Bílý výtok - těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31291
24.10.11 19:00

to že vám to zatím vychází je z docela velké části i věcí náhody :wink:

na druhou stranu i ze sexu dvou naprosto zdravých lidí v době ovulace se počítá pravděpodobnost otěhotnění v průměru cca 20%…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.11 19:02

Jo takhle to je :-) Tak to moc děkuji za objasnění :palec: Teď jsi mě teda znervózněla, pokud by ovu byla teď někdy v následujících 2 dnech. S přítelem jsme spolu spali poslední 4 dny každý den - opět přerušovaná soulož.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.11 19:05
Mar__tanka1983 píše:
to že vám to zatím vychází je z docela velké části i věcí náhody :wink:na druhou stranu i ze sexu dvou naprosto zdravých lidí v době ovulace se počítá pravděpodobnost otěhotnění v průměru cca 20%…

Přeruš. soulož provozujeme už asi 7 měsíců, tak to nám to opravdu docela vychází! :-)
A těch 20% to je z přerušované soulože nebo z normálního nechráněného styku? Pochopila jsem z nechráněného, ale radši se ujistím :wink:

• Citovat
  • Upravit
31291
24.10.11 19:08

jako jak píše saroya, je mnoho párů, kterým to vychází…jen je potřeba na to moc nespoléhat, abyste pak nebyli nepříjemně překvapení…
tak to měla kamarádka, pořád byla chytrá, jak spolu s partnerem spí jak se jim zlíbí (jen si dává bacha na střed cyklu)…vycházelo jim to rok…pak otěhotněla a musela na potrat :roll:

takže tento způsob ochrany je fajn, pokud v případě „nehody“ budete za mimčo rádi a nebudete muset použít takto drastické řešení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
24.10.11 19:13
Anonymní píše:
Mar__tanka1983 píše:
to že vám to zatím vychází je z docela velké části i věcí náhody :wink:na druhou stranu i ze sexu dvou naprosto zdravých lidí v době ovulace se počítá pravděpodobnost otěhotnění v průměru cca 20%…
Přeruš. soulož provozujeme už asi 7 měsíců, tak to nám to opravdu docela vychází! :-)
A těch 20% to je z přerušované soulože nebo z normálního nechráněného styku? Pochopila jsem z nechráněného, ale radši se ujistím :wink:

z nechráněného…ale je to průměrná hodnota vypočítaná z toho, že naprostá většina párů otěhotní do 6ti měsíců od začátku snažení :mrgreen:
a víš jak to chodívá s „průměrama“, to je asi jako s průměrnou mzdou :mrgreen: :mrgreen:
je to defakto zajímavé a zároveň nic znamenající číslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
24.10.11 19:13

nám to taky docela vycházelo s občasnou přerušovanou souloží…no a pak se zjistilo, že přítel je prakticky neplodný. Takže otěhotnění u nás nebylo teda zrovna jednoduché a pravděpodobně, když k němu došlo, otěhotněla jsem ze styku hodně před ovulací :mrgreen:

souhlasím s Martankou, že pokud by vám „náhoda“ nevadila a ustáli byste to, tak je to cajk. v případě, že by to bylo nejisté, jestli si mimi nechat nebo ne, to považuju za nezodpovědné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.11 19:14

Tak to mi je tvé kamarádky líto :-( Muselo to být hrozné.
Je fakt, že my si nedáváme pozor ani uprostřed cyklu. Když spolu chceme spát, tak spolu spíme. Miminko zatím neplánujeme, ale kdybych otěhotněla, určitě bych za něj byla ráda a na 100% si ho nechala, i když by na to asi nebyla nejvhodnější situace. Ale to není nikdy :-) O potratu bych ani nepřemýšlela, protože tolik párů se nemůže dočkat mimíska a já bych později nechtěla být mezi nimi! :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.11 19:16
Saroya píše:
nám to taky docela vycházelo s občasnou přerušovanou souloží…no a pak se zjistilo, že přítel je prakticky neplodný. Takže otěhotnění u nás nebylo teda zrovna jednoduché a pravděpodobně, když k němu došlo, otěhotněla jsem ze styku hodně před ovulací :mrgreen:souhlasím s Martankou, že pokud by vám „náhoda“ nevadila a ustáli byste to, tak je to cajk. v případě, že by to bylo nejisté, jestli si mimi nechat nebo ne, to považuju za nezodpovědné

Tak to jsi taky měla štěstí :-) Hlavně, že se to povedlo. A kolik je tvému miminku/dítěti?

• Citovat
  • Upravit
31291
24.10.11 19:24

líto…mě jí taky bylo líto, na druhou stranu, kdo chce kam, pomozme mu tam…bylo to od ní hloupé a nezodpovědné :zed: pokud věděla, že by si dítě stoprocentně nenechala (což věděla)…měla tolik možností, jak se chránit, ale chtěla šetřit peníze :roll: takže místo i blbýho obyčejnýho tělíska na pár let za tisícovku dala pět litrů za potrat - nehledě na to, co jí to stálo zdravotně i psychicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.11 19:27

Ale i tak mi jí je líto.. A je v pořádku? Může mít ještě děti?

• Citovat
  • Upravit
17629
24.10.11 19:30

já dítě teprve čekám
kamarádky mi líto není…protože to udělala vědomě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.11 19:33

Saroyo, tak to moc gratuluji! :kytka: Hlavně ať jste oba zdraví, v pořádku a pohodový porod :palec:

• Citovat
  • Upravit
17629
24.10.11 19:34
Anonymní píše:
Saroyo, tak to moc gratuluji! :kytka: Hlavně ať jste oba zdraví, v pořádku a pohodový porod :palec:

děkuju
a tobě přeju, aby to dopadlo tak, jak má :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.11 19:38

Já taky děkuju za podporu a za pomoc :-) Nebudu tomu pomáhat (aby se to nepochopilo špatně), ale věřím, že až přijde ten správný čas, příroda to zařídí :-)

• Citovat
  • Upravit
31291
24.10.11 19:42
Anonymní píše:
Ale i tak mi jí je líto.. A je v pořádku? Může mít ještě děti?

tak když jsem s ní mluvila cca měsíc po, tak se zdála, že snad v pohodě…a doufám, že se poučila a dá si pro příště většího bacha, protože ona má dvě a tak tak je uživí, takže žádného dalšího sviště rozhodně nechce, ani do budoucna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí