Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vali - taky si myslím, že na testování bylo brzo .. ale víš jak, máš doma test, vzbudíš se a tak to prostě zkusíš …
Dárek by to byl nejkrásnější jaký jsem kdy dostala. Zatím nepociťuji, že by měla menstruace přijít. Ale to se ukáže až vpondělí-poslední 3 měsíce začínám vždy nejpozději 31DC špinit ..dneska jsem 29DC .. tohle hlídání a čekání dokáže fakt lézt na mozek.
Jo jinak včera jsem se rozbrečela několikrát u kreslené pohádky „Pan včelka“ kterou jsem viděla asi už 5×
Nervy mám na pochodu, ale může to být taky z toho čekání.. je toho všeobecně teď hodně. Jinak ten hustý bílý výtok už tak tři dny nemám, ale jsem hodně hodně vlhka, taková spíše „vodnatá“…
To my jsme s přítelem spolu včera zase spali bez ochrany a dneska jsem ten výtok zase dostala
Takže jste holky měly pravdu, že to pravděpodobně bude reakce na jeho spermie
Na jednu stranu mi to je líto, ale na druhou už se těším, až se jednou budeme pořádně snažit a krásně si to užívat ![]()
Jo a je ta reakce normální? Nevadí to něčemu?
no tak ono to nemusí být jen na spermie, ale prostě na breberky, které partner má a ty je neznáš
pokud to nesvědí nebo nedělá nějaké problémy, tak by to snad mělo být ok, případně ti na gyndě udělají stěr jestli je vše ok.
Ne, žádné problémy to nedělá
Nesvědí, nepálí ani není nijak cítit. Dnes už to je lepší ![]()
No tak můj bílý výtok už před třemi dny přešel do hnědo krvavého … zatím nesílí .. je to takové špinění. BT se u mě zatím drží nad 37 stupňů tak stále doufám. …chjo
Ahojky,pisu vam,protoze podle toho jsem poznala,ze jsem tehotna..celou dobu snazeni jsem mela priznaky a tehotna jsem nebyla…pak jsem se na to vykaslala,nic jsem neresila,nepocitala a najednou lehke spineni,myslela jsem si,ze jde mrcha drive..druhy den nic a zadne tehu priznaky…az na jemny bily vytok bez svedeni,paleni,niceho..za 3 dny na to jsem mela pozitivni tehu test…:-)
Hodne stesti vsem!!!
Mám něco podobného, nic nesvědí, nezapáchá, ale výtok je doslova bílý jako krém! Teď jsem si dělala test a nic…netuším co to je, mám to ale od té doby, co se do mne partner vždy udělá při milování…
Já mám bílý výtok pořád, hlavně po MS (jen tento měsíc ne, neboť jsem je vůbec nedostala
)
Je takový bílý, nezapáchající, nesvědí… ale doktor říkal, že pokud to nezapáchá a nesvědí, tak to zřejmě bude normální, protože ani stěry mi nikdy nic nevykázali…
Ale víc by ti řekl spíš tvůj doktor/ka ![]()
Ahojky,
zkusím to tu oživit novou otázkou. Mívám cykly 28 dní. Dneska jsem 30.DC TT negativní ale dnes po návštěvě WC bílí výtok hustoty jogurt. Bez zápachu nebo pálení.
myslíte že je ještě šance na objevení //
Trochu mě už týden pobolívá podbřišek jak před MS a večer mi bývá na ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky,
zkusím to tu oživit novou otázkou. Mívám cykly 28 dní. Dneska jsem 30.DC TT negativní ale dnes po návštěvě WC bílí výtok hustoty jogurt. Bez zápachu nebo pálení.myslíte že je ještě šance na objevení //
Trochu mě už týden pobolívá podbřišek jak před MS a večer mi bývá na
zkus ještě během pár dní test a jinak bych šupala k doktorovi, jestli tě to bolí, mohla by to být klidně i cysta
kdoví, nebo jsi těhotná, ale test mlčí ![]()
Těhotná bejt klidně mužeš, mě test pár dní po vynechání se ukázal taky jako negativní a těhotná jsem byla, zkus to zopakovat, ale jestli máš nějaké velké bolesti, radši zajdi na gyndu, jestli to není zánět
Tehotna byt klidne muzes. Ja jsem mela ms zmeskanou 6 dni a test byl negativni a byla jsem tehotna. // se objevily az tyden po vynechane ms.