Bílý výtok - těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
677
3.11.17 15:25

A co když beru antiko a stejně mam příznaky jako bych byla tak ve druhým a ms jsem měla ale slabou, kdy udělat test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.18 11:48

Těhotná?

Ahoj holky, s přítelem jsme měli několikrát nechráněný sex. Nikdy se do mě neudělal a když jsem si dělala testy, tak mi nikdy těhu nevyšlo. Jednou jsem si i ze strachu koupila Postinor, ale nic to se mnou nedělalo. Menstruace vždy přišla včas.
Ve středu minulý týden jsme měli nechráněný sex znovu a objevil se mi bílý výtok, který mám už delší dobu, ale tentokrát se tam objevují jakési menší hleny-a jen občas. Žádné bolesti nebo zvracení nemám. Myslíte, že bych mohla být těhotná nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
28.5.18 12:35

Ahoj holky, asi jsem se z cvokla, už se snažíme 5 měsíců o mimi, dělám ovu testy atd. Podle testů by měla ovu prijit tak za dva dny ale ze srandy jsem si udělala tehu test z předchozího snažení a je tam duch a hlavně mám bílý výtok. Menstruace byla před 10 dny slabá. Může to být tehu nebo mi už hrabe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.19 19:47

Ahoj měla jsem s přítelem anální styk a je tomu už měsíc a nevim jestli mu to neujelo nebo nesteklo mám ted některé dny buď průhledný nebo bilopruhledny výtok jak bílek doslova mužů být těhotná? Nedělala jsem si test

• Citovat
  • Upravit
21311
25.2.19 19:49

No tak si ten test udělej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
25.2.19 20:01
@Anonymní píše:
Ahoj měla jsem s přítelem anální styk a je tomu už měsíc a nevim jestli mu to neujelo nebo nesteklo mám ted některé dny buď průhledný nebo bilopruhledny výtok jak bílek doslova mužů být těhotná? Nedělala jsem si test

Nemyslim si, že by sperma, co by ti steklo z análního otvoru, trefilo do pochvy a doplulo na místo určení. Jako všechno je možný, ale přijde mi to opravdu hoooodně nepravdepodobný. A neujelo? Jak neujelo? Jako že by ti ho omylem šoupnul během styku do pochvy? Nebo… Jak? Toho byste si snad všimli, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 11:20
@Kamkam píše:
Nemyslim si, že by sperma, co by ti steklo z análního otvoru, trefilo do pochvy a doplulo na místo určení. Jako všechno je možný, ale přijde mi to opravdu hoooodně nepravdepodobný. A neujelo? Jak neujelo? Jako že by ti ho omylem šoupnul během styku do pochvy? Nebo… Jak? Toho byste si snad všimli, ne?

Jako ze jestli to nesteklo do pochvy

• Citovat
  • Upravit
3115
26.2.19 19:31

to jo, tuhle část jsem pochopila… Ptala jsem se na to „neujelo“… Ale to je jedno. Nebála bych se. Ale dokud si neuděláš tehu test, stejně ti to bude pořád šrotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí