Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
@Pírko2 dyť žvaníš jenom.
To nebyl argument hodný mé veliké osobnosti, na to nejde nic říct, snad jen, že jsem se snažil vás vychovat k lepšímu. Ale kdo nechce, má smůlu, až se ujmu moci v tomto státě, pojede to vše stejně po mém ![]()
@Pírko2 píše:
To nebyl argument hodný mé veliké osobnosti, na to nejde nic říct, snad jen, že jsem se snažil vás vychovat k lepšímu. Ale kdo nechce, má smůlu, až se ujmu moci v tomto státě, pojede to vše stejně po mém
To víš že jo ty kašpárku.
@Anna766 píše:
To víš že jo ty kašpárku.
Ještě ti možná jednu šanci na nápravu dám, ultra-naivko. ![]()
@Hecate píše: ¨
Rozumím tomu, že je to podezřelé.
Ale co s tím?
Možná za to nemůže, možná to nebyl styl života, který si zvolila dobrovolně. Možná na to bych se zaměřila a snažila se zjistit nenápadně a s pochopením, jak to teda bylo.
Bylo jí to nepříjemné a to nešlo o žádné detaily, byl to jen náznak a bylo to jen jednou. Cítím z ní strach, abych se nezačal vyptávat. Máme společné známé a vidím jak je nervózní když začnou vzpomínat na zážitky z minulosti. Nikoho nesoudím podle minulosti ale tohle nám to komplikuje.
@Pírko2 píše:
To nejsou mé vlhké sny, ale krutá realita. Přírodní boj o život a pokračování rodu. Je to fitness v biologickém smyslu. Já k tomu přistupuji tak, že se toho boje účastnit nechci nebo jen částečně. Dal jsem se na memy spíš než geny. A moje memy můžou zvýhodnit dobré geny jiných lidí a mé původní rodiny taky, když se ujmou.Ale jestli chceš, můžeš udělat anketu zda si lidi přejí Pírka na emimču a když bude většina proti, odejdu
Vole, nedej se. Je potřeba to tady občas naředit trochou racionality.
![]()
@Fjodorow píše:
Přesně to je ono. Když na začátku vztahu víš do čeho jdeš je to na tobě. Ber nebo nech být. Problém je, když to zjistíš po nějaké době vztahu. A začne ti docházet, že nějaké problémy s tím vlastně souvisí.
No není to snadné, ze začátku se oba oťukávají, jeden i druhý trochu či více zalže, aby vypadal zajímavější. Na první schůzce se asi běžně nepředávají životopisy ![]()
To že v jejím či jeho vyprávění chybějí dva-tři roky ti dojde až později.
To, že se ti s uzardění přizná, že na vysoké obrážela mejdany, svedla dvacet kluků včetně dvou zahraničních studenů je více-méně zcela nevinná informace.
Co se týče počtu partnerů, může být i malý počet problém, protože:
@Hecate píše:
Pokud už je to ve fázi, kdy je jasné, proč takhle žila (a je to z Tvého pohledu závadné), pak je asi nejlepší řešení rozchod.
A bude to sama vědět proč? Já myslím, že ne.
@Lexter píše:
Vole, nedej se. Je potřeba to tady občas naředit trochou racionality.![]()
![]()
Ty jsi vtipálek.
![]()
@Fjodorow píše:
Bylo jí to nepříjemné a to nešlo o žádné detaily, byl to jen náznak a bylo to jen jednou. Cítím z ní strach, abych se nezačal vyptávat. Máme společné známé a vidím jak je nervózní když začnou vzpomínat na zážitky z minulosti. Nikoho nesoudím podle minulosti ale tohle nám to komplikuje.
Obávám se, že nezbude nic jiného než, aby o tom promluvila. Stejně se něco z toho dřív či později provalí a pak už nebude mít šanci ti říct svoji verzi.
Minulost prostě důležitá je a kdo tvrdí že ne tak má v minulosti nějaký ten škraloup.
O to víc ovšem tu minulost bude sledovat u jiných.
@Fjodorow píše:
Bylo jí to nepříjemné a to nešlo o žádné detaily, byl to jen náznak a bylo tojen jednou. Cítím z ní strach, abych se nezačal vyptávat. Máme společné známé a vidím jak je nervózní když začnou vzpomínat na zážitky z minulosti. Nikoho nesoudím podle minulosti ale tohle nám to komplikuje.
Ale zase jestli ty dva roky doteď jste spolu fungovali dobře, tak bych řekl, že by mohla věřit tomu, že chceš vyčistit vzduch (jestli je to pravda) a Ty bys mohl chtít soudit podle jejích činů za poslední dva roky a minulost odsunout až za to. ![]()
A od kdy máte ty společné známé, od začátku? To na ni někdo začal vytahovat minulost až teď po dvou letech?
@catch-22 píše:
Ale zase jestli ty dva roky doteď jste spolu fungovali dobře, tak bych řekl, že by mohla věřit tomu, že chceš vyčistit vzduch (jestli je to pravda) a Ty bys mohl chtít soudit podle jejích činů za poslední dva roky a minulost odsunout až za to.A od kdy máte ty společné známé, od začátku? To na ni někdo začal vytahovat minulost až teď po dvou letech?
Známí nás znají dlouho, každého zvlášť. Občas na něco vzpomenou. Myslí si, že to vím. Nějak postupně to vyplouvá a zapadá. Nevím jak to popsat…
Vůbec bych to neřešil, kdyby to neovlivňovalo nás vztah.
@Fjodorow píše:
Známí nás znají dlouho, každého zvlášť. Občas na něco vzpomenou. Myslí si, že to vím. Nějak postupně to vyplouvá a zapadá. Nevím jak to popsat…
To jí nemůžeš rovnou říct, že si připadáš za blbce, když jde řeč o něčem, co ví všichni a jenom Ty ne?
A třeba že bys uvítal, abys jako její partner nebyl za trubku oproti cizím.
Případně, že považuješ za fér se zeptat jako první jí, nechceš se ptát nikoho jiného (ale to je už otázka, jak to vyzní). ![]()
@Fjodorow píše:
A co to zkusit řešit vědecky. Klasická párová terapie, kde si to nejdřív probere s psychologem a pak až s tebou. ![]()
@Lexter píše:
Ale ale, že by mnohokolíková? Je pravda, že se ženský většinou cítí dotčené takovou otázkou, ale tak nemaj nasedat na jakoukoliv tyč v dosahu. Pokud, POKUD ženská uvažuje o vztahu se mnou, tak to buď musí velmi dobře utajit nebo prostě nebýt jen lehkým materiálem pro uspokojení zástupů s razítkem na zápěstí.
Jo měla jsem mnoho kolíků. Mam se za to stydět? A proč?
Mam rada sex.
A ani nevim kolik tech nabíječů bylo.. Uvazovam s kýmkoliv o vztahu je v dnešní době naivní.
@Lexter
Jenom pro zajímavost, ty kolíky počítáte jak? Přemýšlela jsem nad tím a vlastně nevím co přesně mám počítat. Jestli čistě jen klasický styk a třeba sadomaso master/slave se nepočítá když tam nedojde ke styku. A počítá se třeba hromadná masturbace a ta je za jedna, za počet osob, nebo za počet mužů? Ke to složité. ![]()