Jak zabezpečit postel, když v ní bude miminko spát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9658
9.2.19 00:20
@warita píše:
njn, to je pak tezky. Ale uklidnit se da i jinak, nez prsem myslim. Ja se jenom ptala, zda proto neco dela. Tak prej se ptam nemam, protoze ona tohle neresi. Ja uz to taky nebudu resit..... nas dcerka klidne i ted na 2 letech a neco budi obcas i 3-5× za noc. Ma proste takove narocnejsi noci, neni to kazdy den, treba prospi i 2-3 tydny skoro bez probuzeni a pak ma par noci, ze se budi nevim kolikrat. Krmim ji kvuli tomu v noci? Nekrmim. Prijdu, pohladim, prikryju, uklidnim a spi se dal.Ja si myslim, ze to dite z toho spani taky nema skoro nic, kdyz se v ani ne hodinovych intervalech budi. A ze by mu prospelo, kdyby naopak spalo ve sve postylce, necitilo matku a to prso kolem sebe a konecne se vyspalo.

tak ale ona ho v postýlce má a podle všeho ho chce do postele k sobě teprve nastěhovat
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4651
9.2.19 00:21

Tak to jsi vydržela dlouho. Já mám dítě v posteli od 3. měsíce a aspoň se všichni v klidu vyspíme. Z jedné strany přiražená postýlka a slézt už umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
9.2.19 06:52

nechtela jsem resit nocni kojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
9.2.19 09:56

@Celina ani ja. a co? spoustu veci v zivote nepochopime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
9.2.19 12:19

Ty jo, radu nemám, ale spíš dotaz, vám je to ženský příjemný spát s vystrcenym prsem na tom prisate dítě a vedle manžel? Já to chápu a doporučuji u miminka, jasný, ale roční dítě? Ježíš… Vždyť to dítě si akorát zkazí zuby, nic z toho nemá, max to, že je to jako zlozvyk, je nevychrapany a přes den protivný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4651
9.2.19 12:48

Právě díky tomu vystrcenemu prsu se všichni krásně vyspíme. Kdyby mi to nevyhovovalo, tak to tak nedělám. Mého muže teda prso nepohorsuje, my si doma nevykáme. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
9.2.19 13:57

@Tejule :mrgreen: manzel je rad ze kojim a vystrcene prso mu opravdu nevadi. ty nemas zlozvyky? ja jo. a to jsem dospela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
9.2.19 13:57
@stín katedrál píše:
Právě díky tomu vystrcenemu prsu se všichni krásně vyspíme. Kdyby mi to nevyhovovalo, tak to tak nedělám. Mého muže teda prso nepohorsuje, my si doma nevykáme. :P
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
9.2.19 14:30

Syn má dva roky, máme letiště v rohu, z druhé strany postýlku a na konci postele za postýkou židli. Volné jsou jen nohy, než jdeme spát, je v nich kojicí polštář a polštáře z pohovky. Stejně někdy slítne, celou noc leze ze spaní, přelézá ve spaní i nás. Nejlepší by bylo mít na zemi matraci (pod postelí, když dítě spadne), ale máme v nohách postele dveře, tak by nešly zavírat a otevírat. Stěhujeme se do nového, tam budeme dělat širokou postel (aspoň 2,5 metru) na roštech u země (asi 20 cm kvůli dýchání matrací) a pak se uvidí, jestli manžel udělá třeba bočnice a u noh bude v noci molitan. Syn uměl z postele slézt až v 16 měsících (učili jsme od 10 měsíců, ale v těch 16 si teprve poprvé stoupl a zjistila jsem, že i u kamarádek to souviselo), ale stejně když spadl, tak to bylo ve spaní, takže by bylo slézání na nic.

Příspěvek upraven 09.02.19 v 14:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
9.2.19 14:31
@Celina píše:
@Tejule já se to ani nesnažím pochopit, za nějaký čas tu bude další diskuse poraďte mi, jak to mám dítě odnaučit :lol:

A představte si, že děti se časem samy odstaví i bez násilného odnaučování a samy začnou spát v posteli bez vyhánění :) . Syn se v roce kojil naprosto stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
9.2.19 14:36
@Tejule píše:
Ty jo, radu nemám, ale spíš dotaz, vám je to ženský příjemný spát s vystrcenym prsem na tom prisate dítě a vedle manžel? Já to chápu a doporučuji u miminka, jasný, ale roční dítě? Ježíš… Vždyť to dítě si akorát zkazí zuby, nic z toho nemá, max to, že je to jako zlozvyk, je nevychrapany a přes den protivný…

Já to teď nemyslím kriticky, ale teď jste smatlala všechny mýty o nočním kojení, kterým věřily naše babičky a které jsou už naštěstí vyvrácené :mrgreen:. Manžel už asi prso někdy v životě viděl a dítě je taky jeho. Zuby si nekazí, MM saje prsem tak, že nemůže přijít do kontaktu se zuby + hraje roli složení MM. MM je pro dítě přínosné v každém věku, i WHO a ČPS doporučuje kojit alespoň 2 roky a více. Kmenové buňky z MM chemicky nenahradíte. Moje dítě je po prokojené noci naprosto spokojené a vyspané - jako já. Krátké spánkové cykly jsou pro většinu dětí zcela fyziologické a normální (má to více příčin). Možná příště než kritizovat, si ověřit fakta :pankac: :pankac: :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
9.2.19 14:56

S nami spala decka od miminek v posteli, starsi se v 8 m naucila slezat po nozickach, v noci sem tam padala na zem..davala jsem tam matraci z detske postylky..mladsi se mi kojila 3 mesice v kuse min 10 krat za noc, protoze rostly zuby, ted je 14 dnu klid, tak spi lip..odnaucovat kojeni? Psychologicka stránka kojeni je pro me hodne dulezita, včasné reagovani na emocni potreby ditete, kontaktni rodicovstvi..jo, je to prace :wink:13 mesicnimu diteti nechapu, proc omezovat kojeni, mozna dvou-triletemu. A sidit dite kusem gumy, nebyt s nim, kdyz to jen trochu jde a ono to v noci jde? Prijde mi to skoda, ono to tak rychle utece❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
9.2.19 15:16
@Celina píše:
@Mari.G to tedy nevím, proč je tady tolik diskusí, ve kterých maminky nejsou schopny děti tohle odnaučit

Tak protože je to chtějí odnaučit v době, kdy na to není připravené. Samoodstav neprobíhá v roce. A málokteré dítě odejde samo z postele v roce. To chce víc času. Jen reaguji na to, že i když to nebudete dítě odnaučovat, tak se samo odpojí časem a v klidu. A pro nás (a tipuji i pro paní) je přirozená varianta to nechat plynout, pro někoho ne, to respektuji. Jen že to jsou rychlé soudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
9.2.19 15:36
@Celina píše:
Tak pokud přistoupím na to, že si dítě nacpu do postele, něco si o tom zjistím, treba to, že to může trvat rok, dva, tři (?) s tím do toho jdu a pak si nestěžuji. Ale co tady čtu ,tak spousta matek najede na nějaký systém, aniž by tušily , co to obnáší a pak jsou z toho na prášky :nevim:

Tak podle toho, co píše autorka, tak ona s tím obeznámena je a jsme v jejím příspěvku. Pochopila jsem, že řeší zabezpečení postele a ne to, že tam dítě spí s nimi a jí to vadí. Ano, některé maminky mají různé představy, to už je pak na každém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
9.2.19 18:44

Jako já nevím, mě je to samozřejmě jedno, já se jen ptala, ale asi nejsem dost ekobio abych si celou noc nechala olizovat bradavku, ale co vás sexuální život? To jako když to chcete děláte vedle dítěte? Já nevím, mě přijde že sice tvrdíte, že je manžel rád, že takhle kojite, ale to asi bude jen vaše představa, neni to tak dlouho, co todle řešil kamarád, taky jeho paní místo aby potulila jeho, když ulehla do postele sundala triko, dítě k sobě, on už pak raději spal sám a dopadlo to milenkou ( jasný, každý není stejný) ale přijde mi že ženská by mela být pro svého muže ženou a ne jen matkou s vystrcenymi prsy. Nerypu, jen mě zajímá odpověď, třeba ti naši známí jsou jen individua… Ale tam ten rozchod opravdu proběhl, protože on už to nezvládl, ona si taky myslela, že mu to nevadí… Mluvím o dětech starších roku… Třeba jsem zažila situaci v letadle za námi seděl pár a asi 1,5 roční dítě, matka uprostřed letu chtěla kojit a chlap ji dal dost důrazně najevo, že todle nemá dělat… Nevím, asi budu divná já, ale mě prostě by taky vadilo vzít si to obráceně. Ještě jednou upozorňuji, že nereju, jen mě to zajímá, jestli je to vaše představa, že to chlapovi nevadí, nebo jste ho vyhnali jinam a na jeho místě je dítě, zda tím netrpí vás sexuální život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí