Blbnu na mateřské

473
26.7.15 23:11

Blbnu na mateřské

Ahoj, asi už začínám blbnout nebo mě navštívil ten německý pán Alzheimer, jinak si to nedovedu vysvětlit. Děti už spí, tak jsem si před sprchou nachystala věci na šití, že pak u televize zašiju synovi tepláky a navleču gumu do krasťásků…
Vylezu z koupelny a guma nikde. Vím na 100%, že jsem ji měla v ruce, prohledala jsem celý náš dvoupokojový minibyt včetně odpadkového koše a balkonu a samozřejmě jsem ji nenašla :cert: :cert: :cert:. Asi má nožičky a zdrhla.
Včera jsem šla do obchodu pro vajíčka, donesla jsem plnou tašku nákupu a co myslíte? Na vajíčka jsem samozřejmě zapomněla :zed: A to je pořád něco, hledám čelenku, kterou mám ve vlasech nebo brýle… Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14062
26.7.15 23:17

Běžně dávám ohřívat jídlo do ledničky, pak stojím u mikrovlnky a čekám :-)) někdy se mi povede naskládat do ledničky něco co tam nepatří /zandavám nákup u toho asistuje malá tak honem šup, šup at je to hotové a pak nacházím poklady, není překvápko když tam najdu i peněženku/.

S nákupem klasika, napíšu seznam, seznam nechám doma, v obchodě v hlavě procházím co chci vařit, péct a stejně zapomenu. :mrgreen:

Myslím, že až na pár superžen to je všude stejné ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
26.7.15 23:19

Ahojky, jojo to znám taky… a věci se nám taky ztrácejí :-D Ale hlavně teď pozoruju, že ztrácím slovní zásobu…to pak vypadám jak ze zvláštní školy, když si nemůžu vzpomenout na obyčejné slovo :-D a to je malému teprv 11 měsíců…myslím, že až se budu chtít vrátit do práce, tak budu dělat jen nějaké posunky jak člověk z doby kamenné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
26.7.15 23:26

Jo, dneska jsem se vzrustajici panikou hledala slunecni bryle. Mela jsem je na hlave.

Jsem schopna nekam polozit klice, mobil, otocit se a pak je hodinu hledat. Vetsinou jsou tam, kde jsem hledat zacala, jen treba necim zakryte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
26.7.15 23:30

S mikrovlnkou se taky nekamarádím, stává se mi, že do ní dám jídlo, ale jaksi ji zapomenu zapnout a pak pořád čekám a čekám a ono se nic neděje…
A se slovní zásobou to mám úplně stejně :) Někdy si připadnu jak pako

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
26.7.15 23:31

Jj, mam to taky :mrgreen: Nekdy me prijde na jazyk slovo od stejneho pismena, ale s uplne jinym vyznamem, nez co jsem mela na mysli. O hlaskach typu „u jidla se neji“ ani nemluvim -moje dcera musi byt nadprumerne inteligentni, aby pochopila, co chce jeji degenerovana matka rict :mrgreen: Moje kamaradka to kdysi popsala slovy: „porodem jsem prisla o pulku mozku“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
26.7.15 23:42

Jo sem na tom podobně, rozejdu se do vedlejší místnosti pro nějakou věc a zůstanu tam stát a přemejšlim co sem chtěla, po chvíli to vzdam du dělat něco jinýho a za půl hodiny si vzpomenu pro co sem to vlastně původně šla :D nákup to je jasný co si nenapíšu to nemam, připadam si jak důchodce jak v krámu luštim z papírku cože to nesmim zapomenout koupit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
27.7.15 00:06

Normalne. Nebo chci neco manzelovi rict, 50× za den na to myslim, a stejne nakonec to nereknu. :-)))

• Citovat
  • Upravit
31672
27.7.15 00:25

Jo, to s emi stává běžně..taky něco někam nesu, vtom se ozve mamííí, já to bezděky položím, a pak hodinu hledám. nebo dám jídlo do trouby, a nezapnu. když někam ejdeme autem, tak ho docela běžně zapomínám zamknout, před rokem coby těhotná jsme dokonce nechala klíč v zámku, a spokojeně si vyjela lanovkou na kopečky, a udělala si tam výšlap :roll: no auto kupodivu nedotčený..ale jakjsme viděla v zámku ten klíč, málem mě omyli. a tuhle jsme dala zubní pastu do ledničky. a běžně nezapínám rychlovarku. chlap to dělá ještě jinak, zapne rychlovarku, připraví čaj, přidá cukr, a hotovo..zalít už netřeba. a ot ani není na „mateřský“ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148663
27.7.15 00:25

Kamarádka byla doma na mateřskè postupně s třemi dětmi. Do práce se rozhodla nastoupit poté co šla s jinou kamarádkou na večeři a mezi řečí jí tam vzala bezmyšlenkovitě její talíř a začala jí krájet maso. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
27.7.15 00:34
@Anna766 píše:
Kamarádka byla doma na mateřskè postupně s třemi dětmi. Do práce se rozhodla nastoupit poté co šla s jinou kamarádkou na večeři a mezi řečí jí tam vzala bezmyšlenkovitě její talíř a začala jí krájet maso. :lol:
:lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.7.15 07:34

Pořád něco hledám - mobil, brýle, klíče, peněženku, ubrousky, kapesníky… Starší syn už je vycvičený a důležité věci uklízí na stále stejná místa. Čímž zjednodušuje život nám všem.
A guma je asi prokletá, protože jdu do obchodu, koupím gumu, dojdu domů, někam gumu uložím a už ji nenajdu. Až jednou vyplave, to bude gumy, že si budu moct udělat vlastní trampolínu…
Běžně peču ve vypnuté troubě, vařím na nezapáleném sporáku, foukám okolním dospělým jídlo, ptám se chlapa před odchodem, jestli se vyčůral, ale sama to neudělám… Na konzultaci k diplomce vedoucí DP spadla tužka a já se zmohla jen na „A bumbác.“ Samozřejmě jsem použila i grimasy a vhodnou intonaci.
Neustále běhám po baráku, nic není dodělaný, protože něco začnu, děti zavolají a už to nedodělám, protože na to zapomenu. Kafe si dělám ze studené vody, miminu jsem málem zalila UM vroucí vodou, jen jsem stála s konvicí a přemýšlela nad tím, co je špatně… Do obchodu pro jednu věc jdu i 10× a pak to přehodím na muže, papírky si píšu, ale nikdy nedonesu do obchodu.
Prostě jak po lobotomii. Opravdu doufám, že se to po návratu do práce zlepší.

• Citovat
  • Upravit
67456
27.7.15 08:01
@Billi píše:
Na konzultaci k diplomce vedoucí DP spadla tužka a já se zmohla jen na „A bumbác.“

:lol: :lol: :lol: :palec:
Jinak blbnu taky. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
27.7.15 08:49

Holky, vy jste zlaté :mrgreen: To krájení masa a ta diplomka, to nemá chybu. :mrgreen: :mrgreen: No jo, píšete i o mě. Jezdím občas na jednání a má slovní zásoba za dva roky nulová, tudíž ostudně většinou mlčím. Bohužel. :think: Jinak klasika - peněženka v mražáku, klíče ukryté ve stříšce kočárku, láhev s pitím neustále nosím a cpu do pusy staršímu školnímu dítku místo mladší…no, mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
27.7.15 09:13

Jak se tak dívám, tak pro mateřskou by měla být zvláštní diagnóza :mrgreen:, aspoň vím, že v tom nejsem sama :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí