Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Putin? Láska? Kam se vytrácí? Ježku, ty se taky vytracis? Ať po cestě plcha neztratis! A trpaslíku? Kofolu už nechlastej, rostou po ní v břichu zaby…protože život je hořký, bohudík…
@mrav píše:Úžasný
Jsi krásně šílená, ani neznáš tenhle můj hit. Šílená, ty nevíš, jak chtěl bych tě mít? Šílená, zvolna bosa pobíháš po chodnících. Šílená, než shoříš, bud létavicí…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@cucik14 Za stodolou ti blbě poradili. Ježek má bodliny v zadku a Putin chce plcha do střídavky. Jetli nepřestaneš trpaslíka takhle okatě balit, nahlásím tě adminům. Protože oni moc dobře vědí, kdo nenakupuje v akci.
Půjdeš zítra na přesličku? Hodíme ji do sudu a budeme tančit kolem. A všichni budou závidět… ![]()
Kdo už konečně vymění tu žehličku za kus papíru???
Ježku, miluj mě do konce života,
ne, nepomůže nám plchova vendeta!!
Rychle, podej mi ruku, než uvízne ti oko v suku!
Pojď, potopíme se pod hladinu a vymyslíme spolu další volovinu!
Nepros a nepátrej. Putin přijde.
Uctenkovky pošli, dají ti za bonzovaní pěkně táhly vývar! A víly by nepomohly? Ony vědí, kde má plch doupě! Ale co myška? Neujede ji mezitím tramvaj? Tato patová situace nemá hlavu ani patu… ![]()
@cucik14 píše:
Uctenkovky pošli, dají ti za bonzovaní pěkně táhly vývar! A víly by nepomohly? Ony vědí, kde má plch doupě! Ale co myška? Neujede ji mezitím tramvaj? Tato patová situace nemá hlavu ani patu…
Jasně že pošlu, s ježkem držím basu za každé situace. Pomoc od víl je v nedohlednu - právě všechny večeří u tchyně, ale musí si pospíšet, myš jedem pohřebákem, takže tam bude každou chvíli. Myslím, že se všechno brzy vyřeší…