Bílý výtok - těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
24.10.11 17:55
Anonymní píše:
Saroya píše:
aha, to mě nenapadlo..že to může být forma antikoncepce :)) odvážné, ale proti gustujo, infekce často svědí atd, jak píšeš
Proč odvážné? :-)
Zajímalo mě, jestli mi tu těhu spíše vyvrátíte nebo potvrdíte, ale stejně budu muset počkat :-)

odvážné protože velmi nespolehlivé

jj, nedá se než čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.11 17:56

Jakto, že nespolehlivé? 8-o

• Citovat
  • Upravit
31289
24.10.11 17:59
Anonymní píše:
Mar__tanka1983 píše:
tězko říct, bílý hlen se objevuje většinou v neplodné dny, spíš po ovulaci, těhotná netěhotná…
když si teplotu neměříš pravidelně, tak z toho taky nic nevykoukáš, ale kolem 36,4-36,6 to vypadá, že jsi spíš před ovu než po…navíc nepíšeš jestli se jedná o bazální teplotu, podle normální teploty nevykoukáš už vůbec nic…
Měřím si pravidelně a takouhle mívám před ovu, jenom ten bílý výtok mě zmátl. Jinak to je samozřejmě bazální teplota :-)

tak to jo, já jen, že sou tu i holky, co si změří teplotu ve tři odpoledne a pak tu píšou, co to jako může znamenat :mrgreen:

jjinak je pravda, že bílý hlen bývá většinou po ovu, ale není to pravidlem…jestli ti to jakoby sílí, tak bych skoro řekla, že to může být i ta candidoza, jak už tu někdo zmiňoval :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
24.10.11 18:06

tak teď sem si dočetla doplnění - pokud to byl sex bez ochrany a jinak se chráníte, tak to opravdu může být i reakce na něj… nemusí to být hned špatně, jen tělo prostě zaregistrovalo, že tam bylo něco co tam dřív nebylo :mrgreen: :mrgreen:

a jak píše saroya, tak ta nespolehlivost tkví v tom, že ovulaci ti BT potvrdí až po ovulaci…a otěhotnět můžeš ze sexu i 3-5 dní před ovulací…
takže jako spolehlivá se taková antikoncepce dá použít leda tak, že dle BT zjistíš ovulaci a od té chvíle až do MS můžeš sexit bez obav…ale před je to nevyzpytatelné… co když nějaký cyklus zaovuluješ dřív než obvykle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.11 18:24

Já jsem četla, že se BT dá zjistit ovu a měření pomáhá k otěhotnění. Pochopila jsem to tak, že když se teplota zvýší, ovu teprve proběhne 8-o Proto se řídím opačnými radami, než píší jak otěhotnět.
Jinak s přítelem se nijak nechráníme, provozujeme přerušovanou soulož po celou dobu cyklu. Jenom ten jeden večer to bylo až do konce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.11 18:26
Anonymní píše:
Já jsem četla, že se BT dá zjistit ovu a měření pomáhá k otěhotnění. Pochopila jsem to tak, že když se teplota zvýší, ovu teprve proběhne 8-o Proto se řídím opačnými radami, než píší jak otěhotnět.
Jinak s přítelem se nijak nechráníme, provozujeme přerušovanou soulož po celou dobu cyklu. A asi jenom 3× jsme spolu spali úplně bez ochrany. Nepamatuji si, že bych to někdy předtím měla, ale nevím, třeba jsem se na to jenom nezaměřila :-)
  • Citovat
  • Upravit
31289
24.10.11 18:28
Anonymní píše:
Jinak s přítelem se nijak nechráníme, provozujeme přerušovanou soulož po celou dobu cyklu. Jenom ten jeden večer to bylo až do konce.

holka zlatá :mrgreen: tak to buď ráda, žes ještě neotěhotněla :mrgreen: teplota se ti zvýší ráno po ovulaci a přerušovaná soulož se počítá za jednu z nejméně spolehlivých metod, páč, jedna kapka už to ťapká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.11 18:28

Chtěla jsem opravit ten první příspěvek, ale nějak se mi to nepovedlo :mrgreen: Takže platí ten druhý příspěvek, jak tam je ta citace.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.11 18:29
Mar__tanka1983 píše:
Anonymní píše:
Jinak s přítelem se nijak nechráníme, provozujeme přerušovanou soulož po celou dobu cyklu. Jenom ten jeden večer to bylo až do konce.
holka zlatá :mrgreen: tak to buď ráda, žes ještě neotěhotněla :mrgreen: teplota se ti zvýší ráno po ovulaci a přerušovaná soulož se počítá za jednu z nejméně spolehlivých metod, páč, jedna kapka už to ťapká :palec:

No tak koukám, že toho vím míň, než jsem myslela :mrgreen: Já nechápu, jak se dá otěhotnět, když spermíci zůstanou na mém břiše? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31289
24.10.11 18:34

protože mu může „ukápnout“ ještě před výronem semene jako takového…říká se tomu myslím kapičky lásky, nebo tak nějak a tam už spermíci můžou být…
já to třeba dobře poznala při orálním sexu…i relativně dlouho před tím, než se udělal, jsem na jazyku cítila „něco málo“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
24.10.11 18:35
Anonymní píše:
Mar__tanka1983 píše:
Anonymní píše:
holka zlatá :mrgreen: tak to buď ráda, žes ještě neotěhotněla :mrgreen: teplota se ti zvýší ráno po ovulaci a přerušovaná soulož se počítá za jednu z nejméně spolehlivých metod, páč, jedna kapka už to ťapká :palec:
No tak koukám, že toho vím míň, než jsem myslela :mrgreen: Já nechápu, jak se dá otěhotnět, když spermíci zůstanou na mém břiše? :mrgreen:

pokud by tam zůstali všichni, tak ano, ale už na úplném začátku soulože, když má muž erekci, může docházet k mikroskopickému úniku tekutiny se spermiemi, takže na to, že ejakuluje na břicho bych fakt nespoléhala

pokud si chceš být jistá, tak použij antikoncepci, jinak to je hop nebo trop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.11 18:41

Aha, tak to já jsem slyšela, jak se tím spousta lidí chrání i několik let. Takových párů se snaží o miminko a nejde jim to, přitom to vypadá jako naprosto jednoduchá věc.

• Citovat
  • Upravit
17629
24.10.11 18:43

:D přijde mi, že o nefunkčnosti přerušování soulože coby antiko metody se učí už na ZŠ

samozřejmě že to spoustě párů vychází
taky to spoustě párů nevychází :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.11 18:47

My jsme nikdy na základce neměli povídání o přerušované souloži :mrgreen: Jediné, co nám říkali bylo, že má žena uprostřed cyklu ovulaci a během 24h musí být oplodněno spermií, aby otěhotněla, toť vše :mrgreen:
Pak samozřejmě co to vůbec menstruační cyklus je, kdy začíná mít dívka MS, ale o antikoncepci se zmínili jen tak aby se neřeklo :-)

• Citovat
  • Upravit
31289
24.10.11 18:54
Anonymní píše:
My jsme nikdy na základce neměli povídání o přerušované souloži :mrgreen: Jediné, co nám říkali bylo, že má žena uprostřed cyklu ovulaci a během 24h musí být oplodněno spermií, aby otěhotněla, toť vše :mrgreen:
Pak samozřejmě co to vůbec menstruační cyklus je, kdy začíná mít dívka MS, ale o antikoncepci se zmínili jen tak aby se neřeklo :-)

tak vyvrátíme tyto „mýty“??
ano, vajíčko musí být oplodněno cca 24 hodin od ovulace, ale spermie si počkají v oplodněníschopném stavu i 3-5 (záleží na kvalitě spremoňů) dní…tedy i ze sexu takhle brzy před ovulací se může otěhotnět.
A ovulace uprostřed cyklu? ano při pravidelném cyklu 28 dní je pravděpodobné, že ovu je okolo 14dne cyklu, ale naprosto běžně se ovuluje mezi 12-18 DC, při delším cyklu i mnohem později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí