:34

Jo jinak pokud jde o potahovany dort pro zacatecniky, tak doporucuji tvar autobus. korpus se upece na plechu a jen rizne na tri kusy, co se daji na sebe a potahuje se taky snadno. Muj mladej nastesti neni moc narocnej. ke tretzim jsem zkousela city elephant, ale ten dopadl opravdu desive. ale ani to mu nevadilo, je to cukrousek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
14.1.13 18:26

@Pudloslava

musíš vařit bez bílků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
14.1.13 21:06

@pata308 hele zkušenost s tím nemám, ale na těchhle strákách když najedeš dolů, tak po pravé straně je telefon, kde vyrábějí BZL dorty narozeninové, svatební atd., tak třeba pomůžu ;) http://www.vltava2000.cz/…/default.asp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.1.13 21:28
@makina píše:
@Pudloslavamusíš vařit bez bílků?

jo, ale jsou i jine krupice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
15.1.13 20:36
@Pudloslava píše:
Jo jinak pokud jde o potahovany dort pro zacatecniky, tak doporucuji tvar autobus. korpus se upece na plechu a jen rizne na tri kusy, co se daji na sebe a potahuje se taky snadno. Muj mladej nastesti neni moc narocnej. ke tretzim jsem zkousela city elephant, ale ten dopadl opravdu desive. ale ani to mu nevadilo, je to cukrousek :-)

Tak že bych se do těch hasičů pustila? Nanejvýš to bude hnusný, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
15.1.13 20:49

Vsaď se, že děcko bude nekriticky nadšené z každého tvého výtvoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
15.1.13 21:16

@LucaLuca zalezi jak narocny mas deti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek