Bílý výtok - těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
29.10.11 09:19

Vali - taky si myslím, že na testování bylo brzo .. ale víš jak, máš doma test, vzbudíš se a tak to prostě zkusíš …
Dárek by to byl nejkrásnější jaký jsem kdy dostala. Zatím nepociťuji, že by měla menstruace přijít. Ale to se ukáže až vpondělí-poslední 3 měsíce začínám vždy nejpozději 31DC špinit ..dneska jsem 29DC .. tohle hlídání a čekání dokáže fakt lézt na mozek.
Jo jinak včera jsem se rozbrečela několikrát u kreslené pohádky „Pan včelka“ kterou jsem viděla asi už 5× :D Nervy mám na pochodu, ale může to být taky z toho čekání.. je toho všeobecně teď hodně. Jinak ten hustý bílý výtok už tak tři dny nemám, ale jsem hodně hodně vlhka, taková spíše „vodnatá“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.11 18:52

To my jsme s přítelem spolu včera zase spali bez ochrany a dneska jsem ten výtok zase dostala :mrgreen: Takže jste holky měly pravdu, že to pravděpodobně bude reakce na jeho spermie :-) Na jednu stranu mi to je líto, ale na druhou už se těším, až se jednou budeme pořádně snažit a krásně si to užívat :-)
Jo a je ta reakce normální? Nevadí to něčemu?

• Citovat
  • Upravit
17629
30.10.11 11:08

no tak ono to nemusí být jen na spermie, ale prostě na breberky, které partner má a ty je neznáš :) pokud to nesvědí nebo nedělá nějaké problémy, tak by to snad mělo být ok, případně ti na gyndě udělají stěr jestli je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.11 12:30

Ne, žádné problémy to nedělá :-) Nesvědí, nepálí ani není nijak cítit. Dnes už to je lepší ;-)

• Citovat
  • Upravit
604
2.11.11 10:06

Ahojky HOlky,

tak co jak jste dopadly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
2.11.11 11:16

No tak můj bílý výtok už před třemi dny přešel do hnědo krvavého … zatím nesílí .. je to takové špinění. BT se u mě zatím drží nad 37 stupňů tak stále doufám. …chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.12 12:44

Prosím vás jak by měl vypadat těhotenský výtok?

• Citovat
  • Upravit
1214
25.3.12 16:08

Ahojky,pisu vam,protoze podle toho jsem poznala,ze jsem tehotna..celou dobu snazeni jsem mela priznaky a tehotna jsem nebyla…pak jsem se na to vykaslala,nic jsem neresila,nepocitala a najednou lehke spineni,myslela jsem si,ze jde mrcha drive..druhy den nic a zadne tehu priznaky…az na jemny bily vytok bez svedeni,paleni,niceho..za 3 dny na to jsem mela pozitivni tehu test…:-)
Hodne stesti vsem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.12 16:41

jééé to je fajn :-) kežby to čekalo i mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.2.13 13:38

Bílý výtok

Mám něco podobného, nic nesvědí, nezapáchá, ale výtok je doslova bílý jako krém! Teď jsem si dělala test a nic…netuším co to je, mám to ale od té doby, co se do mne partner vždy udělá při milování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monass
15.5.13 12:06

Já mám bílý výtok pořád, hlavně po MS (jen tento měsíc ne, neboť jsem je vůbec nedostala :) )
Je takový bílý, nezapáchající, nesvědí… ale doktor říkal, že pokud to nezapáchá a nesvědí, tak to zřejmě bude normální, protože ani stěry mi nikdy nic nevykázali…
Ale víc by ti řekl spíš tvůj doktor/ka :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.14 10:20

Ahojky,
zkusím to tu oživit novou otázkou. Mívám cykly 28 dní. Dneska jsem 30.DC TT negativní ale dnes po návštěvě WC bílí výtok hustoty jogurt. Bez zápachu nebo pálení. :think: myslíte že je ještě šance na objevení // :think: Trochu mě už týden pobolívá podbřišek jak před MS a večer mi bývá na :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Tynkycat
6.3.14 10:31
@Anonymní píše:
Ahojky,
zkusím to tu oživit novou otázkou. Mívám cykly 28 dní. Dneska jsem 30.DC TT negativní ale dnes po návštěvě WC bílí výtok hustoty jogurt. Bez zápachu nebo pálení. :think: myslíte že je ještě šance na objevení // :think: Trochu mě už týden pobolívá podbřišek jak před MS a večer mi bývá na :poblion:

zkus ještě během pár dní test a jinak bych šupala k doktorovi, jestli tě to bolí, mohla by to být klidně i cysta :nevim: kdoví, nebo jsi těhotná, ale test mlčí :)

• Citovat
  • Upravit
16744
6.3.14 10:35

Těhotná bejt klidně mužeš, mě test pár dní po vynechání se ukázal taky jako negativní a těhotná jsem byla, zkus to zopakovat, ale jestli máš nějaké velké bolesti, radši zajdi na gyndu, jestli to není zánět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
6.3.14 11:13

Tehotna byt klidne muzes. Ja jsem mela ms zmeskanou 6 dni a test byl negativni a byla jsem tehotna. // se objevily az tyden po vynechane ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí