Blok vůci partnerce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7692
12.12.22 09:26
@Venetia píše:
To jsem právě chtěla napsat..když chodí do práce oba, tak se i starají oba

Vždycky to tak je, záleží na míře jakou si partneři určí.

@Venetia píše:
Děti jsou jasné, ale chlap to snad zvládne sám

No jasně, i jen chlapi vychovávají děti. Kdysi panovala stupidní představa že jsou dokonce lepší rodiče. Jsou lepší v poskytnutí řádu. Víš jak, matky vychovávají z mimin kluky, tátové z kluků chlapi. Pro zdárný vývoj jsou potřeba oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
12.12.22 09:29
@Lexter píše:
Pro vztah lepší nezkušené dřevo, které klidně naučíme. Čistě na sex je zkušená baba samozřejmě lepší.

Mnohdy nezkušená byla lepší než zkušená. O počtu partnerů to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
12.12.22 09:30
@Fjodorow píše:
Mnohdy nezkušená byla lepší než zkušená. O počtu partnerů to není.

No, vlastně potvrzuji. Není zatížená představami minulých partnerů. Ale mě se to stalo jen jednou. 8)

Příspěvek upraven 12.12.22 v 09:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105953
12.12.22 09:30
@Lexter píše:
Pro vztah lepší nezkušené dřevo, které klidně naučíme. Čistě na sex je zkušená baba samozřejmě lepší.

Tak to je zajímavé, nejlepší by byla úplně nezkušená, aby neměla s čím srovnávat a pěkně se nechala vycvicit

Pro určitou skupinu možná, ale velká asi moc nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105953
12.12.22 09:33
@Fjodorow píše:
Zkušenost neznamená kvalitní sex.

Aha
To znamená když si ji vycvicis podle sebe a nemá s čím srovnávat…tak to správná kvalitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
12.12.22 09:36
@Lexter píše:
Dotazník z roku 2006 ukázal asi 3% otců kteří nejsou otci. Přesná čísla se samozřejmě nedají zjistit. Dle dotazníků mezi roky 2010 až 2020 se to číslo šplhá mezi 5% až 25% (záleželo na oblasti).

Jinými slovy chlap má slušnou šanci že bude živit cizí děcko aniž by o tom věděl. Ano, test otcovství by měl být povinný. Hned mrněti strčit vatičku do pusy a vidělo by se.

Další zajímavá čísla. Asi 41% dotázaných v manželství anonymně přiznalo nevěru, 70% z toho žen, 37% z toho s bývalým partnerem, 40% s kolegou. Asi 17% s nevlastním příbuzným.

Bych se smál kdyby to vlastně nebylo k pláči.

Čísla správná, jejich použití trochu chybné…
To číslo kukaček je stále stejné a záleží na sociální struktuře, prostředí odkud pochází.
Vzhledem k tomu, že testy podstupuje vždy někdo, kdo má podezření, tak jsou ta procenta stále hodně nízko. Skutečně relevantní statistika by byla jen z vyšetření, která se dělají za jiný účelem. Ale taková data se zase pro podobný výzkum udělat nesmějí.

Osobně jsem také pro povinné testy, ale kvůli dětem a z důvodů zdravotních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
12.12.22 09:36
@Venetia píše:
Tak to je zajímavé, nejlepší by byla úplně nezkušená, aby neměla s čím srovnávat a pěkně se nechala vycvicitPro určitou skupinu možná, ale velká asi moc nebude

Nejde o výcvik. Když je ženská sobecká, myslí při sexu na sebe a bude to o ničem. A muže mít zkušeností kolik chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
12.12.22 09:38
@Josef_t píše: Čísla správná, jejich použití trochu chybné…
To číslo kukaček je stále stejné a záleží na sociální struktuře, prostředí odkud pochází.
Vzhledem k tomu, že testy podstupuje vždy někdo, kdo má podezření, tak jsou ta procenta stále hodně nízko. Skutečně relevantní statistika by byla jen z vyšetření, která se dělají za jiný účelem. Ale taková data se zase pro podobný výzkum udělat nesmějí.Osobně jsem také pro povinné testy, ale kvůli dětem a z důvodů zdravotních.

Mno jistě, přesná čísla se nezjistí jinak než skutečně povinnými testy. Do té doby jsou to jen odhady podle toho co kdo vyplní.

To já klidně i proto aby se vědělo kdo je otec a byla pak jasná vyživovací povinnost. Pro chlapa totiž není většího ponížení když se dozví že byl léta za parohatého vola který za to ještě platil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105953
12.12.22 09:49
@Fjodorow píše:
Nejde o výcvik. Když je ženská sobecká, myslí při sexu na sebe a bude to o ničem. A muže mít zkušeností kolik chce.

Podle mně jde o to, aby se shodli, líbilo se jim to stejne, jinak to je stejne o ničem a někoho cvičit nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
12.12.22 09:51
@Venetia píše:
Podle mně jde o to, aby se shodli, líbilo se jim to stejne, jinak to je stejne o ničem a někoho cvičit nemá smysl.

Tak jestli ti to pomůže tak neříkej cvičit (tohle výrazivo jsi sem stejně zavlekla ty), ale ukázat co se mi líbí. Ve výsledku stejné, jen je to lepší varianta slov pro citlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105953
12.12.22 09:55
@Lexter píše:
Tak jestli ti to pomůže tak neříkej cvičit (tohle výrazivo jsi sem stejně zavlekla ty), ale ukázat co se mi líbí. Ve výsledku stejné, jen je to lepší varianta slov pro citlivé.

Vyjde to nastejno, proto si shodu v sexu raději ověřím dříve než později, protože bych mohla zjistit, že se nám líbí úplně jiné věci a celé to půjde do pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
12.12.22 09:57
@Venetia píše:
Vyjde to nastejno, proto si shodu v sexu raději ověřím dříve než později, protože bych mohla zjistit, že se nám líbí úplně jiné věci a celé to půjde do pryč

No samozřejmě, ale pak ať dotyčné neřvou že je chlap chce jen na šuk když jejich seznam sexuálních partnerů je delší než účtenka za měsíční nákup v TESCU. A že je toho plnej internet. Ty sis třeba, asi, našla partnera kterému je to buřt, netuším. Gratulace, šáteček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
12.12.22 10:03
@Lexter píše:
No samozřejmě, ale pak ať dotyčné neřvou že je chlap chce jen na šuk když jejich seznam sexuálních partnerů je delší než účtenka za měsíční nákup v TESCU. A že je toho plnej internet. Ty sis třeba, asi, našla partnera kterému je to buřt, netuším. Gratulace, šáteček.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
12.12.22 10:04

Shodu v sexu si má ženská zjistit až na několikátém rande… aby věděla, že má chlap pravděpodobně fakt zájem o víc než sex, pokud chce i vztah (pokud nechce, je s ní něco špatně nebo už vztah má, což o ní taky nevypovídá nic dobrého, beru to samozřejmě u těch mladších hlavně)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
12.12.22 10:09
@Lexter píše:
Mno jistě, přesná čísla se nezjistí jinak než skutečně povinnými testy. Do té doby jsou to jen odhady podle toho co kdo vyplní.To já klidně i proto aby se vědělo kdo je otec a byla pak jasná vyživovací povinnost. Pro chlapa totiž není většího ponížení když se dozví že byl léta za parohatého vola který za to ještě platil.

Aby jsi se nedivil a nezjistit, že sám máš nějakou tu vyživovací povinnost :cert:
Otcové kukaček prostě někde být musí :think:

Na nějaké to ponížení a materiální požitky mužů bych se klidně i vykašlal.

S kým to ovšem otřese nejvíc a kdo se nemůže bránit je samotné dítě. Jedna z jistot, které mají je najednou pryč. Největší podraz to není na toho chlapa, ale na to dítě.

Věc druhá, kdykoliv se ho zeptají na rodinnou anamnézu, tak nebude říkat pravdivé údaje. Dědičné choroby, sklony určitým typům onemocnění…

Matky kukaček v první řadě ohrožují své děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí