Bílý výtok - těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
10.1.17 17:40

M dotaz…uz 5mesicu jsem brala HA a tento mesic je to 3mesic co ji neberu..podle kalendare co jsem mela mit ovu tak test ovu byl negativni.ale potom druhy den co jsem udajne tu ovu mela mit tak me bolel levy vajecnik az sem si musela lehnout.byl to takovy divny jakoze tlak.to bylo 31.12.a ted v patek 13.1 to mam dostat.ale uz se tak 10dnu citim nafouknuta, napnuta prsa a obcas je mi na zvraceni, k tomu mam svetle bily vytok takovy tahly.test tehu vysel negativni. jestli se menstruace dostavi toho 13teho mam si zajit radsi na gyndu??snad jsem to napsala srozumitelne…dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
10.1.17 17:44

@maminka03 já bych test zkoušela až toho 13. ledna ale já měla test negativní i v den očekávané ms a duch se objevil až cca 5.den po vynechání :think: pokud se ms dostaví nikam bych nechodila a pokud ne a test pořád negativní počkala bych s tím testováním ještě pár dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
10.1.17 17:52

To že tě bolel vaječník znači že ovulace proběhla toho 31.12. Takže to toho 14.1. Dostaneš. Těhu test bybyl nejspíš už pozitivni. To že se cíti š nafouknutá je předzvěst nejspíš menzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
10.1.17 19:15

Tak ja u prvniho tehu jsen si test delala 2dny po vynechani ms a druha carka byla slaboulinka.tak uvidim tedy.taky jsem si myslela ze toho 31.jsem mela ovu.ale pak hned 4hod po pulnoci jsem mela styk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
10.1.17 21:16

A hlavne uz tyden ne-li dyl mam pocity na zvraceni. o miminko se snazime to ju.ale tak uvidime. nechci nic uspechat. kdyby nic tak v Po naklusu k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
10.1.17 21:50

@promiminko Tak ja u prvniho tehu jsen si test delala 2dny po vynechani ms a druha carka byla slaboulinka.tak uvidim tedy.taky jsem si myslela ze toho 31.jsem mela ovu.ale pak hned 4hod po pulnoci jsem mela styk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.17 18:15
@Anonymní píše:
Přeruš. soulož provozujeme už asi 7 měsíců, tak to nám to opravdu docela vychází! :-)
A těch 20% to je z přerušované soulože nebo z normálního nechráněného styku? Pochopila jsem z nechráněného, ale radši se ujistím :wink:

My jsme se tak chránili asi dva roky, teď se snažíme o miminko. Povedlo se, ale přišla jsem o něj (už druhý samovolný potrat), dali jsme pauzu a zkoušíme znovu. Vždy se otěhotnění povedlo na poprvé. Takže já přerušovanou soulož schvaluju. I když jsme se tak začali chránit až v době, kdy nevadilo ani možné těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
1.11.17 09:10

Ahoj holky, chtěla bych poradit.
V srpnu jsem prodělala samovolný potrat v 8tt. S přítelem se o mimčo snažíme. Jde mi o to, že mám 8 dní do očekávané MS, bolest v kříži, hustý bílý výtok který nesvědí, viditelné žíly na prsou, pnutí v podbřišku a mám pořád na něco chuť :mrgreen:.
Test jsem ze zvědavosti udělala a negativní.
Jednoho prcka už máme, ale to jsem neměla žádné příznaky, MS normálně proběhla a zjistila jsem to až na pravidelné kontrole u gynekologa :mrgreen:
Holky co myslíte? Díky za rady :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
1.11.17 09:17
@Katerina_bella píše:
Ahoj holky, chtěla bych poradit.
V srpnu jsem prodělala samovolný potrat v 8tt. S přítelem se o mimčo snažíme. Jde mi o to, že mám 8 dní do očekávané MS, bolest v kříži, hustý bílý výtok který nesvědí, viditelné žíly na prsou, pnutí v podbřišku a mám pořád na něco chuť :mrgreen:.
Test jsem ze zvědavosti udělala a negativní.
Jednoho prcka už máme, ale to jsem neměla žádné příznaky, MS normálně proběhla a zjistila jsem to až na pravidelné kontrole u gynekologa :mrgreen:
Holky co myslíte? Díky za rady :-*

Pokud si mela nechraneny sex, tak ano, muzes byt tehotna. :roll: porad dokola stejne dotazy. Navic, ty uz dite mas, tak to nechapu. Testuj v den ocekavane ms, to bys taky mohla vedet.

• Citovat
  • Upravit
2064
1.11.17 09:21

No, myslím, že asi sama tušíš, že ti nikdo nebi schopen v téhle fázi (8 dní do MS) říci cokoliv - příznaky mohou být znamením PMS ale i těhotenství. Nebudeš vědět nic, dokud (ne)dostaneš MS, takže asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.17 09:25

@Verun83 Díky za odpověď, ano pořád ty samé dotazy ale nic jsem se nedočetla, to co jsem potřebovala psali holky co už byly třeba v 2.trimestru. ;) a navíc, já to u syna opravdu nepoznala, jak už jsem psala, poznalo se to až na pravidelné kontrole protože jsem celou dobu měla MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
1.11.17 09:30

Pokud jsi měla sex, tak ano. Můžeš být těhotná. Počkej do termínu ms a udělej test. Pokud nevydržíš, tak zajdi na krev. Tam už je to vidět a je to jistota. @Katerina_bella

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
1.11.17 09:31

Nemůžeme Ti tu nic poradit, nejsme věštkyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5145
1.11.17 09:48

8 dni do ms je strasne brzy jak na test, tak na priznaky. Vzdyt to snad ani neni tyden od ovulace? Pockej do terminu MS a testuj az pokud ms neprijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
1.11.17 09:51

Osm dní před předpokládanou menstruací je fakt ještě nerozum testotvat ;) I kdybys nakrásně těhotná byla, tak ten test to ještě neukáže.
Jinak bílý výtok je velmi častý ve fázi mezi ovulací a menstruací, někdy víc, někdy míň, ale těhotná netěhotná.
To ostatní můžou být příznaky těhotenství, i když sotva, když tělo nejspíš ještě ani nestihlo zaregistrovat že jsi v tom - negativní test, můžou to být příznaky PMS, může to být i „vybájené“…
jo je to těžký, ale vydrž ještě aspoň týden s dalším testem, jen se nervíš a pozoruješ a to ti určitě neprospěje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí