Jak zabezpečit postel, když v ní bude miminko spát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.2.19 18:51
@Tejule píše:
Jako já nevím, mě je to samozřejmě jedno, já se jen ptala, ale asi nejsem dost ekobio abych si celou noc nechala olizovat bradavku, ale co vás sexuální život? To jako když to chcete děláte vedle dítěte? Já nevím, mě přijde že sice tvrdíte, že je manžel rád, že takhle kojite, ale to asi bude jen vaše představa, neni to tak dlouho, co todle řešil kamarád, taky jeho paní místo aby potulila jeho, když ulehla do postele sundala triko, dítě k sobě, on už pak raději spal sám a dopadlo to milenkou ( jasný, každý není stejný) ale přijde mi že ženská by mela být pro svého muže ženou a ne jen matkou s vystrcenymi prsy. Nerypu, jen mě zajímá odpověď, třeba ti naši známí jsou jen individua… Ale tam ten rozchod opravdu proběhl, protože on už to nezvládl, ona si taky myslela, že mu to nevadí… Mluvím o dětech starších roku… Třeba jsem zažila situaci v letadle za námi seděl pár a asi 1,5 roční dítě, matka uprostřed letu chtěla kojit a chlap ji dal dost důrazně najevo, že todle nemá dělat… Nevím, asi budu divná já, ale mě prostě by taky vadilo vzít si to obráceně. Ještě jednou upozorňuji, že nereju, jen mě to zajímá, jestli je to vaše představa, že to chlapovi nevadí, nebo jste ho vyhnali jinam a na jeho místě je dítě, zda tím netrpí vás sexuální život…

Sex musi probihat jen v posteli?

Ja mam v posteli deti dve, mymu manzelovi to nevadi, sex mame normalne, jsou i jiny mista a urcite to je vic vzrusujici nez si vecer lehnout do postele s tim, ze bude sex..

• Citovat
  • Upravit
29436
9.2.19 19:30

@Tejule Jo, jo, sex v posteli. To je klasický argument.
Ne, my v posteli nesouložíme. A právě díky tomu může být ten život mnohem pestřejší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
9.2.19 19:58
@Tejule píše:
Jako já nevím, mě je to samozřejmě jedno, já se jen ptala, ale asi nejsem dost ekobio abych si celou noc nechala olizovat bradavku, ale co vás sexuální život? To jako když to chcete děláte vedle dítěte? Já nevím, mě přijde že sice tvrdíte, že je manžel rád, že takhle kojite, ale to asi bude jen vaše představa, neni to tak dlouho, co todle řešil kamarád, taky jeho paní místo aby potulila jeho, když ulehla do postele sundala triko, dítě k sobě, on už pak raději spal sám a dopadlo to milenkou ( jasný, každý není stejný) ale přijde mi že ženská by mela být pro svého muže ženou a ne jen matkou s vystrcenymi prsy. Nerypu, jen mě zajímá odpověď, třeba ti naši známí jsou jen individua… Ale tam ten rozchod opravdu proběhl, protože on už to nezvládl, ona si taky myslela, že mu to nevadí… Mluvím o dětech starších roku… Třeba jsem zažila situaci v letadle za námi seděl pár a asi 1,5 roční dítě, matka uprostřed letu chtěla kojit a chlap ji dal dost důrazně najevo, že todle nemá dělat… Nevím, asi budu divná já, ale mě prostě by taky vadilo vzít si to obráceně. Ještě jednou upozorňuji, že nereju, jen mě to zajímá, jestli je to vaše představa, že to chlapovi nevadí, nebo jste ho vyhnali jinam a na jeho místě je dítě, zda tím netrpí vás sexuální život…
:mrgreen: :mrgreen: mame uz dve pubertalni deti,o nas sex. zivot strach mit nemusite. ne, nedelame to vedle ditete.

muj muz si vazi, ze i pres problemy jsem vsechny deti dlouho kojila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45717
9.2.19 20:22

@katuska1984
Tak to už vůbec nechápu, kde to děláte když jsou doma další dvě deti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
9.2.19 20:32

@veria mame velky dum :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
9.2.19 23:56

Tak od toho tam je ta postýlka vedle postele, aby se do ní nechalo bezpečně spící dítě odklidit na inkriminovanou dobu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
10.2.19 22:23

@Tejule Nasi starsi v noci nic nevzbudi, takze klido pido v loznici, kdyz spi…ale vetsinou volime jina mista, moznosti je hodne, u nas „spolecne“ vecery trvaji i pres hodinu, je hezke, ze clovek casto diky detem vymysli neco noveho, jine misto, jina poloha..cim vic deti, tim asi musi mit clovek vic fantazie.. Muj muz by rad jeste dve deti, zda se mi byt spokojeny, rika to, drzi se doma, ale verim tomu, ze ne vsichni chlapi jsou podobne nesobecky. Jinak postel mame dost velkou, ctyrletacka ma tedy uz svoji prirazenou k nasi, ale je to tak rok, co byla jeste mezi nami. Manzelovi to tehdy naopak prislo dost divny-davat ji na dalsi postel jen z me strany. Byla to hodne moje iniciativa, abych ji postupne trochu pripravila i na prichod sourozence. Az dozrajou, jeste radi pujdou do sveho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
11.2.19 09:57

@Tejule : taky tak, spi s nami 2 deti a na sex je dost jinych mist. A ze se chlap nedokaze na par let „uskromnit“ a nebo ma problem s tim, ze zena koji dite, ktere ma na to jeste plne narok, tak s takovym idiotem nastesti neziju. Muj muz me mel pred detmi „jen pro sebe“ 11 let a snad me az deti odrostou dalsich 20? 30? mit bude, tak snad tech par let mozna mirneho nepohodli prezije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
13.2.19 09:42
@Mari.G píše:
Já to teď nemyslím kriticky, ale teď jste smatlala všechny mýty o nočním kojení, kterým věřily naše babičky a které jsou už naštěstí vyvrácené :mrgreen:. Manžel už asi prso někdy v životě viděl a dítě je taky jeho. Zuby si nekazí, MM saje prsem tak, že nemůže přijít do kontaktu se zuby + hraje roli složení MM. MM je pro dítě přínosné v každém věku, i WHO a ČPS doporučuje kojit alespoň 2 roky a více. Kmenové buňky z MM chemicky nenahradíte. Moje dítě je po prokojené noci naprosto spokojené a vyspané - jako já. Krátké spánkové cykly jsou pro většinu dětí zcela fyziologické a normální (má to více příčin). Možná příště než kritizovat, si ověřit fakta :pankac: :pankac: :pankac:.

Přesně tak, ještě že existuje víc a víc žen s mozkem ktere si tyto fakta ověřují, a ne jen tlumočí komousske poškozující „rady“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
29.11.20 21:25

Obnovuji diskuzi. Jak praktikujete spaní s miminkem, které už se přetáčí, leze? Před měsícem se syn (6m) začal v noci často budit a i po na kojení trvalo klidně 2h než usnul. Zkusila jsem teda spaní v posteli a je to lepší, aspoň se víc vyspím. Ale postel máme uprostřed místnosti a navíc manžel odešel spát jinam, protože se bojí, že malého zalehne. Navíc teda i kvůli chrápání :) Jak zabezpečujete postel? A spí s vámi partner/manžel a mimčo máte uprostřed?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí