Billa - klubová karta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25132
8.4.16 11:30

@Eveelin Asi bych se z toho nezhroutila, ze tam mam jmeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
8.4.16 11:50
@Eveelin píše:
@AlphaOmega bohužel tam chodím pro ovoce a případně maso - pokud nejedu do Makra, které mám trochu z ruky :roll: Ale mohla bych zkusit napsat :think:Zdá se ti, že je to jméno na kartě je O. K.?

Asi si s tím souhlasila. A narozdíl od Makra tě nikdo v Bille kartičku mít nenutí.
Btw. já na svojí mám taky kus jména, sama napsaný - když ji zapomenu, tak aspoň si mám pak o ni jak říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
8.4.16 11:53

Nezlob se na mě, ale ono stejně nevíš, co ta prodavačka vidí za údaje na té zákaznické kartě když jí načte, takže jako fakt jméno na kartě mě nerozhodí, takto to je i na DM kartě a to že tě dřív oslovovali jménem mohlo být politikou obchodu, nejspíš to měli v popisu práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
8.4.16 12:14

Děkuji za všechny dobré rady :kytka: Už jsem to vyřešila ke své spokojenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3R
2829
8.4.16 12:23
@Eveelin":https://www.emimino.cz/profil/jezzz/ mně jde i o princip - zda si v době ochrany osobních údajů, může dovolit Billa, napsat na kartu tvé jméno, pokud o to nestojíš :nevim:A jak jsem psala výše - když před x lety měli jméno na paragonu, tak mne jménem prodavačka několikrát oslovila. A vůbec mi to nebylo příjemné… Proč by cizí člověk měl vědět, jak se jmenuji 8o

Ahoj, tak jméno škrtni centropenem a neřeš to. Víš kolik lidí už zná i tvé rodné číslo?? Za chvíli budeme fungovat na čipy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák