Bílý výtok - těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31289
24.10.11 19:46
Anonymní píše:
Já taky děkuju za podporu a za pomoc :-) Nebudu tomu pomáhat (aby se to nepochopilo špatně), ale věřím, že až přijde ten správný čas, příroda to zařídí :-)

nemáš vůbec za co :wink: a až to budete doopravdy chtít, tak držím palce, ať to vyjde co nejdřív :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.11 19:50

Děkuju moc :-) Kéž by to tak bylo. Já věřím na osud, že všechno co se má stát, je dobře, že se stane, i když to možná nepoznáme hned :-) Ale doufám, že se potom dočkáme mimíska co nejdříve.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.11 19:55

Holky, ještě mě tak napadlo. Když kapičky lásky mohou uniknout už během sexu, tak při oddalování orgasmu (třeba 5× před vrcholem se přestane a pak pokračuje) se pravděpodobnost úniku zvyšuje. Dá se to tak říct nebo to tak nefunguje?

• Citovat
  • Upravit
31289
24.10.11 20:02

jako nejsem urolog nebo tak, ale předpokládám, že to tak je… :nevim:
zároveň se při tom „prodýchávání“ a oddalování orgasmu zvyšuje pravděpodobnost, že se prostě neudrží a pustí to…netuším, jak moc je tvůj partner v tomhle kovanej…
my to zkusili všehovšudy dvakrát, prvně to stihl, podruhé si myslel, že to zase zvládne no a nakonec „vytahoval“ už během orgasmu :roll:
no hádej co, nervy jak prase až do MS :mrgreen: a potřetí už sem do toho nešla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.11 20:11

Aha :mrgreen: No tak to se nedivím, jestli by mimi bylo neplánované. Přítel to vždycky stihne před orgasmem, tady jde spíš o ty kapičky lásky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31289
24.10.11 20:31

no bylo to asi tak 4 měsíce před tím, než sme se na to vrhli doopravdy (sme spolu 11 let) :mrgreen: takže jako taky bysme si ho nechali, když by na to přišlo…ale i tak to bylo o nervy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.11 20:41

Nečetla jsem diskuzi..
No, já jsem čerstvě těhotná ze styku, který proběhl 10.den cyklu. Podle veškerých propočtů mělo jít o den neplodný, ale příroda je mocná a dělá si co chce :-)
Hustý bílý výtok, který jsem měla a mám jsem považovala jako jeden z příznaků počínajícího těhotenství a nesekla jsem se.
Ten výtok je podobný premenstruačnímu, ale liší se tím, že je „kyselejší“ a řidší, prostě jiný.

Podotýkám, že vím naprosto bezpečně, že jsem mohla otěhotnět ze styku jen tento den, pravděpodobně proběhla dřív ovulace, taky jsem měla ještě termínem MS příznaky ranného těhotensví a na testu dálnice.
Prosím o zachování mé anonymity..

Ale jestli je zakladatelka těhotná, odpověď nikdo nedá. Každý je jiný. Ale nic není nemožné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.11 20:54
Anonymní píše:
Nečetla jsem diskuzi..
No, já jsem čerstvě těhotná ze styku, který proběhl 10.den cyklu. Podle veškerých propočtů mělo jít o den neplodný, ale příroda je mocná a dělá si co chce :-)
Hustý bílý výtok, který jsem měla a mám jsem považovala jako jeden z příznaků počínajícího těhotenství a nesekla jsem se.
Ten výtok je podobný premenstruačnímu, ale liší se tím, že je „kyselejší“ a řidší, prostě jiný.

Podotýkám, že vím naprosto bezpečně, že jsem mohla otěhotnět ze styku jen tento den, pravděpodobně proběhla dřív ovulace, taky jsem měla ještě termínem MS příznaky ranného těhotensví a na testu dálnice.

Ale jestli je zakladatelka těhotná, odpověď nikdo nedá. Každý je jiný. Ale nic není nemožné.

A jaké jsi měla příznaky před MS? Jenom ten výtok nebo ještě něco jiného? Já nevím, spíš si myslím, že těhu nebudu, ale chtěla jsem si to potvrdit nebo slyšet to, že to je klidně možné :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.11 20:55

A ještě, ty jsi měla sex třeba 3 dny před ovu nebo jsi ji měla dřív?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.11 20:56

Jo tak už vím, četla jsem nepozorně :-) Já ovu teda poznám a myslím si, že jsem ji ještě neměla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.11 21:01
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Nečetla jsem diskuzi..

A jaké jsi měla příznaky před MS? Jenom ten výtok nebo ještě něco jiného? Já nevím, spíš si myslím, že těhu nebudu, ale chtěla jsem si to potvrdit nebo slyšet to, že to je klidně možné :-)

Vlčí hlad v noci, hodně napjatá prsa, jde z nich i vytlačit něco mleziva(v lednu jsem přestala kojit svoje dítě),ranní nevolnosti,svědící pleť, pachuť v ústech, velká večerní únava,jakobych měla nohy z olova,častější potřebu na záchod.Teď už mám po termínu MS, k lékaři se chystám příští týden..

Testy jsem si dělala, první 25.den cyklu, nebyl z ranní moči a byly tam dáálnice(to byl mamatest 10). O pár dní později jsem si koupila méně citlivé testy, dělala taky záměrně odpoledne a taky krásné dáálnice.

Mám už 2 děti a u prvních 2 těhotenství jsem cítila první příznaky(nevolnosti apod.) až po termínu MS.
Jsem z toho docela vedle,protože může jít i o vyšší hladinu těhotenských hormonů než je normál a to by znamenalo v lepším případě vícečetné těhotenství, v horším případě i vrozenou vadu.Ale nemyslím na to, každé těhotenství je jiné..

Nejde o otěhotnění neplánované, mimi jsme plánovali, ale shodou okolností náhodné..Sešlo se to tak, že jsme měli z různých důvodů(nemocné dítě, chlap v práci) styk jen tento den v měsíci a ono se to povedlo. Nepočítala jsem s tím. Vysvětluju si to tak, že musela ovulace proběhnout netypicky dřív a proto možná i ty brzké pozitivní testy a brzký nástup příznaků.

Co jsem se kde na četla - na netu i zkušenosti z diskuzí,10.den cyklů je i u kratších cyklů považován za málo pravděpodobný pro otěhotnění..Cykly jsem měla nepravidelnější,ale poslední byly 26 dní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.11 21:03

anonym 20:41,xyz

Já jsem nikdy neměřila BT, nezjišťovala vlastní ovulaci. Neměla jsem problémy s otěhotněním.
Jen jsem chtěla říct, že je vše možné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.11 21:33

Tak to já zatím teda nemám nic, kromě nechuti k jídlu (mám hlad, ale rychle se přejím - jím mnohem méně) bolestí a motání hlavy (ale to trvá už dýl, takže asi chřipka spolu s hlavou) a toho výtoku. Ale stejně mi to přijde jako nesmysl, takže s tím moc nepočítám, i když by to bylo krásné :-)

• Citovat
  • Upravit
kašlunato
24.10.11 22:23

Poměrně silný výtok krátce po otěhotnění jsem měla taky - dost to připomínalo hlen který naznačuje ovulaci jen toho bylo víc a v době kdy žádná ovulace být neměla.

• Citovat
  • Upravit
143
25.10.11 14:12

taky jsem už 5 dnů po ovulaci a mám takový silnější bílý výtok bez zápachu. Který normálně nemívám tak moc. Tak jsem taky sama zvědavá co z toho bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí