Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Eveelin píše:
@AlphaOmega bohužel tam chodím pro ovoce a případně maso - pokud nejedu do Makra, které mám trochu z rukyAle mohla bych zkusit napsat
Zdá se ti, že je to jméno na kartě je O. K.?
Asi si s tím souhlasila. A narozdíl od Makra tě nikdo v Bille kartičku mít nenutí.
Btw. já na svojí mám taky kus jména, sama napsaný - když ji zapomenu, tak aspoň si mám pak o ni jak říct.
Nezlob se na mě, ale ono stejně nevíš, co ta prodavačka vidí za údaje na té zákaznické kartě když jí načte, takže jako fakt jméno na kartě mě nerozhodí, takto to je i na DM kartě a to že tě dřív oslovovali jménem mohlo být politikou obchodu, nejspíš to měli v popisu práce
Děkuji za všechny dobré rady
Už jsem to vyřešila ke své spokojenosti ![]()
@Eveelin":https://www.emimino.cz/profil/jezzz/ mně jde i o princip - zda si v době ochrany osobních údajů, může dovolit Billa, napsat na kartu tvé jméno, pokud o to nestojíšA jak jsem psala výše - když před x lety měli jméno na paragonu, tak mne jménem prodavačka několikrát oslovila. A vůbec mi to nebylo příjemné… Proč by cizí člověk měl vědět, jak se jmenuji
Ahoj, tak jméno škrtni centropenem a neřeš to. Víš kolik lidí už zná i tvé rodné číslo?? Za chvíli budeme fungovat na čipy. ![]()